Şimdi Ara

İpad mini almayı düşünüyorum size bi danışayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ipad mini almayı düşünüyorum. Özellikle dizi film çok izleyen biriyim ayrıca pc den izlemekten bıktım kullanışlı gelmiyor. Telefonum 4 inç onda da izlenmez.
    Öğrenci olduğum için de bütçemiz kısıtlı en uygunu hangisiyse onu alayım dedim ipad mini uygun gibi göründü 650 lira civarı.

Ama malum bu kadar para benim için baya yüksek yani alıpta pişman olursam çok kötü olur. Kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum sizce ipad mini nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 29 Ocak 2015; 21:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullanıyorum şuan da ondan yazıyorum mini retina yani mini 2 almanı öneririm ama bütcen kısıtlıymış madem mini al ios8 güncellemesi geldi ama ben 7.1.2 de paşalar gibi kullanıyorum Apple Bu Ölüsü Bile Yeter kardeşim kafana yattıysa al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

Ben kullanıyorum şuan da ondan yazıyorum mini retina yani mini 2 almanı öneririm ama bütcen kısıtlıymış madem mini al ios8 güncellemesi geldi ama ben 7.1.2 de paşalar gibi kullanıyorum Apple Bu Ölüsü Bile Yeter kardeşim kafana yattıysa al

Retine alamam hayatta ama normali alabilirim. Gerçekten ihtiyacım olduğunu hissettim son zamanlarda , özellikle internette yazı okurken , araştırma yaparken telefonu kullanırım ama gözleri yoruyor , dizi film için pc kullanıyordun oda zahmetli iş ve kullanışsız geliyor.
    Bu yüzden bi kere paraya kıyayım dedim. Tabi kıyıyoruz da kendi çapımızda bir kıyım bu

Teşekkürler yorum için

• İndirime girince yenisini vatan da, ilk modelini 550 liraya satıyorlar, ios 7 ile gelir büyük ihtimal, güncellemeden kullanırsınız.. Ben de her iki modeli de var, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

Ben kullanıyorum şuan da ondan yazıyorum mini retina yani mini 2 almanı öneririm ama bütcen kısıtlıymış madem mini al ios8 güncellemesi geldi ama ben 7.1.2 de paşalar gibi kullanıyorum Apple Bu Ölüsü Bile Yeter kardeşim kafana yattıysa al

Retine alamam hayatta ama normali alabilirim. Gerçekten ihtiyacım olduğunu hissettim son zamanlarda , özellikle internette yazı okurken , araştırma yaparken telefonu kullanırım ama gözleri yoruyor , dizi film için pc kullanıyordun oda zahmetli iş ve kullanışsız geliyor.
    Bu yüzden bi kere paraya kıyayım dedim. Tabi kıyıyoruz da kendi çapımızda bir kıyım bu

Teşekkürler yorum için

Kardeşim 4 inch demişsin telefonun ne

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

İndirime girince yenisini vatan da, ilk modelini 550 liraya satıyorlar, ios 7 ile gelir büyük ihtimal, güncellemeden kullanırsınız.. Ben de her iki modeli de var, tavsiye ederim.

Haftasonu indirimiyle iniyor değil mi? Onu unutmuşum iyi oldu hatırlattığınız

@muzafferste --- telefonum 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 29 Ocak 2015; 22:11:02 >
  • Telefonun da Apple Olduğuna Göre Hiç Açıklama Yapmaya Gerek Yok Al Çatır Çatır Kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Mini alma mini 2 almaya calis indirim vs

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Mini alma mini 2 almaya calis indirim vs

Çok mu fark var hocam niye herkes onu öneriyor ki? Fakat miniyi bile alabilceğim kesin değil o yüzden imkansız

• quote:

quote:

Çok mu fark var hocam niye herkes onu öneriyor ki? Fakat miniyi bile alabilceğim kesin değil o yüzden imkansız

Mini 7yi bile zar zor kaldırdı. Ekran retina degil 5sten sonra o zevk vermez size. Donanım yetersiz her sekme değiştirdiğinizde yada safariyi arkaplana atıp geri döndüğünüzde sayfa yeniliyor. 1080p izleyemezsiniz zaten. Oyun falan da cok zorlanıyor artık. 7de bunları az biraz yapıyordu yine de 8 ile tamamen emekliye ayrılacağını belli etti. Yine de yaparsınız Herşeyi ama keyifle degil

• quote:

quote:

quote:

Mini 7yi bile zar zor kaldırdı. Ekran retina degil 5sten sonra o zevk vermez size. Donanım yetersiz her sekme değiştirdiğinizde yada safariyi arkaplana atıp geri döndüğünüzde sayfa yeniliyor. 1080p izleyemezsiniz zaten. Oyun falan da cok zorlanıyor artık. 7de bunları az biraz yapıyordu yine de 8 ile tamamen emekliye ayrılacağını belli etti. Yine de yaparsınız Herşeyi ama keyifle degil

Anladım teşekkürler

• Mini kullanıyorum, ios 8 ile çok kötüydü hani açmak içimden bile gelmiyodu. 8.1.3 te biraz hızlandırıldı, ama şuan için mini almak mantıklı olmaz biraz daha biriktirip mini 2 almaya çalışın derim.

• Al.
  • Mini kullanıyorum açıkçası günlük işlerde kullandığım için memnunum. 2 sorunum var; 1080 p video izleyememek ve safaride sekmeleri yenilemesi. Onun dışında çok memnunum. Hatta Apple'a mesafeyle bakan ben iPad'in ardından dün gece de iPod siparişi verdim yarın elimde olacak.

Bence almalısınız.
  • Hocam ios sart degilse toptan note 4 e gecerek sikintini cozebilirsin. Yada 5s den memnunsan ipad mini 2 nin indirime gurmesini bekle. Kisa surede 650 civarina dusecektir.

• Kısıtlı bütçe ve özellikle film içinse hiç miniye bulaşma, o boyutlarda ucuz bir win 8 tablet işini daha iyi görür ve çok daha ucuza halletmiş olursun
  • Tablet istiyorsan iPad den cayma.Bütçene uygun istediğin modeli alabilirsin

• İpad Mini'm Var 7.1.2 Her Türlü Oyunu Oynadım Oynuyorum da Mini2 İle Daha Rahat Olabilir Fakat Miniyi Almam Bile Kesin Değil Diyor Utanmasanız Air2 al Diyeceksiniz İpad 2 Bile Alsan İos6 ve İos7 de Çatır Çatır Kullanırsın ki Zaten ios6 çoğu uygulamayı destekliyor. Ayrıca ipad mini ios 7 de kasıyor diyen arkadaş biraz da kullanıma bağlı ben hiç kasma görmedim şuana kadar çok da temiz kullandım. 2gb lık Gangster IV oynuyorum 1.5 gblık Nova3 oynuyorum hemde multiplayer hiç kasmadı bende sorun yok ben bu cihazın uzun süre daha güdeceği kanaatindeyim. İpad Mini 4s ile performans bakımından yakın bir cihaz ekranı retina değil sadece. İpad 1.nesil de iphone4 ile performansları yakın şuan da ip4 ve ipad minim var ikisin de de kasma yok

• İkinci el retina al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.