Şimdi Ara

İpad Mini için çizim programı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İpad Mini için, çizim programı edinmek istiyorum. Ücretli sürümlerinden alacağım için iki program arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Autodesk SketchBook Pro for iPad
    https://itunes.apple.com/us/app/sketchbook-pro-for-ipad/id364253478?mt=8

Paper by FiftyThree
    https://itunes.apple.com/us/app/paper-by-fiftythree/id506003812?mt=8

Bu ikisi arasında kaldım ücretli sürümlerini kullanan varsa eksisi artısı nedir ne değildir anlatırsa çok büyük yardımı olur. :)
    Genel itibariyle yapacağım çizimler şimdilik en azından karakter çizimler olacaktır. İlerletince Endüstriyel Tasarımları geçmeyi düşünüyorum. Yada iç mekan çizimleri gibi, hangisi kolaylık sağlar? Şimdiden teşekkür ederim. (:

• Paper gayet güzel hocam ben paper kullanıyorum. Ama bazı özellikleri ücretli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum hemde abartı şekilde ücretli o yüzden soruyorum, şöyle söyleyeyim paper için 30 küsür tlye patlayacak, skethbook ta ise 10 tl de herşey içinde kullanım açıcısından acaba hangisi daha rahat olur ilerde sorun yaşatır mı ikisinden biri gibi sorular geliyo aklıma.
  • Ben "Adobe ideas" kullanıyorum güzel bir program ama fiyat biraz uçuk.İstersen onu istersen Sketchbook alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SketchBook üstüne tanımam
  • Aslında meslek icabında da adobe master collection da 9 programını bildiğim bir paket. Aşinalığından adobe ideas olabilir ama daha kolaylık sağlayan programlar varsa da onları da tercihlerin içerisine koyabiliriz :)
  • Cefakar. kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz programa baktım şu anda ücretsizmiş gerçekten kullanışlı ve vektörel çalışıyor. Daha sonrasında ücretli olduğunda para ödemem gerekir mi?
  • Hayır uygulama tekrar paralı olsa dahi ödemeyeceksiniz.Uygulamayı silseniz bile bulut üzerinden ücretsiz indirme imkanınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cefakar.

Ben "Adobe ideas" kullanıyorum güzel bir program ama fiyat biraz uçuk.İstersen onu istersen Sketchbook alabilirsin.

Adobe ideas programı ücretsiz.

https://itunes.apple.com/us/app/adobe-ideas/id364617858?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marc Marquez -- 18 Temmuz 2013; 12:26:03 >
  • Teşekkür ederim herkese Paper konusunda aklımda kaldı onda ki çizimlerde güzel şeyler çıkartılıyo, başlangıç aşamasında adobe ideasla başlayan yolculuğuma daha sonrasında SketchBook Pro ile devam ederim. :)
  • procreate e de bakın. Ödül aldı bu seneki wwdc de

• Procreate baktım yorumlarında da yeni başlayan, amatör ve profesyoneller için olduğu söyleniyor. Türkiye de pek kullanan yok herhalde doğru düzgün sitelerde de bişey bulamadım. Apple imzası varsa iyi sonuçlar verebilir. Biraz daha araştırayım ona göre bunu ön planda bulundurucam. :) Birde ArtStudio var o nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep34 -- 18 Temmuz 2013; 17:49:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.