Bildirim
iPad mini iOS 8.1 pil performansı (görüntü)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda. -
Değerler oldukça iyi görünüyor. Cihazınız ipad mini 1 mi? Cihazın performansını da ios 7 ile karşılaştırabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: furkans55
Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda.
iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?
ios 8.1 ile ortalama kaç saat kullanım süresi görüyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: JLW
quote:
Orijinalden alıntı: furkans55
Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda.
iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?
ios 8.1 ile ortalama kaç saat kullanım süresi görüyorsunuz ?
Kullanıma göre değişiyor.Mesela tüm gün 2G ile whatsapp, twitter karışık kullanım 5:30-6:00 saat alıyorum.3G ile bu işleri yapmaya kalkışınca max. 5 saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 29 Ekim 2014; 13:10:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki bundan 10 yıl sonra 1 hafta bitmeyen pil üretilcek. Bu günleri düşünüp güleceğiz -
Evet mini 1 ve ios 7.1.1 e göre 2 saati geçtik fark var 8.1 ipad mini için çok iyi pil Performansı veriyor cidden. Pil önemliyse güncellemeye deger.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim Desidero1. 8.1 ile ilgili okuduğum yorumlar genelde olumsuz. Cihazınızın performansı yeni sürümde düştü mü? Özellikle Internet performansını merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet normel .. Performans konusunda pek fark yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone klavye rengi değiştirme
- şirket üzerine telefon almak
- true tone nedir
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- iphone 15 ve 15 pro max karşılaştırma
- iphone 14 batarya kaç mah
- adaptif parlaklık nedir
- samsung klavye sesi kapatma
- iphone always on display
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X