Şimdi Ara

iPad mini iOS 8.1 pil performansı (görüntü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pil performans ı çok iyi sadece bildirimler kapalı geri kalan Herşey normal
     iPad mini iOS 8.1 pil performansı (görüntü) iPad mini iOS 8.1 pil performansı (görüntü)

• Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda.
  • Değerler oldukça iyi görünüyor. Cihazınız ipad mini 1 mi? Cihazın performansını da ios 7 ile karşılaştırabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda.

iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?
    ios 8.1 ile ortalama kaç saat kullanım süresi görüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLW

quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Bende i5'imle iOS 8.1'e geçtim ilk 2 gün gerçekten gözle görülür biçimde pil hızlı tükeniyordu.Restore ettim ve şuan pil performansı 7.1.1 ile aynı durumda.

iphone 5 mi kullanıyorsunuz ?
    ios 8.1 ile ortalama kaç saat kullanım süresi görüyorsunuz ?

Kullanıma göre değişiyor.Mesela tüm gün 2G ile whatsapp, twitter karışık kullanım 5:30-6:00 saat alıyorum.3G ile bu işleri yapmaya kalkışınca max. 5 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 29 Ekim 2014; 13:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bundan 10 yıl sonra 1 hafta bitmeyen pil üretilcek. Bu günleri düşünüp güleceğiz
  • bstsn B kullanıcısına yanıt
    Evet mini 1 ve ios 7.1.1 e göre 2 saati geçtik fark var 8.1 ipad mini için çok iyi pil Performansı veriyor cidden. Pil önemliyse güncellemeye deger.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim Desidero1. 8.1 ile ilgili okuduğum yorumlar genelde olumsuz. Cihazınızın performansı yeni sürümde düştü mü? Özellikle Internet performansını merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet normel .. Performans konusunda pek fark yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.