Şimdi Ara

İpad mini ios düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ios 7 çıktı ana çok rahatsızım beta olduğundan galiba pek çok sorunu var. Çok film , video izleyen biriyim ama ios 7 yüklediğimden beri izleyemiyorum . Ben ios 6.1.3 e geri dönmek istiyorum . İpadim daha 3 aylık hiç bir yazılımsal işlem uygulanmadı jb felan. Downgrade yapmam mümkünmü pc ye bağlayıp. Bana yardım eder misiniz ? İnternettte araştırdım ama bulamadım kafam karıştı imzalanmıyor artık diye. Başka konu varsa afbuyurun. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLLLY -- 22 Eylül 2013; 22:43:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonnyes

Arkadaşlar ios 7 çıktı ana çok rahatsızım beta olduğundan galiba pek çok sorunu var. Çok film , video izleyen biriyim ama ios 7 yüklediğimden beri izleyemiyorum . Ben ios 6.1.3 e geri dönmek istiyorum . İpadim daha 3 aylık hiç bir yazılımsal işlem uygulanmadı jb felan. Downgrade yapmam mümkünmü pc ye bağlayıp. Bana yardım eder misiniz ? İnternettte araştırdım ama bulamadım kafam karıştı imzalanmıyor artık diye. Başka konu varsa afbuyurun. Şimdiden teşekkürler

malesef su an icin geri donus kapali.

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: sonnyes

Arkadaşlar ios 7 çıktı ana çok rahatsızım beta olduğundan galiba pek çok sorunu var. Çok film , video izleyen biriyim ama ios 7 yüklediğimden beri izleyemiyorum . Ben ios 6.1.3 e geri dönmek istiyorum . İpadim daha 3 aylık hiç bir yazılımsal işlem uygulanmadı jb felan. Downgrade yapmam mümkünmü pc ye bağlayıp. Bana yardım eder misiniz ? İnternettte araştırdım ama bulamadım kafam karıştı imzalanmıyor artık diye. Başka konu varsa afbuyurun. Şimdiden teşekkürler

malesef su an icin geri donus kapali.

Anladım çok teşekkür ederim. Sorun zyxel modem ile ios 7 arasındaymış. Güncelleme bekleyeceğim herhalde.

• zyxelden beklenen mail geldi yükledim sorunsuz çalışıyor gelen mail aşağıdaki gibidir.

Not : mailde ekte gönderilen PDF dokümanı var onu buraya ekleyemediğim için pdf dokümanının da linkini ekliyorum

ftp://ftp.zyxel.com.tr/...-Yazilim-Guncelleme.pdf

Değerli Müşterimiz;

Aşağıdaki linkten indireceğiniz yeni yazılımı ekteki dokümandaki yönlendirmeyi izleyerek modeminize kurabilirsiniz. Bu işlemden sonra IOS 7 Safari Browser ile ilgili video oynatamama sorunu ortadan kalkacaktır.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/...e/TTNET/100AAEF0D10.bin

• quote:

Orijinalden alıntı: laxi

zyxelden beklenen mail geldi yükledim sorunsuz çalışıyor gelen mail aşağıdaki gibidir.

Not : mailde ekte gönderilen PDF dokümanı var onu buraya ekleyemediğim için pdf dokümanının da linkini ekliyorum

ftp://ftp.zyxel.com.tr/...-Yazilim-Guncelleme.pdf

Değerli Müşterimiz;

Aşağıdaki linkten indireceğiniz yeni yazılımı ekteki dokümandaki yönlendirmeyi izleyerek modeminize kurabilirsiniz. Bu işlemden sonra IOS 7 Safari Browser ile ilgili video oynatamama sorunu ortadan kalkacaktır.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/...e/TTNET/100AAEF0D10.bin

yanlış ftp linki kardeşim eksik var sana zahmet tamamlar mısın ?

• Arkadaşlar yeni link aşağıdaki gibidir test ettim çalışıyor.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10A/Firmware/TTNET/100AAEF0D10.bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: laxi

Arkadaşlar yeni link aşağıdaki gibidir test ettim çalışıyor.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10A/Firmware/TTNET/100AAEF0D10.bin

Çok teşekkür ederim. Yalnız benim pclerim bozuk o yüzden güncelleme yapamıyorum :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.