Bildirim
İpad mini retina 64 gb 799 TL (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sorularım
1- bu ne zaman piyasaya çıktı yani eski model mi?
2- bostancı vatan da var mı?
3- bunlara taksit oluyor mu?
4- hiç Apple ürünü kullanmadım, bunu neden alayım? İş için w8 tablet/pc kullanıyorum işimi görüyor, bu sanırım lüks olacak, değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim şarj etmedi, ipod 5 kablosunu taktım o da işe yaramadı. -
Baktım da, küçük olanın çıkış 1A, büyüğün çıkış 2.1 A
en iyisi kendi şarjıyla kullanmak -
-
Sitede mağaza stokları güncel mi boşa gitmiş mi oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: vindobona
Sitede mağaza stokları güncel mi boşa gitmiş mi oluruz
Ben güncel olduğunu gördüm.
Hatta stokta yanılmamak adına kutuların üzerine çıkartma yapıştırıp numaralandırmışlar.
Not: Görevli stok sorgulaması yaparken bazı ürünlerin karşsısında "Demo ürün kesinlikle satılamaz" ibaresi vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: vindobona
Sorularım
1- bu ne zaman piyasaya çıktı yani eski model mi?
2- bostancı vatan da var mı?
3- bunlara taksit oluyor mu?
4- hiç Apple ürünü kullanmadım, bunu neden alayım? İş için w8 tablet/pc kullanıyorum işimi görüyor, bu sanırım lüks olacak, değer mi?
Bazı soruları cevaplayamıycam ama bildiklerimi söyliyim
1- Geçen sene çıktı. Bence gayet hızlı bir tablet
4- Apple ürünleri biraz lükse kaçar. Fakat kasma vs olmaz. Akıcı bir şekilde kullanırsınız. Garantisi çok iyidir. Ayrıca bu fiyata bir daha asla bulamayabilirsiniz. Piyasada 1400TL ve yurtdısında bir mağazada baktığımda tam 1400 tl orada da.
-
Bu ipad mini'lerin ekranı, uygulama logoları vs ipad'lere göre daha soluk nedense. iPad 4 var, logolar canlı canlı. Mini'de soluk. -
Maalesef ihtiyacım olmadığı halde başakşehir mağazasından beyaz renk almış bulunmaktayım. 10 lirada paraf para geldi. Allah kahretmesin beni -
hocam bende çorludayım yarına kalırsa belki alırım.baban alırsa benide bilgilendirirmisin varmıymış?kaç tane varmış ona göre hareket edeyim. -
Gebze mağazayı aradım, ayıramayız dediler. 1 saat sonra aradım bitti dediler.
ÜMraniye'den Gebze'ye geliyorum normalde. Servisten Bostancı'da indim. 17:04'te aradığımda stokta 5-6 tane var dediler. 17:32'de gittiğimde sonuncuyu başkası aldı. Gözümün önünde alınca üzüldüm. Üstelik mağazaya kadar koşmuştum. Servisten de inmiş oldum, Gebze-Harem'e binmek zorunda kaldım. Ki 6 ya da 7. minibüse ite kaka anca binebildim.
Pendik'i aradım, bitti dediler. Maalesef alamadım. 1,5 sene önce Mini 32'de de benzer kampanya olmuştu. Her yerde 1000 küsürken Vatan'dan 831'e almıştım. 9-10 ay bir daha o fiyatlara indiğini görmedim. Biraz da bu yüzden üzüldüm, 64 GB bedavaya gitti resmen. -
Başakşehirde 2 adet siyah mevcut
hocam ordu vatanda bitmez burda teknoloji açlığı yok :)
alım diyeceğim ama nakit yollamaniz gerekecek taksit olmayınca da tadı olmaz :)
ipad mininin hangi rengi popüler acaba? beyazı mı yoksa siyahı mı alsak? -
ben siyah aldım ama tamamen zevk işi
kimi beyaz der kimi siyah
Nereye şikayet edelim?
Bostancı vatana gittim 6 tane var ama biri aldı dedi, ürün buradaysa nasıl satılır dedim ama sonuç değişmedi, dudullu da var 10 tane dedi, aradı onlarda toptan satılmış.
Terbiyesizlik bu, acaba bir yaptırımı yok mu bunun ya adam arıyor ayırtıyor ve sonra gelenler mal gibi kalıyor.
Stokta görünüyor dedim ozaman da cevap şu : Ödeme alındı sisteme girildi ama fatura kesilmediği için stokta görünüyor..
Yalan bence..
Bu arada tuvnera hani stok güvenilirdi? Kısmen Senin yüzünden yakıt, zaman ve sinirlerim heba oldu, fazla aldıysan birini bana ver afedeyim seni
@catik Sağol hocam da, sordum Ordu'ya. 1 tane kalmış. Asker arkadaşım var orada. Bursa'daki asker arkadaşım da Bursa stoklarını zorluyor :D Nilüfer'de bitmiş.
@vindobona inanın ben de bundan şüphelendim. 25 dakikada 5 taneyi satmaları çok normal gelmedi bana. Her ne kadar Bostancı yol üzeri ve büyük bir yer olsa da. Aslında sonuncuyu alanı gördüm ama başka var mı kutusu diye de bakmadım, içime kurt düştü. Sorunca ayıramıyoruz diyorlardı ama tanıdığıa eşe dosta ayırma ihtimalleri de yüksek elbet. -
seri numarası ile sorgulama yaptım ve sonuç
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y
alan arkadaşlar ne ile karşılaştı seri numarasını girince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 19 Aralık 2014; 21:02:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: catik
ben siyah aldım ama tamamen zevk işi
kimi beyaz der kimi siyah
peki bu model mini 2 mi, yoksa mini 3 müdür?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X