Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Taksim Elmadağ şubesinden ipadimi almış bulunmaktayım. Sanırım ellerinde kalan son beyaz tableti aldım, siyah almak istiyordum ama kalmamış. Henüz kutuyu açmadım. Siyahla takas ederim kabul eden olursa, tabi onun da kutusunun açılmamış olması lazım :)
  • Adama illa para harcatır bu forum
  • Şimdi mağazadan aldım
    Satış görevlisinin haberi yoktu sanırım, gidip diğer arkadaşına sordu. Diğer görevli de "Abi ben yardımcı olayım" dedi ve siparişimi aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yanıyor bende olmasa alirdim kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: esago

Ben de Taksim Elmadağ şubesinden ipadimi almış bulunmaktayım. Sanırım ellerinde kalan son beyaz tableti aldım, siyah almak istiyordum ama kalmamış. Henüz kutuyu açmadım. Siyahla takas ederim kabul eden olursa, tabi onun da kutusunun açılmamış olması lazım :)

Takaslayalım hocam bende ayırttım ellerinde siyah varmış 8 gibi gidip alacağım, beyaz istiyordum
  • Tesekkurler alacagim galiba.
  • Ihtiyac var ama para yok

• Beyazdan bir adet aldım, dizmişlerdi iki metre vardı stok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat gerçekten çok iyi arkadaşlar da ihtiyacınız yokken de borca girmeyin. mesela olsa bana iyi giderdi ama telefonu yeni aldık zaten ahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Söğütözü çalışan sabahtan bu yana kapışa kapış gidiyor dedi, satmak için değil kullanmak için alın, malum sitede şimdi yüzlerce ilan açılır :)

• Bizim arkadaş almis ama siparişler bölümünde gözükmüyor başka bu şekilde olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Şimdi mağazadan aldım
    Satış görevlisinin haberi yoktu sanırım, gidip diğer arkadaşına sordu. Diğer görevli de "Abi ben yardımcı olayım" dedi ve siparişimi aldı.

yine aldın bakıyorum. Dostlar bu arkadaşa inanmayın her hafta bir Apple ürünü alıyorum diye kandırıyor bizi.

• arada fatura da koyuyor. sonradan iade ediyor da olabilir. neyse tuvnera iktisatta çarpan etkisi neyse sıcak fırsatlarda odur.
  • Cihazi az once aldim kapali kutu fakat alirken vatan elemani kurulum icin musteri hizmetlerine gitmemizi soyledi ve kutu orada acildi ilk kurulumu yapildi. Bu neden yapildi anlam veremedim garanti icin diye bir sey demedim

• Pendik vatandan son kalan ürün olan beyazı aldım. Paraflya 5+4 taksite ve yeniyıl-19aralık-parafgünüm kombosuyla toplam 40tl parafparayla bedavadan biraz pahalıya geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler..

• Bu arada cihazlar Apple garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Cihazi az once aldim kapali kutu fakat alirken vatan elemani kurulum icin musteri hizmetlerine gitmemizi soyledi ve kutu orada acildi ilk kurulumu yapildi. Bu neden yapildi anlam veremedim garanti icin diye bir sey demedim

tabletin kurulumunu olur ya :)

ben şimdi eve adm mi çağırsam kutuyu açtırmak işin

• Beni de soktunuz zarara hayırlı olsun

• Acıbadem şubesinde son 5 adet beyaz var..

• Arkadaşlar bmw için tablet bakıyordum ekran olarak kullanacağım, tab s 8.4 almayı planlıyordum sizce bu tabletimi alayım daha önce hiç iphone ipad kullanmadım, zorluk yaşarmıyım ?

Ekran olarak kullanmayı düşünüyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_100658496/f_//tm.htm#100658936
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.