Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliyamanGS

ben retina olduğuna inanmadım :D kutuda yazmıyor çünkü eve geldim retina çıktı neyse valla hiç ihtiyacım yoktu ipad 2 yi satacaz mecbur artıkın valla telfonda apple dan nefrete ederim ama trablette çok iyi bir düzeni var fiyat bedava 64 gb üstelik işlemcisi yıllarca apple uygulamalarını rahat çalıştırır

aynen hatta durun yarım saate gelcem dedim, çıktım mağazanın dışına internetten resimlerine baktım kutunun geldim alıyorum dedim aklımda retina display yazıyor diye kalmış nerden kaldıydsa

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Birkaç güne bilinen bir firmanın 64GB Air 2 kampanyasını bekliyorum.
    1.199 TL gibi bir fiyat söz konusu ama bekleyemeye değer.

Bu haber acaba kulaktan kulağamı yoksa yetkilisinden mi ve stokta 3-5 gibi mi yoksa yeterince satışa açık stok olacak mı bilgi lütfen?... zira kulaktan kulağa ise bir ehemmiyeti olmaz ve 3-5 stok ile göz boyayan arada çok çıkıyor ancak bekleyenler kaçırdığına mı inandıklarına mı üzülsünler bilemiyorlar
  • Vatan'ı aradım az önce abi arayan 15. kişisin ama 5 tane var, herkes gelicem diyor ayıramam dedi. Hangi Vatan olduğunu söyleyemem rakip istemiyorum artık maraton koşusuna başlıcaz iş çıkışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Vatan'ı aradım az önce abi arayan 15. kişisin ama 5 tane var, herkes gelicem diyor ayıramam dedi. Hangi Vatan olduğunu söyleyemem rakip istemiyorum artık maraton koşusuna başlıcaz iş çıkışı

Arkadaşın dediği şube Ankamall Vatan

Bende aramıştım 1 saat önce aynısını demişlerdi. Kardeşimi gönderdim beyaz rengini aldırdım.

Son 4 tane kalmış. Alacak olan arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ya

artık alma ihtimalim kalmadı oraya anca 6 da giderim bana da alaydı hesabına geçeydim tüh :(
  • Stok yok mu ?
  • İnternetten aldım, kuryeyle getirttim 18 liraya kıyıp, mis gibi oldu :D
  • 16 lıgı 650 buda iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

16 lıgı 650 buda iyi gibi

O retinasiz hocam

• Bonus a 2+3 taksit diyor bu yaw mağazalardada mı böyle
  • Ben gidiyorum almaya isteyrn varsa ulassin alayim onada tabi nakit paraya maksat nakit lazim karsiz vericem 4 tanebeyaz varmis
    33ahmetselim33 istiyorsan 5366057057 den ulas bursadanim donuste vereyim hemen kargoya tabi havale gecersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 19 Aralık 2014; 16:07:37 >
  • Ümraniye vatanda yarım saat önce hem siyah hem beyaz vardı.
    Apple store dan seri noyu girip garantisine baktım.2 yıl appstore garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overhead -- 19 Aralık 2014; 16:14:28 >
  • Baska isteyen varsa da yazabilir nakit lazim kar almadan veririm simdi yola cikiyorum

• Beyler apple i Aradım. Alayımmi ne dersin dedim adam kontrol etti siteden. Inanılmaz fiyat kaçırma dedi bende aldım bir tane ihtiyacımda vardı iyi oldu Haber veren arkadasatesekkurler

• Evet beyler Ankara'dakiler için stok durumu:

Ankamall: 4
    Keçiören: 3
    Nata Vega: 5
    Forum: 7

Giderek azalıyor olabilir
  • Şeytan gidiyor git al diye de daha yeni kredi kartına ödedik

• Stok bitmeden siyah kaptim bi tane. Ortalik durulsun satarim

• ordu vatanda
    1adet siyah
    2 adet beyaz var

adam çok şaşırdı bu fiyatı gorunce

en ucuz 1100 den satmışlar başka bir kampanya ile

• Arkadaslar siyah mi yoksa beyaz mı sizce? 128 gb ı 1199 a sattılar geçen hafta. bu baya iyi, ihtiyacı olana :)
    bu arada sadece siyah renk için yok de mi kampanya?
  • Beyler urunu kargoya verilen var mi :( Hafta ici musait olamiyorum kargolarla ugrasmak eziyet oluyor. Bugun kargoya verirler, yarin elimde olur diyordum ama daha tik yok :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.