Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yosunkaya

İhtiyacı yokken alan arkadaşlar, durup bir düşündünüz mü bu alışverişi yaparken, zaten evde var aynından ne gerek var 1 tane daha almaya diye?

Tüketim çılgınlığı böyle birşey işte. Benim halim vaktim yerinde, evde var ipad tamam ee fiyat çok iyi diye hadi git 800TL milletin eline say. Akıl işi değil kusura bakmayın. Alan da 1000TL den satacakmış falan. Ne acayip insanlar olduk yahu. Bu AVM zihniyeti Amerikadan bize transfer. İndirim çılgınlığıda bu AVM kültürü yüzünden. Gezip dolaşmaya kültüre sanata para harcamayan AVM lerde gezen toplumumuz, indirimlerde de fırsatı kaçırmıyor. Evde var gidip 1 tane daha alayım hatta 3 adet alayım 2'sini internetten satarım'ın peşinde. Adam hayat yaşamıyor ki, bütün olayı hayatı , sosyalliği internet çünkü. Çık bisiklet kullan , al eşini bir resim sergisine git, bir sinemaya git desem kıyamet kopar. Ona vereceğiniz 100-150Tl nin hesabını yapıp ben bunla netbook alırım , androidli tablet alırım diyenleri gördüm .
    Yok daha bin türlü hikaye yazarım ama bilinçlenme ve bilinçlendirme adına başka birşeyler yapılmalı.

Örneğin ; bu tablet bu fiyata düştü ve kimse almadı? Eee ne yapacaklar sizce? Avrupalı bu satın al-ma-ma stratejisini uyguluyor, Amerikalı kültür ucuz diye elindeki paradan oluyor.

Yapmayın etmeyin dostlar, bırakın ellerindekilerin fiyatları düşşün yeter keriz olduğumuz.

Lütfen düşüncelerim içinde beni kınamayınız . Hep beraber düzelteceğiz bu davranışlarımız ve israf çılgınığımızı inşallah.

Saygılar.

Doğru söze ne hacet.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler renkler arasında neden o kadar fiyat farkı var ?

Biz Ona Irk Ayrımı Diyoruz
  • Abkara bitti mi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

quote:

Orijinalden alıntı: debian.tr

Sogutozu subeye gidecek arkadas varsa bana pm atabilir mi?

3 saat önce felan gitmiştim hocam. 27 adet beyaz kalmıştı arayıp sormanızda fayda var.

Bir saat önce 4 tane kalmıştı

Doğrudur hocam, malum haberi alan koşuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphoneunu satan bilge İ kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum zaten apple tr ve us online mağazalarında 64gb olmaması bunu destekliyor.
    Ucuz olması Kullanıcılar için çok iyi zira touchid çok önemli değil 64gb olması fazlasıyla yeter

• Balıkesir mağazasında da kalmamıştı, Adana şubesinde varmış ön ödemeli olarak getirtebiliriz dediler.
    799 TL. ödedim Salı-Çarşamba günü elimde olacakmış.
    Kalmadı dediklerinde ön ödemeli olarak alabiliyormuşuz diye söyleyin bazı müşteri temsilcilerinin haberi yok.
    Ben nasıl kalmamış getirtemez miyiz dediğimde başka birine sordu müşteri temsilcisi ve 2 dakikada halletti sağolsun.
  • şuan ordu vatandaşım 1 adet beyaz var beyler

istediğiniz vatandan satın alın ordudan yollarlar

bu arada fiyat aynı 799

saygılarla

• Bugün sabah 10:30'da bende aldım. Öncelikle evden çıkmadan evvel, sitesinden stokta bulunan mağazalar listesine baktım. Bursa Merkez (Yalova Yolu) dün gece listede olmasına rağmen sabah yoktu. Nilüfer yazıyordu (2. Şube) ve gittim aldım. Şuan ancak yazma fırsatı buluyorum konuya. Siteye baktığımda halen Nilüfer'de stoklarda olduğu görünüyor. Ayrıca sabah oraya uğradığımda adamların haberi olmadığını fark ettim. Ben söyleyince çok şaşırdılar. Bursa'da olan arkadaşlarımız Nilüfer mağazasından alabilirler yine de aramanızda fayda var.
  • izmir de olan mağaza var mı acaba?
  • ÖfKeLiKaLaBaLıK kullanıcısına yanıt
    İzmir (Bornova) < Stokta bulunan mağazalar listesinde bulunuyor.
  • Sivasta 3 adet kalmıştı birini aldım 2 tanesine bakıyorlardı.

Bu fiyata bir daha anca 2 sene sonra bulunur bu cihaz.
  • Denizli vatandan aldım arkadaşlar yanına da teknosadan logitech ipad mini klavye aldım 100 TLye. Şuan klavyeden yazıyorum çok memnunum.
  • arkadaşlar halen aynı fiyat mı ?
  • catik kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, sim kart girişi var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

hayırlı olsun, sim kart girişi var mı acaba ?

ben internettenaalmıştım hocam

isteyenler halen arayanlar herhangi bir vatandan alıp ordudan isteyebilirler diye bilgiverdim

sim kar girişli model değil hocam bunlar

• Uzay grisi kalan mağazalar hangisi bilgi verir misiniz?

• istanbul bahçelievler vanda 1 adet siyah 2 adet beyaz mevcuttur. alan arkadaşlar ios surumunuz ne geldi benim ki 7.0.3
  • Ankara Söğütözü mağazasında son 10 adet beyaz renk kalmış.

Siyah renk tüm Ankara'da bitmiş durumda.

• iPad alanlar kaçırmasın :

Logitech iPad Mini UltraThin Klavye 99 TL (Teknosa)

http://forum.donanimhaber.com/m_100694726/tm.htm
  • Adana Vatan magazada 2 adet var hocam.fiyat 799.tl

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.