Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 hafta boyunca, istese de "kaptım 1 adet" diyemeyecek...
  • Ümraniye'den avans satışla şimdi aldım, sadece gümüş rengi var, ürün yarın ya da pztesi teslim, evdeki mini retina 16 gb gümüşü de satışa koyayım artık bu gece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklar Ankara'da tamamen bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

hocam sen zaten almamışmıydın fiyat mı yokluyorsun
    koy bin liraya hem sen kazan hem alıcı kazansın boşuna 1500 lira vermesin

Aldım hocam aldımda bir tane daha lazım bir arkadaşım için hani belki aynı fiyat değilde 900 gibi bir fiyata verir diye aradım. Ama adam yalan söylüyor. Üstüne vatandan alınanlar sahte ürünlerdir diye ekledi.Bu arada kılıf tavsiyesi olan var mı? İnce, şık ve maksimum 100 liralık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

3 hafta boyunca, istese de "kaptım 1 adet" diyemeyecek...

noldu ki merak ettim kaçırmışız bişeyleri :9
  • arada çıkıyor öyle kalpazanlar. ben de bin liraya ilan açtım bir tane 850 vardı satmamışsa ona sorunhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-en-uygun-retina-64gb-siyah-ve-beyaz-renkler-vatan-pc-faturali-193170740/detay
  • Ankara'dan alip da kullanmayacak arkadaslar varsa ozel mesaj atarsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhaben

@TuVNeRa

Kaptin mi bi tane

apple ın butun başlıklarına abartısız kaptım bi tane yazar geldi buraya yazmadı

çok enteresan bu ömrü uzun ya
  • Ankara nin en son ipad i ni ben aldim. Sogutozunde kasiyer arkadasina ayirmisti. Alacagindan emin olmayinca ben aldim. Bonus ve axess yilbasi kampanyalariyla ekstra 50 tl indirimle 749 a, 9 taksit aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

@TuVNeRa

Kaptin mi bi tane

Aldı aldı hemen kaptı bir tane yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

@TuVNeRa

Kaptin mi bi tane

adam ev aldı sorunlar cıktı bulaşmayın adama
  • Bu fiyata 0 var nası satmayı planlıyosun acaba

• Bu arkadaş dün 799'a alıp bugün 1000 liradan okutmaya çalışıyor. Memleket ne hale döndü ya.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/sat%C4%B1l%C4%B1k-ipad-mini-2-retina-uzay-grisi-64gb-wifi-s%C4%B1f%C4%B1r-jelatinli-1000-tl.139106/#post-897975
  • Mağaza fiyatlari 799 mu bilen varmı

• Beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cuma gittim mağazadan almak için mağazada kalmamış, başka mağazadan getirttirelim dediler kabul ettim. Uzay grisi istedim ve ödemeyi gerçekleştirdim. Pazartesi gelecekti bende gidip mağazadan alacaktım sözde. Şimdi bana satışı yapan eleman arıyor, diğer mağazalardada space gray bitmiş gümüş versek olmaz mı? Diyor. Zorlayın bulun ben uzay grisi istiyorum dedim kapattım. Şimdi bu akıllı uzay grisi bulamazsa ya para iadesi yada gümüş vermeyi teklif etti. Yahu parasını ödeyip rengini belirttiğim bir ürünü sırf mağaza çalışanının tembelliğinden( dün istetmesi gerekirken bugün istetmiş) dolayı kaçırmak yada istemediğim bir renkte almak zorunda mıyım? İstanbul içinde space gray kalan bildiğiniz mağaza varsa bu elemana söyleyeyim ordan getirtsin. Bilen yazarsa çok makbule geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cuma gittim mağazadan almak için mağazada kalmamış, başka mağazadan getirttirelim dediler kabul ettim. Uzay grisi istedim ve ödemeyi gerçekleştirdim. Pazartesi gelecekti bende gidip mağazadan alacaktım sözde. Şimdi bana satışı yapan eleman arıyor, diğer mağazalardada space gray bitmiş gümüş versek olmaz mı? Diyor. Zorlayın bulun ben uzay grisi istiyorum dedim kapattım. Şimdi bu akıllı uzay grisi bulamazsa ya para iadesi yada gümüş vermeyi teklif etti. Yahu parasını ödeyip rengini belirttiğim bir ürünü sırf mağaza çalışanının tembelliğinden( dün istetmesi gerekirken bugün istetmiş) dolayı kaçırmak yada istemediğim bir renkte almak zorunda mıyım? İstanbul içinde space gray kalan bildiğiniz mağaza varsa bu elemana söyleyeyim ordan getirtsin. Bilen yazarsa çok makbule geçecek.

stok sisteminden kontrol etmiştir kalmamışsa sana ekstradan bulması zor olabilir dostum,

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cuma gittim mağazadan almak için mağazada kalmamış, başka mağazadan getirttirelim dediler kabul ettim. Uzay grisi istedim ve ödemeyi gerçekleştirdim. Pazartesi gelecekti bende gidip mağazadan alacaktım sözde. Şimdi bana satışı yapan eleman arıyor, diğer mağazalardada space gray bitmiş gümüş versek olmaz mı? Diyor. Zorlayın bulun ben uzay grisi istiyorum dedim kapattım. Şimdi bu akıllı uzay grisi bulamazsa ya para iadesi yada gümüş vermeyi teklif etti. Yahu parasını ödeyip rengini belirttiğim bir ürünü sırf mağaza çalışanının tembelliğinden( dün istetmesi gerekirken bugün istetmiş) dolayı kaçırmak yada istemediğim bir renkte almak zorunda mıyım? İstanbul içinde space gray kalan bildiğiniz mağaza varsa bu elemana söyleyeyim ordan getirtsin. Bilen yazarsa çok makbule geçecek.

atarını yap adamlara ama sakın bu fiyata bulmuşken kaçırma. benim gibi.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Bence şansınızı zorlamayın, gümüş alın geçin. Bu fiyatı bir daha görmez bu tablet.

• Antepte aldim bir adet. Haber veren arkadasa cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Bence şansınızı zorlamayın, gümüş alın geçin. Bu fiyatı bir daha görmez bu tablet.

İyide hala bazı yerlerde var gözüküyor, ayrıyetten gittiğim zaman gözümün önünde baktı ve tamam Space grey var getirtiriz dedi herif.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.