Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memlekette büyük bir tablet açlığı varmış meğer.. Vatan önemli bir açığı kapatmış oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Ümraniye'den avans satışla şimdi aldım, sadece gümüş rengi var, ürün yarın ya da pztesi teslim, evdeki mini retina 16 gb gümüşü de satışa koyayım artık bu gece.

20 dk sonra aradılar. Döndüm teslim aldım. 5 tane gelmiş, an itibarı ile 3 kaldı. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cuma gittim mağazadan almak için mağazada kalmamış, başka mağazadan getirttirelim dediler kabul ettim. Uzay grisi istedim ve ödemeyi gerçekleştirdim. Pazartesi gelecekti bende gidip mağazadan alacaktım sözde. Şimdi bana satışı yapan eleman arıyor, diğer mağazalardada space gray bitmiş gümüş versek olmaz mı? Diyor. Zorlayın bulun ben uzay grisi istiyorum dedim kapattım. Şimdi bu akıllı uzay grisi bulamazsa ya para iadesi yada gümüş vermeyi teklif etti. Yahu parasını ödeyip rengini belirttiğim bir ürünü sırf mağaza çalışanının tembelliğinden( dün istetmesi gerekirken bugün istetmiş) dolayı kaçırmak yada istemediğim bir renkte almak zorunda mıyım? İstanbul içinde space gray kalan bildiğiniz mağaza varsa bu elemana söyleyeyim ordan getirtsin. Bilen yazarsa çok makbule geçecek.

Bende gümüş istiyordum maltepe şubesini aradım sadece uzay grisi var dediler ayırttım sonra gittim aldım, forumda bi arkadaşla de takas yaptım o da gümüş almış uzay grisi arıyormuş. Denk gelir bence alın takaslarsınız

• fiyat iyi ama bence gereksiz, akıllı telefon varken ne gerek var tablete.
  • 2 tane aldım 1 tanesini magaza içinden birine 150 tl farkla sattım .Stoklarda ürün kalmadı
  • Kampanya bıttı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok durumu sorup gittim söğütözü şubesine. 1 tane kaldı demişlerdi. Yarım saat sonra mağazaya gittim az önce satıldı hiç kalmadı dediler.

• İhtiyacı yokken alan arkadaşlar, durup bir düşündünüz mü bu alışverişi yaparken, zaten evde var aynından ne gerek var 1 tane daha almaya diye?

Tüketim çılgınlığı böyle birşey işte. Benim halim vaktim yerinde, evde var ipad tamam ee fiyat çok iyi diye hadi git 800TL milletin eline say. Akıl işi değil kusura bakmayın. Alan da 1000TL den satacakmış falan. Ne acayip insanlar olduk yahu. Bu AVM zihniyeti Amerikadan bize transfer. İndirim çılgınlığıda bu AVM kültürü yüzünden. Gezip dolaşmaya kültüre sanata para harcamayan AVM lerde gezen toplumumuz, indirimlerde de fırsatı kaçırmıyor. Evde var gidip 1 tane daha alayım hatta 3 adet alayım 2'sini internetten satarım'ın peşinde. Adam hayat yaşamıyor ki, bütün olayı hayatı , sosyalliği internet çünkü. Çık bisiklet kullan , al eşini bir resim sergisine git, bir sinemaya git desem kıyamet kopar. Ona vereceğiniz 100-150Tl nin hesabını yapıp ben bunla netbook alırım , androidli tablet alırım diyenleri gördüm .
    Yok daha bin türlü hikaye yazarım ama bilinçlenme ve bilinçlendirme adına başka birşeyler yapılmalı.

Örneğin ; bu tablet bu fiyata düştü ve kimse almadı? Eee ne yapacaklar sizce? Avrupalı bu satın al-ma-ma stratejisini uyguluyor, Amerikalı kültür ucuz diye elindeki paradan oluyor.

Yapmayın etmeyin dostlar, bırakın ellerindekilerin fiyatları düşşün yeter keriz olduğumuz.

Lütfen düşüncelerim içinde beni kınamayınız . Hep beraber düzelteceğiz bu davranışlarımız ve israf çılgınığımızı inşallah.

Saygılar.

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Sanirim benimle beraber gelen sizdiniz, ben de stok sorup gitmistim :D

En son cihaz 4 saat once satilmis arkadaslar sogutozune bosuna gitmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vahittelli

Ankara nin en son ipad i ni ben aldim. Sogutozunde kasiyer arkadasina ayirmisti. Alacagindan emin olmayinca ben aldim. Bonus ve axess yilbasi kampanyalariyla ekstra 50 tl indirimle 749 a, 9 taksit aldim.

16.35'te musteri hizmetlerini aradim 1 adet var dediler hemen kostur kostur gittim.

Gittigimde de stok bitti sonuncuyu 3 saat once sattik dediler.

Millet olarak ne kadar yalanciyiz arkadas, karsimizdakini enayi yerine koymayi ne kadar cok seviyoruz hayret ediyorum gordukce.

• quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

İhtiyacı yokken alan arkadaşlar, durup bir düşündünüz mü bu alışverişi yaparken, zaten evde var aynından ne gerek var 1 tane daha almaya diye?

Tüketim çılgınlığı böyle birşey işte. Benim halim vaktim yerinde, evde var ipad tamam ee fiyat çok iyi diye hadi git 800TL milletin eline say. Akıl işi değil kusura bakmayın. Alan da 1000TL den satacakmış falan. Ne acayip insanlar olduk yahu. Bu AVM zihniyeti Amerikadan bize transfer. İndirim çılgınlığıda bu AVM kültürü yüzünden. Gezip dolaşmaya kültüre sanata para harcamayan AVM lerde gezen toplumumuz, indirimlerde de fırsatı kaçırmıyor. Evde var gidip 1 tane daha alayım hatta 3 adet alayım 2'sini internetten satarım'ın peşinde. Adam hayat yaşamıyor ki, bütün olayı hayatı , sosyalliği internet çünkü. Çık bisiklet kullan , al eşini bir resim sergisine git, bir sinemaya git desem kıyamet kopar. Ona vereceğiniz 100-150Tl nin hesabını yapıp ben bunla netbook alırım , androidli tablet alırım diyenleri gördüm .
    Yok daha bin türlü hikaye yazarım ama bilinçlenme ve bilinçlendirme adına başka birşeyler yapılmalı.

Örneğin ; bu tablet bu fiyata düştü ve kimse almadı? Eee ne yapacaklar sizce? Avrupalı bu satın al-ma-ma stratejisini uyguluyor, Amerikalı kültür ucuz diye elindeki paradan oluyor.

Yapmayın etmeyin dostlar, bırakın ellerindekilerin fiyatları düşşün yeter keriz olduğumuz.

Lütfen düşüncelerim içinde beni kınamayınız . Hep beraber düzelteceğiz bu davranışlarımız ve israf çılgınığımızı inşallah.

Saygılar.

Haklısın güzel noktalara değindin. Ancak benim en çok karşı durduğum şey benim cebimdeki paramdan kime ne veya başkasının cebindeki paradan bana ne. Dünyada bana bir ülke gösterin o ülkede yaşayan çoğunluğun sizin dediğiniz gibi hayatı olan. Bu forumda herşey tartışılır ama en çok millet başkasının seçimlerine, parasına karışmak için yer arar. Şimdi ipad mini retina 64b kampanyasına gelirsek. Bu aletin hakkettiği fiyatı ben kestiremiyorum ancak 799 liraya normal şartlarda 16 gb olanı bile bulmak zorken 64 gb olanı için gerçekten iyi fiyat. Alanlar satmak için aldıysa onada eyvallah. Şayet ben kendim aldığımı satsam şöyle derim alıcıya: 799 liraya aldım ama suan sıfırları atıyorum 1100 lira ben sana 900 liraya veririm. Satmak içinde almadım kullanıyorum. Sonuç olarak tüketim çılgınlığını bizim ülkemize has olarak biliyorsunuz ancak bir İngiltere, yunanistan, ABD, rusya isviçre, almanya'ya gidin tüketim çılgınlığının alası oralarda. Alanlara hayırlı olsun, fırsatı kaçıranlar için keşke erken davransalar diyorum.

• Harbi iyiymiş
  • quote:

İhtiyacı yokken alan arkadaşlar, durup bir düşündünüz mü bu alışverişi yaparken, zaten evde var aynından ne gerek var 1 tane daha almaya diye?

Saygılar.

tespitler çok güzel haklısınız ama adam öyle fiyatla giriyor ki piyasaya bu fiyata insan almadan edemiyor,daha 2 ay önce ankara da 16 gb mini retinalı 700 e kapış kapış satıldı doğrusu bu fiyata 32 gb bile kabul edilebilir

• İzmir balcovada kalmamıs odeme aldılar haftaya gelirmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

fiyat iyi ama bence gereksiz, akıllı telefon varken ne gerek var tablete.

akıllı telefonun ekranı yetmiyor hocam note 3kullaniuyorum çoğu zaman gazete dergi okurken deli ediyor beni

aslında ipad mini ekranı bile küçük 10 inç ekran ideal yazı dergi gazete okumak icin

ayrica oyun oynamak da çok keyifli olmalı büyük ekranda

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Elektoword bitti çoğu bimeks, bazısı elektropoint oldu. Hiç birinde de o fiyata yok. O baktığın mini1 veya 16gb

• Neden ucuz olduğuna ilişkin konunun Rusya ile ilgisi yok muhtemelen, cihaz Türkiye modeli ve Apple Türkiye garantili. Belki Rusya'ya da aynı cihaz gidiyordur, bilemem...

Konuyla ilgilenen arkadaş ucuzluğun nedenini Appledan gelen talimat olarak açıkladı:

"Ipad Mini Retina 64lük üretilmiyor artık, Çünkü mini 3 pazarını etkiliyor. Mini 2 ile 3 birebir tamamen aynı, sadece touch id farkı var. Mini 3 te 16 dan sonra 64lük var. Dolayısıyla stoktaki mini 2 64 modeli onun Önünü tıkıyor. Zaten dünya genelinde yeni uretim mini2 64 Satış da yok"

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Elektoword bitti çoğu bimeks, bazısı elektropoint oldu. Hiç birinde de o fiyata yok. O baktığın mini1 veya 16gb

Ankara Ankamall'dan Bahsediyorum ve Bu Gün Öğlen Baktık Doğru Ürüne Baktığıma Eminim Bimeks'ide Dolaştık Telefonlara Bakmak İçin Orada Göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

Saygılar.

Haklısın güzel noktalara değindin. Ancak benim en çok karşı durduğum şey benim cebimdeki paramdan kime ne veya başkasının cebindeki paradan bana ne. Dünyada bana bir ülke gösterin o ülkede yaşayan çoğunluğun sizin dediğiniz gibi hayatı olan. Bu forumda herşey tartışılır ama en çok millet başkasının seçimlerine, parasına karışmak için yer arar. Şimdi ipad mini retina 64b kampanyasına gelirsek. Bu aletin hakkettiği fiyatı ben kestiremiyorum ancak 799 liraya normal şartlarda 16 gb olanı bile bulmak zorken 64 gb olanı için gerçekten iyi fiyat. Alanlar satmak için aldıysa onada eyvallah. Şayet ben kendim aldığımı satsam şöyle derim alıcıya: 799 liraya aldım ama suan sıfırları atıyorum 1100 lira ben sana 900 liraya veririm. Satmak içinde almadım kullanıyorum. Sonuç olarak tüketim çılgınlığını bizim ülkemize has olarak biliyorsunuz ancak bir İngiltere, yunanistan, ABD, rusya isviçre, almanya'ya gidin tüketim çılgınlığının alası oralarda. Alanlara hayırlı olsun, fırsatı kaçıranlar için keşke erken davransalar diyorum.

Bu Gün Elektroworld Dolastık Kız Arkadaşımla Oda BAKTI aaa Çok Ucuzmuş Dedi 799 Tl Orada'da Fiyat Düşmüş Baktım Bende Şaşırdım Bu Neden Bu Kadar Ucuz ki Dedim Sadece Vatan Değil Bir Çok Yer Düşürdü Fiyatı Var Bişey Ucuza Aldığını Sanan Kerizler Bakalım Ne Zaman Pişman Olacaklar

Cebimde 1400 Tl Param Vardı Telefon Almayı Düşünüyordum Bi An Bile İpad'i Almayı Düşünmedim Düşünmem'de Bedava Diyenler Var 800 Tl'nin Neresi Bedava Bunların Aylık Maaşları Harcadıkları Para Ne Kadar Merak Ettim Doğrusu.

Tamam Heves Edersin İhtiyaçtır Yada Zevktir Alırsın Fakat AAAA Fiyat Düşmüş Alalım Lan Hatta Yedek Alalım 100-200 Tl Düşmüş Diye Bedava Lan Diyenler Nasıl Bir Zihniyettir Anlamadım.

Tablerler Çok İş Görmez Bankalar Şirketler vb. Alırlar Onlarda Farklı Yöntemle Alırlar.

Evde Tablet Kullanan Kaç Kişi Var ki Şahsen O Kadar Telefon Aldım 1 Tane Tablet Alayuımda Dursun Demedim.

Evde Tablet Kullanan Kaç Kişi Var ki Şahsen O Kadar Telefon Aldım 1 Tane Tablet Alayuımda Dursun Demedim.

Yukarıdaki cümle size ait. 'Şahsen' kelimesi içeriyor. Kısacası kimin ne için kullanacağını asla bilemezsin. Alanların hepsi ucuz diye aldı. Bu bağlamda alanların hepsi keriz mi oluyor. Aylık kazancımda, aylık harcadığım parada kimseyi ilgilendirmez. 1400 lirayı nereden getirdiğini sana nasıl kimse soramazsa insanların tableti ucuza almasınada kerizlik demen ayıp oldu. Neyse şikayet edip geçelim bu talihsiz yorumunu.

• Beyler renkler arasında neden o kadar fiyat farkı var ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.