Şimdi Ara

İpad mini retina mı ? İpad air mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini almayı 6 aydır istiyorum ama air'in yan çitaları küçüldüğü için aklım kaldı.
    Bir de ders notu okumak için büyük ipad daha kullanışlı gibi
    Velhasıl air alırsam sanki çekmecede duracak hiç kullanmayacam gibi hissediyorum.
    Sanırım 32+4G mini almaya niyetlenip parama kıyamayıp vazgeçicem
  • Ben Mini almayı düşünüyorum taşıması kolay büyük ekrana gerek yok.Performans aynı zaten yalnız para kısıtlılığı nedeniyle Wİ-Fi 16 gb alabilirim anca.
  • 4g olmayanı alsak büyük bir eksik hissedermiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hissetmezsiniz wifi yeterli oluyor.ama en az 32 yada 64 lük alın.16lıkta hemen bir şeyleri silmeye başlıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Hissetmezsiniz wifi yeterli oluyor.ama en az 32 yada 64 lük alın.16lıkta hemen bir şeyleri silmeye başlıyorsunuz.

Ben buna katilmiyorum acikcasi. Kullanimla alakali bu. Ben iphone ciktigindan beri hep yenisi tanitilmadan eskiyi satip yenisini aldim. Hep 16 aldim. Ipad de oyle. Hep 16 aldim. Hic 100-200 uygulama yuklemedim. Sadece ne lazimsa onlari. Film, muzik atmadim. Yani kisiden kisiye degisiyor bu. Nasil kullanicagina bagli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Hissetmezsiniz wifi yeterli oluyor.ama en az 32 yada 64 lük alın.16lıkta hemen bir şeyleri silmeye başlıyorsunuz.

Ben buna katilmiyorum acikcasi. Kullanimla alakali bu. Ben iphone ciktigindan beri hep yenisi tanitilmadan eskiyi satip yenisini aldim. Hep 16 aldim. Ipad de oyle. Hep 16 aldim. Hic 100-200 uygulama yuklemedim. Sadece ne lazimsa onlari. Film, muzik atmadim. Yani kisiden kisiye degisiyor bu. Nasil kullanicagina bagli.

hocam 16gb bana yetmez iphoneum 16gb zar zor idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19FBurak07

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

hocam 16gb bana yetmez iphoneum 16gb zar zor idare ediyorum

işte diyorum ya kullanımla alakalı bi şey bu.

benim iphone 16 gb şuan 11.2 gb boş yer var.

• Mini çok tatlı bir boyuta sahip ama zaten iPhone var, tabletinde ondan en azından ekran olarak açık ara farkı olsun diyorum.
  • Eski mini ile ipad 4 arası çok fark vardı,performans ekran vs. ama genede mini kullanması büyük ipad kullanmasına oranla çok daha iyidi,air ise zaten ipadlerin güncellenmiş modeli daha hafif ekran çerçevesi dahada incelmiş vs. ama buna rağmen mini 2 de retina ekran a7 işlemcisi var,konfigürasyon aynı sayılır,tek farkı ekran boyutu birde biraz ağırlık diyebiliriz,normal ipadde oyun oynamak güzel büyük ekran vs. ama alet büyük fps oyunu oynarken baş parmaklar ordan oraya yetmiyor,yani bir noktadan sonra rahat gelmiyor,araba yarışı vs. bunlarda zor koca aleti sağa sola yatırıyorsun vs. günün sonunda bileklerinde ağrıması cabası ipad mini 2 bu konuda çok daha iyi ekranı tam yeterli boyda oyunlarda bu saydığım sorunlarda olmuyor,birde koca ipad ile dışarda kullanması var ufak ipadi dışarda kullanması var,mini daha kişisel öbür ipad ortalık malı gibi otobüste çıkartıp dergi gazete okuyorsun yandaki abiler amcalar teyzeler odaklanıyor minide bu oran daha az diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 17 Kasım 2013; 11:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Eski mini ile ipad 4 arası çok fark vardı,performans ekran vs. ama genede mini kullanması büyük ipad kullanmasına oranla çok daha iyidi,air ise zaten ipadlerin güncellenmiş modeli daha hafif ekran çerçevesi dahada incelmiş vs. ama buna rağmen mini 2 de retina ekran a7 işlemcisi var,konfigürasyon aynı sayılır,tek farkı ekran boyutu birde biraz ağırlık diyebiliriz,normal ipadde oyun oynamak güzel büyük ekran vs. ama alet büyük fps oyunu oynarken baş parmaklar ordan oraya yetmiyor,yani bir noktadan sonra rahat gelmiyor,araba yarışı vs. bunlarda zor koca aleti sağa sola yatırıyorsun vs. günün sonunda bileklerinde ağrıması cabası ipad mini 2 bu konuda çok daha iyi ekranı tam yeterli boyda oyunlarda bu saydığım sorunlarda olmuyor,birde koca ipad ile dışarda kullanması var ufak ipadi dışarda kullanması var,mini daha kişisel öbür ipad ortalık malı gibi otobüste çıkartıp dergi gazete okuyorsun yandaki abiler amcalar teyzeler odaklanıyor minide bu oran daha az diyebilirim.

Teşekkürler

• Büyük boyutlu sevdiğim için Air.Dışarıda kullanabilmek için 4g.Yeterli hafıza için 32 veya 64gb.

Yani tercihim 32 veya 64gb iPad Air 4g olur

Siz de kendi kullanım alanlarınızı düşünüp ona göre kararınızı verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Büyük boyutlu sevdiğim için Air.Dışarıda kullanabilmek için 4g.Yeterli hafıza için 32 veya 64gb.

Yani tercihim 32 veya 64gb iPad Air 4g olur

Siz de kendi kullanım alanlarınızı düşünüp ona göre kararınızı verin

Bende sizin gibi 32 gb 4g ipad air almayı düşünüyorum.
    Ama ipad air acaba ağırlığı bilek ağrılarına sebebp olur mu kullanımı nasıl olur kuşkularım var?
    Tablet de ağırlıklı olarak döküman pdf okuyacağım. İpad mini bu yüzden çok zoom yapmam gerekecekmiş gibi hissediyorum.
    Zorlu CenterA apple store açılsada incelesem iyi bir şekilde. başka türlü karar veremeyeceğim.

Aranızda ipad mini de PDF döküman okuyan var mı?

• İpad air al derim,mini ve mini retina arasında sadece retina ekran var fark olarak,Fakat ipad air ve mini hariç tüm ipadlarda olayan air da mevcut,ince,hafif vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

İpad air al derim,mini ve mini retina arasında sadece retina ekran var fark olarak,Fakat ipad air ve mini hariç tüm ipadlarda olayan air da mevcut,ince,hafif vs..

Sadece retina ekran mı var fark olarak? Sen geekbench'in 2100 puanlık artışını çöpe attın be abi.

• Ben ipad air ile ipad mini retinayi uzun uzun inceledim, ben olsam ipad air alirim, normalde ipad mini retina dusunuyordum ama ikisini inceleyince kararim ipad air olarak degisti. Ipad demek buyuk ekran demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Bende çok kararsızım. Şeytan diyor ki ikisinide al. Evde güzelce aç, incele, kullan, hangisi hoşuna giderse diğerini iade et.

Ama gel gör ki o kadar kim uğraşacak. Bir de iade de sıkıntı çıkarsa falan iyice dert.

Güzel fikir
    Iade edemezsen bile 2. Elde anında aldığın fiyata satarsın

Yav he he. İkinci ele kim sıfır parası verir? Fiyatı 100-150 TL kırması gerekecek ki anca alınabilir olsun. Herkes kutusunu ilk açan olmak ister.

• İkisinide kullandım. Mini daha kullanışlı daha zarif daha mobil kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben ipad air ile ipad mini retinayi uzun uzun inceledim, ben olsam ipad air alirim, normalde ipad mini retina dusunuyordum ama ikisini inceleyince kararim ipad air olarak degisti. Ipad demek buyuk ekran demek.

Benim her ikisinide inceleme fırsatım olmadığı için neden kararını ipad air'den verdiğini belirtirsen benim içinde aydınlatıcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekeko

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben ipad air ile ipad mini retinayi uzun uzun inceledim, ben olsam ipad air alirim, normalde ipad mini retina dusunuyordum ama ikisini inceleyince kararim ipad air olarak degisti. Ipad demek buyuk ekran demek.

Benim her ikisinide inceleme fırsatım olmadığı için neden kararını ipad air'den verdiğini belirtirsen benim içinde aydınlatıcı olabilir.

Mesela benim iphone 5 im var o nedenle mini ye ihtiyaç duymuyorum, daha büyük ekran benim için daha büyük bir artı, hem fotoğraflara bakarken hemde video ve oyunlarda, genelde webde gezindiğimizden büyük ekran yine avantaj, ağırlık olarakda ikisi arasında elime aldığımda bir fark hissedemedim , iki cihazda aynı hardware olduğundan kıyaslayabileceğimiz sadece ekran büyüklüğü ağırlık ve mobil özellikleri kalıyor, mobil olarak dediğim gibi iphone 5 i olan birinin mini yi almasına gerek yok, air ile daha mutlu olur diye düşünüyorum.

• Haziranda kim ole kim kala.1-2 ayda degilki 7 ay yuh yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.