Şimdi Ara

İpad mini retina mı ? İpad air mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Orijinalden alıntı: ekeko

quote:

Ben ipad air ile ipad mini retinayi uzun uzun inceledim, ben olsam ipad air alirim, normalde ipad mini retina dusunuyordum ama ikisini inceleyince kararim ipad air olarak degisti. Ipad demek buyuk ekran demek.

Benim her ikisinide inceleme fırsatım olmadığı için neden kararını ipad air'den verdiğini belirtirsen benim içinde aydınlatıcı olabilir.

Mesela benim iphone 5 im var o nedenle mini ye ihtiyaç duymuyorum, daha büyük ekran benim için daha büyük bir artı, hem fotoğraflara bakarken hemde video ve oyunlarda, genelde webde gezindiğimizden büyük ekran yine avantaj, ağırlık olarakda ikisi arasında elime aldığımda bir fark hissedemedim , iki cihazda aynı hardware olduğundan kıyaslayabileceğimiz sadece ekran büyüklüğü ağırlık ve mobil özellikleri kalıyor, mobil olarak dediğim gibi iphone 5 i olan birinin mini yi almasına gerek yok, air ile daha mutlu olur diye düşünüyorum.

Peki ip5 i olmayan mini 2 alsa nasıl olur yine mi ipad air olur tercihiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekeko

quote:

Ben ipad air ile ipad mini retinayi uzun uzun inceledim, ben olsam ipad air alirim, normalde ipad mini retina dusunuyordum ama ikisini inceleyince kararim ipad air olarak degisti. Ipad demek buyuk ekran demek.

Benim her ikisinide inceleme fırsatım olmadığı için neden kararını ipad air'den verdiğini belirtirsen benim içinde aydınlatıcı olabilir.

Mesela benim iphone 5 im var o nedenle mini ye ihtiyaç duymuyorum, daha büyük ekran benim için daha büyük bir artı, hem fotoğraflara bakarken hemde video ve oyunlarda, genelde webde gezindiğimizden büyük ekran yine avantaj, ağırlık olarakda ikisi arasında elime aldığımda bir fark hissedemedim , iki cihazda aynı hardware olduğundan kıyaslayabileceğimiz sadece ekran büyüklüğü ağırlık ve mobil özellikleri kalıyor, mobil olarak dediğim gibi iphone 5 i olan birinin mini yi almasına gerek yok, air ile daha mutlu olur diye düşünüyorum.

Peki ip5 i olmayan mini 2 alsa nasıl olur yine mi ipad air olur tercihiniz?

Bende arkadaşla aynı düşüncedeyim, eğer iPhone kullanmıyorsan Retina Mini alabilirsin fazlasıyla tatmin eder ama iPhone varsa kesinlikle Air tercih edilmeli.

• rizelli1903 R kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınıza göre değişir, nasıl taşıdığınıza göre değişir, mesela bende messenger tarzı bir çanta var onunla taşıyorum ipad i , ben kendi kullanımıma göre her zaman air ı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kullanım amacınıza göre değişir, nasıl taşıdığınıza göre değişir, mesela bende messenger tarzı bir çanta var onunla taşıyorum ipad i , ben kendi kullanımıma göre her zaman air ı tercih ederim.

benimde gönlümden air geçiyor. yanımda sürekli çanta taşıyorum.
    ama ağırlığı serviste araçta kullanırken beni rahatsız edermi diye düşündüm ama anladığım kadarı ile aradaki ağırlık farkı hissedilmiyor dediniz.
    apple store a gelsede artık sipariş etsem. :D
  • iPad Mini Retina 32 GB ve 4G diyorum ben.
  • Allah aşkına böyle bir konu olurmu işlemci aynı ekran aynı kişiye özel ne uyarsa hangisi sana uygunsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sonuçta aynı donanım degilmi ve retina farkıda var daha fazla ppi farkı daha mobil ve düşük fiyat 16 gb lık air fiyatına 32 gblık mini biraz daha zorlayıp 64 gb lık alacaksın olayı bitireceksin oyun uygulama video müzik güclü cihaz e daha ne olsun ben android kullanıcısıyım AMA tablette gercekci olmak lazım bu son ipadlar olayı bitirdi kesinlikle ipad mini 2 diyorum ben bende alacam allah kısmet ederse
  • çok az bi işlemci frekans farkı var.

geri kalanı aynı.
    100dolar da fiyat farkı var.

ekran boyutu ve taşınabilirlik açısından kararınızı verin

:)

çantasız devamlı dışarıda kullanılacaksa mini derim ben.

ama çantam var. evdede pc yerine ipad ten takılırım diyorsanız air.

6" civarı ekranlı android telefonum var diyosanız yine air derim :)
  • 27 Kasım da store yağmalamasına katılacağım ancak hala bende git gel ler yaşıyorum.Galaxy s3 telefonum var 5 inch e yakın ekranı var.Kullanım amacım okulda, ev de internet, kitap, dizi olacak.Mini tamam heryere götürülür mobil falan ama telefonda 5 inc zaten az buz birşey değil.Air de büyük gibi kararsız kaldım.Ne dersiniz ?
  • bende air ile mini arasında çok gidip geldim ama taşınabilirlik konusunda ipad mini ağır bastı mini 128 gb almaya karar verdim birde bu lazer baskı dedikleri nasıl bişey acaba
  • ipad air mı ipad mini 2 retina mı karar veremedim ipad mini arkadaşımda var inceledim ipad air da diğer arkadaşımda var onuda inceledim hangisi olsun karar veremedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.