Şimdi Ara

İpad mini'yi satıp mini 2 alsam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İpad mini 64GB cellular hediye geldi. Cihaz güzel ama bir üst modelinde 2k ekran (retina) ve a7 çip bulunuyor. Bu yüzden ben de hiç kutuyu açmadan takas etmek istiyorum. Kısacası 64GB cellular iPad mini ile 64GB sadece wifi ipad mini2 takas etsem kaç lira daha üstüne koymam gerekir?
    Not: Cihaz tr'den ama hediye olduğundan faturası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosadan falan alacaksan en az 200 TL daha koyman gerekir ki bu zor bir ihtimal yani sen o cihazı faturasız bir şekilde en iyi ihtimalle 650 tl ye falan satarsın ki bunu hepsiburada.com da 689 tl olmasına takiben söylüyorum gelelim ipad mini retina konusuna o cihazı en düşük vatan bilgisayarda gördüm 898 tl idi galiba yani kafadan 250-300 TL Koyarak Alırsın Ve Kesinlikle Öneririm Eski Bir iPad Mini Kullanıcısı Olarak Cihaz IOS8 De Performansı Çok Büyük ölçüde düşecek yani şuan daha doğrusu en son 7.1 de kullanmıştım küçükten kasıyordu kadar değil ama kullanımı etkileyecek kadar değil. 300 TL YE İPAD MİNİ RETİNA ALIYORSUN DAHA NE İSTERSİN yani sana son sözüm değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksenayy -- 15 Temmuz 2014; 17:30:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berksenayy

Teknosadan falan alacaksan en az 200 TL daha koyman gerekir ki bu zor bir ihtimal yani sen o cihazı faturasız bir şekilde en iyi ihtimalle 650 tl ye falan satarsın ki bunu hepsiburada.com da 689 tl olmasına takiben söylüyorum gelelim ipad mini retina konusuna o cihazı en düşük vatan bilgisayarda gördüm 898 tl idi galiba yani kafadan 250-300 TL Koyarak Alırsın Ve Kesinlikle Öneririm Eski Bir iPad Mini Kullanıcısı Olarak Cihaz IOS8 De Performansı Çok Büyük ölçüde düşecek yani şuan daha doğrusu en son 7.1 de kullanmıştım küçükten kasıyordu kadar değil ama kullanımı etkileyecek kadar değil. 300 TL YE İPAD MİNİ RETİNA ALIYORSUN DAHA NE İSTERSİN yani sana son sözüm değiştir

Bu üstüne 300 koyarsam yine 64
    Gb mini retina hesabı simi? Yoksa 64 gb satıp 16 almak saçma bir iş olur bence.

• Oww Pardon Ben Okumamışım 64 Olduğunu Ozaman O Konu Ile Ilgili Bir Bilgim Yok Araştır Derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksenayy

Oww Pardon Ben Okumamışım 64 Olduğunu Ozaman O Konu Ile Ilgili Bir Bilgim Yok Araştır Derim

Tamam ama 64 ile 64 değiştirsem de arada yine 200 300fark olur diye tahmin ediyorum,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.