Merhaba arkadaşlar, mac mini m2'ye geçmeyi düşünüyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum. Tek oynadığım oyun World of Warcraft ve HS, bu iki oyun çok rahat bir şekilde m2 işlemcilerle oynar diye düşünüyorum, gördüğüm kadarıyla bu iki oyun m işlemcilerde çalışıyor Benim mac'e geçme nedenim tamamen ses !!!, çok güzel bir sistem bile toplasan gecenin sessizliğinde o kasadan çıkan fan seslerinden artık gına geldi. İzlediğim videolar ve incelemelerde gördüğüm kadarıyla mac minide ses yok gibi bişey. Bir çok yere baktım ancak pişman olur muyum sorusuna cevap bulamadım :) Almayı düşündüğüm cihaz base modeli, çünkü tek yapacağım işlem wow oynamak ve internette dolaşmak. onun dışında başka hiç bir oyun oynamıyorum. Amacım ses çıkartmadan kenarda bir yerde dursun ben de rahat rahat sessiz sessiz wow oynar internette dolaşırım. Bu arada sistemim eski i5 4. nesil bir işlemci msi 1060ti ekran kartı ve 16gb ram bulunmakta. Sistemimden memnunum çünkü wow'da 100-160fps alıyorum. kasma donma yok, internette rahat dolaşıyorum ama o kasa sesi artık beni bırak diyor. Son olarak başka oyun oynar mıyım diye soracak olursanız söyleyim, hiç bir şekilde başka oyun oynayacak vaktim ve isteğim yok. Sadece wow açar biraz gold kasarım arka planda hs açar birazda internette dolaşırım o kadar. Son olarak enerji tasarrufu yarı yarıya düşer gibi geliyor. |
Bildirim