Normaldir bence uzman birine tamir ettir yada servisine ver |
iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (974. sayfa)
-
-
Yetkili servis harici tamir yaptırma
cihaz komple garanti dışı kalır.
daha sonra yetkili servis parası ile bile tamir yaptırtmaz.
-
Uzman değil ama şehir merkezinden uzağım, ondan mecbur kaldım hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisi yok hocam
Arkadaşlar belki yeri değil ama mağaza olarak Troy mu tercih etmeliyim yoksa Gürgençler mi? iPad cihazım için Logitech Combo Touch alacağım ikisinde de fiyat aynı ve stok mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. 9.nesil için ekran koruyucu bakıyorum. Kalem de aldım, kalemle problem çıkarmayan bir koruyucu olursa güzel olur, önerebilirseniz sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Troy daha mantıklı bir seçimdir.
Teşekkürler hocam indirim yakalayınca Troy tercih ettim ürünüm geldi şimdilik gayet memnunum.
beyler goodnotes veya notability sahibi olanlar ipad ve iphonda kullaniliyor satin alinca.
peki macbook da denedinizmi satin aldiginiz bu uygulama macbook da kullaniliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
goodnotes kullanılıyor macbookta,diğerini bilmiyorum
-
hocam benim ipad ve telefonda ucretiz kullniyorum ama macbook app marketi baska mail le actim o yuzden kullanamiyorum sanirim
simdi macbook sifirlicam
gecmiste apple kimligini icoud ile actim… app marketi gmail ile. oyle bi hata yapmis oldum
macbook appel kimligini ve app marketi icloud ile kurunca. satin aldirklarim gorunmedi
Yeni Apple kullanıcısısınız sanırım. Cihazlarda farklı kimlikler kullanıyorsanız bu aletlere biraz boşa para vermiş olursunuz. Başlangıç olarak şu videoyu öneririm;
Sihirli ElmayoutubeApple'ın tüm ürün gamını diğer markalardan ayıran belki de en önemli şey ekosistemdir. Videomuzda Apple ekosistemi nedir? Bu ekosistemden nasıl faydalanırız ve günlük yaşantımıza ve iş akışımıza nasıl olumlu etkisi var bunu anlattık. İyi seyirler.https://www.youtube.com/watch?v=XKNZfuIX4Gc&t=611s&ab_channel=SihirliElma -
hocam 5-6 yildir iphone kullniyorum 1.5 yildri ipad… icloud hesabim var her seyi her cihazda goruyorum
yanlisim su oldu apple kimligini icloud ile actim zamaninda… app store kimlgini gmail ile acmistim her cihazda ayni yaptim icin sorun olmuyor…
app store gmail acma sebebim samsung grcmistim indridigm uygulamalar hemen otomatik iner kayitli olur demistim :)
macbook kurarken apple kimligi ile kurdum. ama app store. kimlik olarak gmail girmedim icloud girdim orda karsiti olay
baska kimsenin basina gelememiştir sanirim bu olay da
Tamam şimdi anladım. Yalnız Appstore hesabı dediğiniz şey nedir acaba? App satın aldığınız Apple Kimliğinizden bahsediyorsunuz olarak algıladım onu. Çünkü Apple Kimliğinden başka hesap türü yok. Bunun dışında eskiden İTunes hesabı diye geçerdi 2011 gibi Apple Kimliği olarak dönüştürdüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 19 Mart 2022; 20:26:5 > -
İlgilenen arkadaşlara istanbul içi elden teslim edebilirim.
sahibinden.comESR iPad Apple pencil kalem - Tablet Kalemi Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 1012336318https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-esr-ipad-apple-pencil-kalem-1012336318/detay -
Herkese merhaba. Troy ve pt stokları ne zaman yenileniyır bilgisi olan var mı? İpad pro 11 inç almak istiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabını öğrenebildin mi hocam?
dostlar ipad 4 de youtube uygulama çalışmıyor, 3utools ile yükledim eski sürüm yine yok, çözüm bilen var mı?
-
Sürüm eskiyse youtube app desteklemiyor, malesef yapacak pek bir şey yok
Arkadaşlar ikinci el cok temiz ipad 8 denk geldi kullananlar performansı nasıldır kasma donma vb yapar mı.Birde pil sağlığı kısmı varmı bu cihazda.Son olarak 3500 fiyatı 10 ay garantisi var.Fiyat nasıl sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X