< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 27 Kasım 2020; 1:46:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 27 Kasım 2020; 1:46:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Benden de bikaç öneri;
--- Mimarlık, inşaat veya mühendislikle ilgilenenler için autocad muadili; ArcSite; Kendim tüm çizimlerimi bunda yapıyorum. 4 ay oldu keşfedeli. aylık 90 TL. Biraz pahalı gelebilir ama benim gibi bu iş üzerinden para kazanıyorsanız, değiyor. Çizimleri vb şeyler rahatlıkla yapılıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. ---- Not, cloud, belge tutma, tüm platformlarda ortak görüntüleme için; Evernote. Yıllık premium 65 tlydi yanlış hatırlamıyorsam. Avantajı android, windows ve iosla senkronu çok iyi. Tüm herşeyimi burda depoluyorum. Premium da Aylık 10 gb veriyor. Ki bana çok yeterli. İosta belgeleri kendi içinde açıyor bu da güzel tarafı. Valla bu olmadan benim için teknoloji yok gibi bişey. 3 yıllık dosyalarıma hala daha erişiyorum. Çok güzel bi olay. Ayrıca ipad için apple pencil ile de not alınabiliyor. Tabi bir notability değil ama benim gibi multi-platform çalışanlar için mükemmel. Ayrıca scanable diye yan programı var çektiğiniz belgeleri yazıya dönüştürüp, evernote'e kaydediyor. --- Çizim için, Concepts. Her ne kadar arcsite'dan sonra üyeliğimi bu sene yenilemesem de, ipad pro'da serbest çizim için harika program. Procrateden ayıran tarafı içinde daha fazla özellik, kütüphanesi vb şeyler var. --- Video düzenleme; quik. Mükemmel uygulama mesela foto-video karışık bi tanıtım videosu filan yapacaksınız. Seçtiğiniz müziğe göre otomatik kendisi herşeyi yapıyor. Yaparkende sanki saatlerce uğraş vermişssiniz de çok güzel bi ürün ortaya çıkmış gibi oluyor. Halbuki 5 dklık olay sonucu çıkıyor. Hızlıca bol fotolu video editi için harika program. Burdan çıktıyı alıp, imovie ile son noktayı koyuyorum. Çok az kurcalayın hemen anlarsanız. Ayrıca full ücretsiz. Hatta ben inanamadım, böyle programın ücretsiz olmasına ama gopro'nun programı oluğu için ücretsiz sanırım. --- Arkaplan silme için, Magiceraser. Ücretsiz, hızlı, işini iyi yapıyor. --- Belgeler vb şeyleri ayrı ayrı klasörde toplamak için; Documents. Yine en çok kullandığım uygulamarın başında geliyor. Pek anlatmaya gerek yok. Appstore linkinden anlarsınız ne olduğunu. --- Gitar akorları ve tabları için; Cifraclub Hem öğrenmek hem de akor ve tablara bakmak için mükemmel uygulama. Hem youtube üzerinden takip edebilirsiniz veya uygulması üzerinden akorlara, tablara bakabilirsiniz. Tek Kelime ile Mükemmell!!!!! --- Gitar akoru yapmak için tuner; GuitarTuna İşini iyi yapıyor. --- İçinde Vpn olan tarayıcı için; Aloha. Kısa süreli işleriniz için Ücretsiz vpn'e ihtiyaç duyorsanız veya Video, müzik filan indirmek için kendi için vpni olan tarayıcı. --- Stok fotoğraf için; Unsplash Binlerce fotoğraf bedava. --- Hızlı fotoğraf tasarımı için; Canva. Logo, afiş, instagram postu, facebook postu, youtube kapak fotosu vb şeyler için hızlıca yapabileceğiniz harika program. Her ne kadar pc üzerinden tarayıcıyı açıp girdiğim canvayı daha çok sevsemde uygulaması da iş görüyor. --- Toplu mail hesapları için; Mymail. Bugüne kadar outlook vb e-mail hesaplarının kendi programlarını kullansam da hep sıkıntı çektim. Sonra bu programı buldum, artık başka mail uygulamasına ihtiyacım kalmadı. Farklı farklı mail adreslerimin tüm hesapları burda. umarım bigün patlamayız. :) Gerçi apple'a güveniyoz, sonuçta app storeda durduğuna göre bi sıkıntı çıkmaz yani. yani, inş umarım öyledir. .d neyse bu konu hassas konu, rusların uygulaması olduğu için insan tedirgin oluyor.. --- şimdilik bu kadar aslında bi yığın uygulama var gözlerimden uyku akıyor. Yakın bi zamanda yukarıdaki yazım yanlışlarını da giderip, o programları detaylı yazarım. herkes kendine iyi baksın, sağlıcakla kalın. umarım faydalı olmuştur. |
Büyük Kurtuluş Mücadelesinin ilk adımı olan 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız ve bin aydan daha hayırlı ve kıymetli olan Kadir Gecemiz mübarek olsun kutlu olsun.
Bu sebeple vatanımız için canını ortaya koyan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bu çok kıymetli gecede herkese sağlık, bereket ve huzur diliyorum. Hayatın evlere kapandığı bu dönemde keşfettiğiniz özellikle iPad Pro için hazırlanmış işlevsel uygulamalarınızı paylaşırsanız bu zor dönemi daha kolay ve verimli geçecek şekilde atlatabiliriz. Herkese sağlıklı günler dilerim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|