Şimdi Ara

İpad şarj olurken kullanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz şarjda iken kullansam bir zararı olurmu? Mesela film izlesem pile filan bir zararı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız77

Cihaz şarjda iken kullansam bir zararı olurmu? Mesela film izlesem pile filan bir zararı oluyor mu?

bildiğim kadarıyla şarj tamamen dolduktan sonra cihaz şarj etmiyor kendini azaltıkça ediyor şarj bir zararı olacağını sanmam.
  • Mesela %50 şarj durumu ve dolum devam ediyor açıp kullansam bir zararı olurmu.
  • Çok isinmassa bir sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız77

Cihaz şarjda iken kullansam bir zararı olurmu? Mesela film izlesem pile filan bir zararı oluyor mu?

bilgime göre çoğu kişi oluyor diyor ama ısınmamasına dikkat et sen ,ben psp hep sarjda oynuyorm,,tel xperia var aynı sekilde sorun yok
  • Hiç bişicikler olmaz, hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 6 Mart 2013; 23:18:23 >
  • yav ne olacak allah aşkına takmayın bu kadar kafanıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmaz heralde niye olsun ki ben hep yapıyorum onu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan merak ediyor işte. Neyse cevap veren arkadaşlara teşekkürler
  • Bu konularla ilgili çok fazla tartışma yapıldı. Ben bu şarj konularına takık olan biri olarak söyleyeyim yok bataryayı ilk alınca 24 saat şarjdan çıkarma kapalı şarj et. Şarj bitmeden şarja takma kullanırken şarja takma gibi vs.

Aklınıza ne geliyorsa hepsi yalan şarja istediğiniz zaman takın isterseniz şarjda iken ipadinizle eğlencenize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Bu konularla ilgili çok fazla tartışma yapıldı. Ben bu şarj konularına takık olan biri olarak söyleyeyim yok bataryayı ilk alınca 24 saat şarjdan çıkarma kapalı şarj et. Şarj bitmeden şarja takma kullanırken şarja takma gibi vs.

Aklınıza ne geliyorsa hepsi yalan şarja istediğiniz zaman takın isterseniz şarjda iken ipadinizle eğlencenize bakın

O 24 saat olayı zaten yeni bataryalarla yalan oldu, çok eski telefonlarda vardı o olay. Dediğiniz gibi artık yalan.
    Bataryalar artık gücü kesiyor zaten, 24 saat boşuna fişe takılı kalmış olur böyle bir durumda.
    Doğru olan tek olay haftada yada 10 günde bir cihazın şarjını full bitirerek bataryanın tüm hücre alanlarını canlı ve aktif tutmak
    batarya kapasite ömrünü uzatıyor. Yani zamanla oluşan kapasite kaybını yavaşlatıyor.
    Bu dediğim olayı sitesinde apple da öneriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.