Şimdi Ara

iPad Sorunları .. Lütfen yardım edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıldan beri ipad kullanıyorum fakat hiç bir araştırma vs. vs. yapmamıştım ve cydianın falan ne anlama geldiğini bile bilmiyordum.bir arkadaşım sayesinde öğrendim ve daha sonra birkaç uygulama yüklemek istedim (installousdan)fakat ipad imin sürümünün düşük olduğunu farkettim (3.2).yükseltmek için çok fazla programlar indirdim tabi bunların için jailbreak prog.ları da vardı.internetteki araştırmalardan öğrendiğim her şeyi yaptım (özellikle sn0wbreeze 2.7 ile) fakat itunesda shift+restore yaptıktan sonra sn0wbreeze ile yaptığım ios 4.3.3 ipsw restore olmuyor ve şu uyarıyı veriyor "The İpad Could not be Restored. An Unknown Error occurred 1604 ."

Ne Yapmalıyım?

bundan önce diğer eski ios ipswleriyle denedim fakat yine böyle uyarı verdi ve en sonunda ipad ekranı yerine usb ve itunes simgesi çıkmaya başladı.önceden böyle değildi ayrıca usb taktığımda ipad i tanıyordu şimdi ise i fun box bile tanımıyor ??

Lütfen Yardım Edin ! :(:'(

Devamı:http://www.appleturk.net/ipad-soru-cevap-forumu/27674-lutfen-yardim-edin-restore-sorunu.html#ixzz1PVdxYy00
    Under Creative Commons License: Attribution

• Devami diye link vermek neden? Buda aklinizca bir reklam seklimi!!! Bu kadar kucuk numaralar yapmayin.
  • isteyerek yapmadım ki ! bunu başka bir forumda yazmıştım oradan kopyaladığım için olmuş olabilir nedenin bilmiyorum :(
  • Bendede aynı hatayı veriyordu tinyumbrella ile ssh kaydı falan bisilerle halletmiştim.bi bakarsanız bulabilirsiniz sanırım tam hatırlamıyorum çünkü
  • 160x hatalar DFU mod hatasıdır. Tiny veya host dosyası ile kesinlikle alakası yoktur. Sorununuzun çözümü aşağıdaki gibidir.
    İreb pc programını indirin ve yönergeleri takip ederek DFU moda alın.
    Artık hata vermeyecektir.
    kly glsn
  • ireb ile dfu YA ALDIKTAN SONRA SN0WBREEZE İLE YAPTIĞIM İPSW Yİ KULLANABİLİRM DEĞİL Mİ?
  • Bunlara ne geek var ki? Direk 4.3.3'e update veya restore yapacaksın. Custom fw son sürüme yükseltmen için gereksiz. En azından ipad için gereksiz, iphone için bazı metodlar için custom kullanabiliyoruz.
    Hosts dosyanı temizle ve hosts.umbrella dosyasını sil. Direk update veya restore yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 saat boyunca yüklendi update,restore fakat en son yükleniyoken yine error verdi
  • bendede ipad 2 yi 4.3.5 den 4.3.3 indireyim derken restore olmadı..yeniden 4.3.5 e döneyim dedim bu seferde ipad itunes+usb simgesinde takılı kaldı artık itunes bağlantısınıda görmüyor.restore de görülmüyor ne yapılması lazımdır acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 10 Eylül 2011; 16:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

bendede ipad 2 yi 4.3.5 den 4.3.3 indireyim derken restore olmadı..yeniden 4.3.5 e döneyim dedim bu seferde ipad itunes+usb simgesinde takılı kaldı artık itunes bağlantısınıda görmüyor.restore de görülmüyor ne yapılması lazımdır acaba..

Power ve home tuslarina basili tutarak restart etmeye calisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

bendede ipad 2 yi 4.3.5 den 4.3.3 indireyim derken restore olmadı..yeniden 4.3.5 e döneyim dedim bu seferde ipad itunes+usb simgesinde takılı kaldı artık itunes bağlantısınıda görmüyor.restore de görülmüyor ne yapılması lazımdır acaba..

Power ve home tuslarina basili tutarak restart etmeye calisin

bu sefer dediğiniz gibi yaptım ama sürekli olarak aşağıdaki hep aynı hatayı alıyorum...sonrada ekran itunes+usb kablo simgesi görünüyor öylece kalıyor..yeniden cihazı açıp kapattığımda yine aynısı oluyor..

iPad Sorunları .. Lütfen yardım edin !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.