Bildirim
ipad ve AC3 ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rushplayer -
Buradaki uygulamayla, bilgisayarınızda seçtiğiniz klasörün içindeki bütün filmlerin AC3 kodekli olanların ses kodeğini değiştirip ses sorunundan kurtulabilirsiniz:
https://github.com/ac3killer/AC3-Killer -
rushplayer'ın lite versiyonu sesi veriyor fakat altyazıyı açmadı ve görüntü çok fazla donuyor ve ses senkron sorunu var. Acaba Full versiyonda da bu sorunlar var mıdır?
AC3 Killer da bendeki filmi görmedi, klasörün içinde... baktım ses dosyasının yanında DTS 48.0 KHz 6 CH fltp yazıyor... -
Dayanamadım rushplayer'ın pro versiyonunu da indirdim. sonuç aynı. sesleri veriyor ama altyazılarda sıkıntı var ve görüntüyü aktarırken programın zorlandığı çok açık, çok takılıyor...
Son çare olarak MMedia'nın PlayerXtreme'ini indirdim. Sonuç şimdilik başarılı... Elimdeki Life of Pi ve Les Miserables filmlerini, seslerini ve altyazılarını sorun çıkarmadan oynattı.
Sadece 2 adet sıkıntı çarptı gözüme. Birincisi filmi ileri geri sarınca ses ve görüntüde senkron sorunu oluşuyor. İkincisi de altyazılar için her seferinde dil kodlaması seçmeniz gerekiyor. Bir de altyazıları açabilmeniz için PRO versiyonu indirmeni lazım...
Yardımlarınız için teşekkürler -
PlayerXtreme ile sonuç alamadım, keşke elime geçer geçmez satsaydım bu cihazı :( temiz 2 kağıda yakın geçerdi elime... -
cineX player...
kesin çözüm :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X