Şimdi Ara

Ipad ve excel performansı hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde birkaç saat aktif olarak excel kullanmam gerekiyor. Laptopum yok. Cep telefonum iphone 5s . Telefonda exceli verimli kullanamadım. Herhangi bir işlem yapmak ölüm geliyor. Ekonomik durumumda şuanda iyi değil. Cep telefonumu satıp ipad air 2 almalı mıyım sizce? İpad de exceldeki işlerimi kolaylıkla halledebilir miyim? Yoksa hiç bulaşmayayım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BiraZ da excel de ne yaptığına bağlı. Basit girişler ise ısını görür ama Detaylı girişler formüller varsa sıkıntı olabilir

• Air 2 alacağına laptop al rahat ol

• seF[o] kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ipad air 2 ye çok hevesim var. Ancak dediğinde haklısın. Sanırım laptop alacağım.

• KadiRocK kullanıcısına yanıt
    Bende de iPhone 5s mevcut.
    Babamın bilgisayarı yok, bilgisayarla yapacak bir işi de yok.
    Birşeyler okumak, dinlemek ve internette dolaşmak için Mini 2 si var.
    Arada ben de Mini 2 yi elime alıp bir şeyler kurcalıyorum ama inanın iPhone de yapacağınız şeyler ile iPad de yapacağınız şeylerin çoğu aynıdır.En büyük avantajı ekran büyüklüğü ve şarj süresi.
    Profesyonel olarak Excel kullacağım diyorsanız zaten hiç bulaşmayın iPad e.
    300 Tl ye bile sıfır laptoplar var ki Excel de işinizi hayli hayli görür.
    Tablet ve PC karşılaştırması yapmayacağım bile :)
    Hevesiniz olmasını çok doğal karşılıyorum çünkü insan elinde olmayan bir şeyi merak eder ve ulaşma isteği hisseder.
    Makul bir alma gerekçeniz yok ise eğer, hevesinizi yenmenizi tavsiye ederim.Çünkü alınca hevesiniz sönecek belki de beklentileriniz bile karşılık bulamayacaktır.
    Şahsen bedava Air 2 verseler almak istemem.Çünkü 5S benim ihtiyacımı görüyor.Tablete yapacak bir şeyim kalmıyor dolasıyla kenarda öylece durmaya mahkum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 21 Eylül 2015; 0:50:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.