Şimdi Ara

ipad ve tivibu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışından ipad ile tivibu nasıl izlerim ?bulundugunuz bölgede bu hizmet bulunamaktadır hatası alıyorum

• Tivibu Cep ve Web sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kullanılabilen bir hizmettir. Bu durum zaten tivibunun internet sayfasında sık sorulan sorularda cevaplanmış.
  • Bizim Amerikadaki bazı sitelere girmek için kullandığımız kendimizi oradaymış gibi göstermeye yarayan VPN hizmeti veren siteler var. Onlardan birini bedava deneyebilirsiniz, belki yer. Çözerse sorunu aylık 5 dolar.
  • 1- tc sınırları ıcınde oldugunu bılıyorum.zaten verdiği hatadanda anlaşılıyor sormak istediğim proxy hizmeti tr için hizmet veren.
    2-teşekkür ederm mesajın için fakat amerikada gibi değilde türkiye de gibi göstermem lazım onuda bulamıyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemuzun

1- tc sınırları ıcınde oldugunu bılıyorum.zaten verdiği hatadanda anlaşılıyor sormak istediğim proxy hizmeti tr için hizmet veren.
    2-teşekkür ederm mesajın için fakat amerikada gibi değilde türkiye de gibi göstermem lazım onuda bulamıyorum maalesef

gizlen.net vpn al 10 liraya. Türkiye vpn si mevcut.

Yalnız bu gizlen vpn yi ipad de çalıştıramamıştım. Başka bir vpn denedim (ibvpn) o cillop gibi çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikaMasala -- 29 Ağustos 2011; 6:17:20 >
  • saolasn muratremix
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: cemuzun

1- tc sınırları ıcınde oldugunu bılıyorum.zaten verdiği hatadanda anlaşılıyor sormak istediğim proxy hizmeti tr için hizmet veren.

gizlen.net vpn al 10 liraya. Türkiye vpn si mevcut.

Yalnız bu gizlen vpn yi ipad de çalıştıramamıştım. Başka bir vpn denedim (ibvpn) o cillop gibi çalıştı.

merhaba,

windows, macos, iphone ve ipad için resimli gizlenVPN kurulum desteği sunulmuştur.
    http://www.gizlen.net/vpn/vpn-kurulumu.html

saygılarımızla
    gizlen.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad için hat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.