Şimdi Ara

Ipad Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba ipadlerinizle internet hızınız için bir deneme yaptınızmı ? Bende Sorun Wifi ile bağlandıgında hızın ciddi düşük olması. ipadim 3gsiz wifi modeli. İphone uzerinden yada pc den paylaştırdığım bir bağlantıda cihazım oldukça hızlı internet bağlantısı sağlarken direk wifi eirişimi routerdan aldıgında hız düşüyor. Sizde de bu sorun var mı yada dikkatinizi çektimi ? Mesela bir video izlicem direk routerdan baglanınca genelde izleyemiyorum ama yukarıda soylediğim gibi telefon üzerinden yada pc üzerinden bagladıgımda canavar gibi oluyor. Sizlerde de bu sorun varmı dikkat ettiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Fallen_
    Arkadaşlar acaba ipadlerinizle internet hızınız için bir deneme yaptınızmı ? Bende Sorun Wifi ile bağlandıgında hızın ciddi düşük olması. ipadim 3gsiz wifi modeli. İphone uzerinden yada pc den paylaştırdığım bir bağlantıda cihazım oldukça hızlı internet bağlantısı sağlarken direk wifi eirişimi routerdan aldıgında hız düşüyor. Sizde de bu sorun var mı yada dikkatinizi çektimi ? Mesela bir video izlicem direk routerdan baglanınca genelde izleyemiyorum ama yukarıda soylediğim gibi telefon üzerinden yada pc üzerinden bagladıgımda canavar gibi oluyor. Sizlerde de bu sorun varmı dikkat ettiniz mi ?

Ipad 1 icin bu sikayetler vardi hatta ipad2 dede var diyenler cikti. Bende ipad 2 wifi var bi problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos youtube sorunu (wifi)
    8 yıl önce açıldı
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.