Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, cumartesi günü bilkom'dan elime geçen ipad2 16GB wifi'nin ekranında sol alta yakın bir konumda beyaz bir nokta var. Ürünü hiç bir yere çarptırmadım, düşürmedim aldığım günün aynı akşamı farkettim. Bu ölü pixel midir, normal midir? Varsa bi çözümü söylerseniz sevinirim. Sıfır bir üründe böyle bir şey olması keyfi kaçırıyor
  • iğne başı kadar bir noktaysa evet ölü pixeldir.
    belli olmuyorsa görmezsen gelin ama işin teknik servis boyutunu bilmiyorum anlayan arkadaşlar mutlaka cevap verir.
    can sıkıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bege
    gduman yazdığın konu başlığına bi bak önce.konuyu acan kişi'her sorunuzu cevaplayabilirim'yazmış.bunu yazan senmisin?değilsin.o yüzden sus bence.sana laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay herhalde.ios u biliyorsun aferin.steve seni apple' a alsın .sana google da iyi eğlenceler.

Daha onceki sayfalari okursan baska sorulara benim ve diger arkadaslarinda cevap verdigini gorursun. Ama yok senin zihniyet onu yapmaya yanasmaz gelir burda sacma sorular sorar ancak! Konuyu acan arkadas baskalarinin cevap vermesinden rahazsiz degilde sen mi rahatsizsin? Kisiye soracaksan ozel mesaj atarsin. Gerci bu kafa ile sen onunda ne ise yaradigini bilmiyorsundur. Deve ve hendek meselesine gelince ben olsam olsam hendek olurum ama seni bilemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 2 Mayıs 2011; 14:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

iğne başı kadar bir noktaysa evet ölü pixeldir.
    belli olmuyorsa görmezsen gelin ama işin teknik servis boyutunu bilmiyorum anlayan arkadaşlar mutlaka cevap verir.
    can sıkıcı bir durum

Küçük da olsa göz istemeden oraya gidiyor rahatsız edici bir durum. Bilkom teknik servisi arayıp durumu izah ettim onlar da şişli'deki artı'ya gidin dedi. iş güç var bide gitmem sıkıntı
    Update edersem belki çözülür gibi bir his var içimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: antichristsuperstar

quote:

can sıkıcı bir durum

Küçük da olsa göz istemeden oraya gidiyor rahatsız edici bir durum. Bilkom teknik servisi arayıp durumu izah ettim onlar da şişli'deki artı'ya gidin dedi. iş güç var bide gitmem sıkıntı

Çözülmez!

Hemen ALDIĞINIZ YERE gidin VE DEĞİŞİM YA DA İADE ETMEYİ TALEP EDİN!!! ELLERİNDE VARSA, OHH CİLLOP, ALIN YENİSİNİ. YOKTUR BÜYÜK İHTİMALLE, PARANIZI GERİ ALIN, bence yeni parti mallerın gelmesini beklemeyin, çok bekleyebilirsiniz...
    "Tamir edilecek" safsatasına inanmayın. Bilkom iPad tamir etmiyor-edemiyor (diye biliyorum ben)...

BENİM BAŞIMA GELDİ, TECRÜBE KONUŞUYOR =http://resim.donanimhaber.com/m_45564061/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45564061

İlk iPad(1)'imde yaşadım. Anında iade aldılar. Bimeks'e iade ettim, başka yoktu çünkü, yarım saat sonra başka semtteki MediaMarkt'ta bulup aldım.

Satın aldığınız yer geri almazsa, o zaman Bilkom'un tavsiyesine uyun. Benim size tavsiyem budur.

• gduman bir özlü söz:''her lafa verilecek bir cevabım var.ama bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye?''bu nedenle son sözüm bu sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

quote:

can sıkıcı bir durum

Çözülmez!

Hemen ALDIĞINIZ YERE gidin VE DEĞİŞİM YA DA İADE ETMEYİ TALEP EDİN!!! ELLERİNDE VARSA, OHH CİLLOP, ALIN YENİSİNİ. YOKTUR BÜYÜK İHTİMALLE, PARANIZI GERİ ALIN, bence yeni parti mallerın gelmesini beklemeyin, çok bekleyebilirsiniz...
    "Tamir edilecek" safsatasına inanmayın. Bilkom iPad tamir etmiyor-edemiyor (diye biliyorum ben)...

BENİM BAŞIMA GELDİ, TECRÜBE KONUŞUYOR =http://resim.donanimhaber.com/m_45564061/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45564061

İlk iPad(1)'imde yaşadım. Anında iade aldılar. Bimeks'e iade ettim, başka yoktu çünkü, yarım saat sonra başka semtteki MediaMarkt'ta bulup aldım.

Satın aldığınız yer geri almazsa, o zaman Bilkom'un tavsiyesine uyun. Benim size tavsiyem budur.

Çok teşekkürler yanıtınız için. Bilkom store'dan cuma günü çıktığı gibi aldım cumartesi elime geçmişti aynı günün akşamı farkettim. Şimdi Şişli'deki artı'ya götürsem cihazı değiştirirler mi hemen yenisiyle ? Ayrıca malum stokta yok ürün ne yapmam lazım? Daha 1 gün bile kullanmadan farkedilen bir problem sıfır cihazda nasıl oluyor böyle anlamadım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

can sıkıcı bir durum

Çözülmez!

Çok teşekkürler yanıtınız için. Bilkom store'dan cuma günü çıktığı gibi aldım cumartesi elime geçmişti aynı günün akşamı farkettim. Şimdi Şişli'deki artı'ya götürsem cihazı değiştirirler mi hemen yenisiyle ? Ayrıca malum stokta yok ürün ne yapmam lazım? Daha 1 gün bile kullanmadan farkedilen bir problem sıfır cihazda nasıl oluyor böyle anlamadım...

Sizinki kısmet... Yapacak birşey yok. Böyle müthiş bir ürün öyle kullanılmaz, insan mutlu olmaz... "Sinek küçüktür ama mide bulandırır" diye bir laf var ya, ondan işte... Yapacak birşey yok! Siz Bilkom Store'dan almışsınız. ARTI'yı TELEFONLA ARAYIN. DEĞİŞİM YAPACAK ÜRÜNLERİ VARSA DA YOKSA DA DURMAYIN GİDİN. Ama yoktur tahmin ediyorum. İADE EDİN, PARANIZI GERİ ALIN... Artık 1 ay sonra tekrar alırsınız. Belki daha bile önce gelir. Ama güven olmaz pek.

Siz beni dinleyin. Cihazı FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRÜN, özel birşeyiniz kalmasın içinde. Sonra götürüp iade/değişim isteyin. 100 tane satış yerinde 3'er tane teşhir ürünü var. En kötü onlardan birini versinler size... Kabul etmeyin sakın TAMİR TEKLİFİ. ZATEN KANUNEN YASAK 1 HAFTALIK CİHAZI 1E 1 DEĞİŞİM YA DA İADE YAPMAK ZORUNDALAR.

• 1 soru sormak istiyorum.
    hiç açılmamış cihazı kaç günde iade hakkım var?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

can sıkıcı bir durum

Çözülmez!

Sizinki kısmet... Yapacak birşey yok. Böyle müthiş bir ürün öyle kullanılmaz, insan mutlu olmaz... "Sinek küçüktür ama mide bulandırır" diye bir laf var ya, ondan işte... Yapacak birşey yok! Siz Bilkom Store'dan almışsınız. ARTI'yı TELEFONLA ARAYIN. DEĞİŞİM YAPACAK ÜRÜNLERİ VARSA DA YOKSA DA DURMAYIN GİDİN. Ama yoktur tahmin ediyorum. İADE EDİN, PARANIZI GERİ ALIN... Artık 1 ay sonra tekrar alırsınız. Belki daha bile önce gelir. Ama güven olmaz pek.

Siz beni dinleyin. Cihazı FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRÜN, özel birşeyiniz kalmasın içinde. Sonra götürüp iade/değişim isteyin. 100 tane satış yerinde 3'er tane teşhir ürünü var. En kötü onlardan birini versinler size... Kabul etmeyin sakın TAMİR TEKLİFİ. ZATEN KANUNEN YASAK 1 HAFTALIK CİHAZI 1E 1 DEĞİŞİM YA DA İADE YAPMAK ZORUNDALAR.

Çok teşekkürler yarın gidip artı'ya halletçem

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    1 soru sormak istiyorum.
    hiç açılmamış cihazı kaç günde iade hakkım var?

Normalde buyuk magzalarda15 gun hic acilmamis kutu ile iade kabul ediyorlar ,,, teknosa acildikdan sonrada 15 gun icinde aliyor ama belli bir % kesnti uyguluyor ....
  • arkadaşlar bende kavustum ipadima birşey soracağım. pcye bağlıyorum ama ""şarj etmiyor"" yazıyor. sizde de öyle oldumu. ne zaman şarj etmeye başlayacak acaba?
  • o yazinin cikmasi normal br durum. ipad in kendi sarj cihazi 2A akim sagliyor ve hizli sarj icin pc den gelen akim yetmiyor, 2 seceneginiz var, ipadin kendi sarj cihazini kullanmak, yada pc ye takip beklemek, sarj etmiyor yazmasina ragmen yavas da olsa sarj ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

arkadaşlar bende kavustum ipadima birşey soracağım. pcye bağlıyorum ama ""şarj etmiyor"" yazıyor. sizde de öyle oldumu. ne zaman şarj etmeye başlayacak acaba?

pc den sarj etmiyo arkadaşım herkes'de aynı şey mevcut bazı programlarla pc den sarj oluyo ama denemek istemedim açıkçası.
    sanada hayırlı olsun bu arada
  • Arkadaşlar turkcell 3g'nin kotasını nasıl kontrol edebilirim ve sizce 1gb mı gb mı yeterli olur.Genelde wifi ile bağlanıcam, 3g ile bağlandığım zamanda sadece dh mobil ve google'dan arama yaparım. Sizin görüşünüz ne bana 1gb yeter gibi geliyor ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

arkadaşlar bende kavustum ipadima birşey soracağım. pcye bağlıyorum ama ""şarj etmiyor"" yazıyor. sizde de öyle oldumu. ne zaman şarj etmeye başlayacak acaba?

ONUN BİR SEBEBİ VAR... O SEBEP DE ŞU =

MAC'LERİN USB'LERİ 10W OLUR, NORMAL BİLGİSAYARLARIN USB'LERİ 5W OLUR.
    MacPro, iMac, Macbook, Macbook Pro, Macbook Air'e takarsanız, şarj eder, ama Toshiba, HP, Sony, Samsung, vs vs'e takarsanız %99'unda şarj etmez !

(ama bazı markalar bazı modellerinde iPhone-iPad-iPod vs için 10W'lık tek bir USB yapıyorlar... Sizinki büyük ihtimalle onlardan değildir. O yüzden ADAPTÖR'den şarja devam...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Arkadaşlar turkcell 3g'nin kotasını nasıl kontrol edebilirim ve sizce 1gb mı gb mı yeterli olur.Genelde wifi ile bağlanıcam, 3g ile bağlandığım zamanda sadece dh mobil ve google'dan arama yaparım. Sizin görüşünüz ne bana 1gb yeter gibi geliyor ama?

Paketinin kotasını takip edebilmek isteyenler her kota dönemi başında şunu yapsınlar...

Ayarlar / Genel / Kullanım / İstatistikleri sıfırla...

Sonra "sadece 3G" kullanımını oradan takip edebilirsin. Unutmaman gereken konu = Giden + Gelen toplamı kotadan gider.

Edit = Eğer mobil giriceksen yeter. Ama neden mobil giriceksin ki? Tam girip video inceleme seyredersen yetmez ama. Zaten pek önemli değil. Sen 1 GB al, bir dahaki ay 4 GB yaparsın. Hatta 1 GB bitince anında da 4 GB paket gidip alabilirsin.

Arkadaşlar 3G için 3 alternatif var, demedi demeyin =

1) Faturalı ses hattı... Paket ücretiniz faturanıza yansır. Turkcell'in ücret gerektiren (mesela MobilTv LigTv gibi) uygulamalarını alabilirsiniz, faturanıza yansır.
    2) Faturasız ses hattı... Paket ücretiniz kontorunuz olduğu sürece düşer. Kontorunuz varsa ücret gerektiren uygulamaları da alabilirsiniz.
    3) Faturasız "data" hattı... VINN'ların içindeki hatlardandır, ama VINN cihazsız 40 TL bedelle satılır. Telefonla ya da internetten paket yüklenmez. MAğazadan kredi kartı ile de yüklenmez. Tek alternatif nakit olarak mağazan paket yüklenmesidir. 1 GB 29 TL, 4 GB 39 TL. LigTv gibi - MobilTv - Akıllı SMS gibi ücret gerektiren uygulamaları kullanamazsınız, çünkü bu ses hattı olmayan data hatlarına kontor yüklenemez, sadece paket tanımlanır. Paketiniz bitince ister parayı verip yeni paket istersiniz (ne isterseniz, ister 1 ister 4 GB), ya da istemezseniz aylarca yükletmezsiniz. (Ben bunu kullanıyorum, ama LigTV için bunu satın aldığım fiyattan birisine satıp ses hattı alıcam.)

4) Faturalı data hattı var mı bilmiyorum, varsa 4 alternatif olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 2 Mayıs 2011; 17:19:14 >

• Hmm peki bu kotasının ay başı, hattı aldığımız gün oluyor değil mi? Ayrıca 1gb yeterli mi yoksa 4gb'a mı geçeyim?

Edit: Hocam faturasız hattı sms ile bile alabilirsin. Ayrıca faturalısı da var...

3G İnternet hattıma nasıl iPad internet paketi alabilirim?

SMS göndererek (Faturalı / Faturasız ses hattınızdan, almak istediğiniz paketin keywordünü ve internet paketi yüklemek istediğiniz 3G internet faturasız hattının gsm nosunu yazıp 2400’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Örn: ses hattınızdan 3G hattınıza aylık paket almak için, aylık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız faturasız 3G internet hattının nosunu yazarak 2400'a sms atın. Böylece 3G internet hattınıza paket yüklenecek ve ücreti sms gönderdiğiniz hattınıza yansıtılacaktır. Ör: aylık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder.
    Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak (444 0 532)
    Turkcell Online İşlem Merkezi nden
    Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Satış Noktalarından

Buyur bu da link:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/tabletler/ipad#tt2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 2 Mayıs 2011; 17:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bege
    gduman bir özlü söz:''her lafa verilecek bir cevabım var.ama bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye?''bu nedenle son sözüm bu sana.

Hahaha anca guler gecerim. Burda konusulanlari herkes goruyor kim dogru kim yanlis bilen biliyor. Hadi selametle, google a istedigini sorda ogren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 2 Mayıs 2011; 17:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Hmm peki bu kotasının ay başı, hattı aldığımız gün oluyor değil mi? Ayrıca 1gb yeterli mi yoksa 4gb'a mı geçeyim?

Edit: Hocam faturasız hattı sms ile bile alabilirsin. Ayrıca faturalısı da var...

3G İnternet hattıma nasıl iPad internet paketi alabilirim?

SMS göndererek (Faturalı / Faturasız ses hattınızdan, almak istediğiniz paketin keywordünü ve internet paketi yüklemek istediğiniz 3G internet faturasız hattının gsm nosunu yazıp 2400’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Örn: ses hattınızdan 3G hattınıza aylık paket almak için, aylık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız faturasız 3G internet hattının nosunu yazarak 2400'a sms atın. Böylece 3G internet hattınıza paket yüklenecek ve ücreti sms gönderdiğiniz hattınıza yansıtılacaktır. Ör: aylık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2400'a gönder.
    Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak (444 0 532)
    Turkcell Online İşlem Merkezi nden
    Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Satış Noktalarından

Buyur bu da link:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/tabletler/ipad#tt2

Berk, sus. :)

Yardım ediyorum çıkarsız, al bilgiyi, sonra nasıl istersen kullan, ya da kullanma.

Ben burda bunu 4 aydır kullanıyorum, 7 tane 4GB paket yükledim 4 ayda. Hep sıkıntı oldu işten çıktıktan sonra Turkcell aramak akşamın 20:00'sinden sonra.

İnanmıyorsan bi TİM'e danış bakalım oluyor mu olmuyor mu? O senin dediğin Alternatif 2) , 3) değil. Ayrıca, "keşke olsa" !!!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.