Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Facetime denemesi yapıyorum ama sonuca ulaşamadım. Apple kimliğimle hem ip4 hemde ipad2 bağlı,tanımlı. Acaba bu yüzdenmi facetime bşarısız oluyor, yani birinden birine başka bir apple kimliğimi açmam gerek? Ben ipad 2 yi eşime vereceğim ip4 le onu aramak istiyorum, bu durumda ipad2 için daha önceden açtığım ip4 apple hesabını kullanabilirmiyim yoksa yeni bir tanemi açmam gerek?
  • ben de facetime a bağlanamadım.facetime ı kullanan arkadaslar varmı?iki sorum daha olacak 1-ipad için anti virus programı gerekiyormu?2-msn kullanmak için ne yapmak gerekiyor ve ön kamerayı kullanabiliyormuyum?bir arkadas ücretli programlar var demiş ama net bişey dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007
    Arkadaşlar şuan Facetime denemesi yapıyorum ama sonuca ulaşamadım. Apple kimliğimle hem ip4 hemde ipad2 bağlı,tanımlı. Acaba bu yüzdenmi facetime bşarısız oluyor, yani birinden birine başka bir apple kimliğimi açmam gerek? Ben ipad 2 yi eşime vereceğim ip4 le onu aramak istiyorum, bu durumda ipad2 için daha önceden açtığım ip4 apple hesabını kullanabilirmiyim yoksa yeni bir tanemi açmam gerek?

Ayni hesap uzerinden facetime gorusmesi yapamazsin ayri iki hesap acar ve kurarsan calisacaktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bege
    ben de facetime a bağlanamadım.facetime ı kullanan arkadaslar varmı?iki sorum daha olacak 1-ipad için anti virus programı gerekiyormu?2-msn kullanmak için ne yapmak gerekiyor ve ön kamerayı kullanabiliyormuyum?bir arkadas ücretli programlar var demiş ama net bişey dememiş

Su anda iphone skype uygulamasi ile facetime kamerasi uzerinden skype kontaklariniz ile gorusebilirsiniz ... Ama msn destegi su anda yok yakin zamanda gelecektir umarim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

Arkadaşlar şuan Facetime denemesi yapıyorum ama sonuca ulaşamadım. Apple kimliğimle hem ip4 hemde ipad2 bağlı,tanımlı. Acaba bu yüzdenmi facetime bşarısız oluyor, yani birinden birine başka bir apple kimliğimi açmam gerek? Ben ipad 2 yi eşime vereceğim ip4 le onu aramak istiyorum, bu durumda ipad2 için daha önceden açtığım ip4 apple hesabını kullanabilirmiyim yoksa yeni bir tanemi açmam gerek?

Ayni hesap uzerinden facetime gorusmesi yapamazsin ayri iki hesap acar ve kurarsan calisacaktir...

Teşekkürler deniyorum..
  • ANTİVİRUS PROGRAMI GEREKLİMİ DİYE SORMUŞTUM?
  • quote:

ANTİVİRUS PROGRAMI GEREKLİMİ DİYE SORMUŞTUM?

antivirus yazilimina gerek yok
  • bunu soracagına önce IOS için antivirüs varmı yok mu ona bak!!! olmayan bir şey nasıl gerekli olsun! vazgeçin her aklınıza geleni sormaktan. Ayrıca büyük harf yazmak neden!

quote:

ANTİVİRUS PROGRAMI GEREKLİMİ DİYE SORMUŞTUM?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

Teşekkürler deniyorum..

Avea da tekrar facetime sorunu başladığı için şuan arama yapamıyorum :(

• gduman sen sana sorulmayan soruya cevap veriyosan ben de olmayan antivirus programını sorarım.herkes kendi işine baksın.
  • quote:

gduman sen sana sorulmayan soruya cevap veriyosan ben de olmayan antivirus programını sorarım.herkes kendi işine baksın.

Forum kullanmayi ogren once. Kisiye soru sorulmuyor zaten, bir topluluga soruyorsun bilen cevap verir bilmeyende verilen cevaplardan ogrenir. Forum kullanmayi ios un ne oldugunu bilmeyen senin gibileride ust konulari yada onceki sayfalari hic okumadan gelir aklina geleni sorar ve forumda kirlilik olusur! Ozetle ben zaten isime bakiyorum da senin isin anlasilan gereksiz yada olmayan seyleri sormak. Madem oyle al sana adres:www.google.com.tr sor ogren!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 1 Mayıs 2011; 22:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Hangi renk daha çok beğeniliyor merak ettim..
    Arkadaşlar sizce siyah mı beyaz mı nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Siyah da cok güzel, beyaz da... Hatta siyahta kamera ve sensör delikleri daha az dikkat çekici, daha iyi kamufle...

AMA;
    İlk çıkan iPad sadece beyaz olsaydı, iPad2 hem siyah hem beyaz olsaydı !
    İnan milet siyahını almak icin yarisirdi....

SEBEP Mİ? Uzaktan bakıldığında onun son çıkan iPad olduğu anlaşılsın diye...

Bende beyaz aldım ama benim gercek bir sebebim var... "4 aydır siyah iPad(1)'im var, bu seferki başka renk olsun" düşüncesi...

• Bir soru da benden olsun. Babamı iPad almak için nasıl ikna edebilirim? Yani babamın anlayacağı dilden(basit bir şekilde) iPad in tüm nimetlerini anlatmama ve iPad konusunda ikna etmeme yardımcı olur musunuz?
  • beyaz alın. ipad2 olduğuda belli olsun :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
    quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Hangi renk daha çok beğeniliyor merak ettim..
    Arkadaşlar sizce siyah mı beyaz mı nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Siyah da cok güzel, beyaz da... Hatta siyahta kamera ve sensör delikleri daha az dikkat çekici, daha iyi kamufle...

AMA;
    İlk çıkan iPad sadece beyaz olsaydı, iPad2 hem siyah hem beyaz olsaydı !
    İnan milet siyahını almak icin yarisirdi....

SEBEP Mİ? Uzaktan bakıldığında onun son çıkan iPad olduğu anlaşılsın diye...

Bende beyaz aldım ama benim gercek bir sebebim var... "4 aydır siyah iPad(1)'im var, bu seferki başka renk olsun" düşüncesi...

Hocam benim gibi bazi insanlar da var beyaz icin her seyi yaparim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar
    Bir soru da benden olsun. Babamı iPad almak için nasıl ikna edebilirim? Yani babamın anlayacağı dilden(basit bir şekilde) iPad in tüm nimetlerini anlatmama ve iPad konusunda ikna etmeme yardımcı olur musunuz?

güzel king briç oyunları var de
    bir de gazete dergi ebook okumak için çok uygun de alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Bir soru da benden olsun. Babamı iPad almak için nasıl ikna edebilirim? Yani babamın anlayacağı dilden(basit bir şekilde) iPad in tüm nimetlerini anlatmama ve iPad konusunda ikna etmeme yardımcı olur musunuz?

güzel king briç oyunları var de
    bir de gazete dergi ebook okumak için çok uygun de alır :)

100 farklı reklam filmi çekebilirim = Laptop ile yapamayıp iPad ile yapabilecekleriniz...

Ama Apple'dan para isterim... :)

Meselaaaa.... Cuma gecesi Cadde'de yürürken msn ve facebook'a girdim... Evet yürürken girmek icin biraz büyük, cepten de yapılabilir ama yine de "yapılabilir"... Laptopla ise...?!?!? ;)))

Ondan once, bauhaus'ta alışveriş yaparken hangi ürün daha iyi - hangisi ne ise yarar diye safari'den surf yaptım, Youtube'dan video incelemelerine baktım.

1ay once saçımı kestirmeye gittiğimde iPad yanimdaydi, 1saniyede açıp, kendi albümlerden eski resimlerimi gösterdim, "böyle istiyorum" diyebildim, 1 saniyede de kapattım.

Batarya konusunda = Otobüsle 8 saat İstanbul-İzmir yolculugunda minimum 3 laptop ya da 1 iPad gerekir :))) Ve laptopu dar koltuk mesafesinde kucağınıza koymanız gerekmez, kapağını açıp arkaya yatiramadiginiz icin boynunuz deve boynu gibi olmaz... :)

Ya daha cokk var benim hayatıma etkisi, ama traş olucam simdi sabah iş var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 1 Mayıs 2011; 23:51:53 >

• Şu yazdıklarını ipad2 isteğime karşı çıkanlara sabırla anlatıyorum, yine bir kusur buluyorlar :)
    Benim şöyle bi sorum olucak aslında bir kaç yerde cevabı var ama çelişkili
    Jb yapmak istemiyorum, mkv vb uzantılı filmleri izlerken altyazı, türkçe karakter vs problemi yaşar mıyım? Mkv formatını düzgün oynatır mı? Bunun için daha çok av playerın sözü geçiyor, ne diyorsunuz?
  • quote:

Onu bir magzaya gotur ve ipadi goster kullanmaya baslasin kolayligini gorsun sonra sen birsey demeden o almak isteyecektir...

Ben cihazi aldim babam bi bakiim nasil birsey dedi sonra kendi kendine o kadar kolay cozduki simdi laptopun karsisina gecmiyor bile aliyor bakmak istedigine ipad ile bakiyor...
  • gduman yazdığın konu başlığına bi bak önce.konuyu acan kişi'her sorunuzu cevaplayabilirim'yazmış.bunu yazan senmisin?değilsin.o yüzden sus bence.sana laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay herhalde.ios u biliyorsun aferin.steve seni apple' a alsın .sana google da iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.