Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackguess
    Merhaba arkadaşım,
    Ben Amerikadayım bi süreliğine ve İpad 2 siparis ettim at&t 32 wifi 3g ama senin yorumuna ihtiyacım oldugunu düşünüyorum. Sence iphone4ü olan birine ipad 2 yi tavsiye edermisin? çok saçma bi soru oldu biliyorum ama kararsızlık bitirdi beni, vazgeçersem macbookpro düşünüyorum ipad2 yerine. kullanan bri olarak sıkıldınmı, beklentilerin nelerdi karşıladımı, kesinlikle tavsiye eder misin v.s. eger paylaşırsan tam kararımı verip siparisi iptal ederim diye düsünüyorum..

MBP alacaksan hemen vazgeç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

C&c 84 mb yer kapliyor, 16 gb bana gore az ama sana gore yetebilir bu yukleyecegin program oyun ve video muzik sayiina gore degisir, ben jb yapmadan 20 gb lik yer doldurdum , daha resim arsivimi ve muzik arsivimi atmadim bir kac tane mkv dizi ve bir kac tane film var , bendeki model 64 luk

Esime hediye alacağım. Netbook alalım diye söylüyordu, benim de bir arkadaşım seçimlerden önce 1 haftalığına amerikaya gidecek, aklıma ipad aldırmak geldi, Türkiyedeki ortalama bir netbookla aynı paraya geliyor :))

Eşim pek oyun felan oynamaz sadece word, excel işlemleriyle uğraşacak. Sanırım bize 16 gb yeterli gibi duruyor...
  • Şu jailbreak de cikmadi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

C&c 84 mb yer kapliyor, 16 gb bana gore az ama sana gore yetebilir bu yukleyecegin program oyun ve video muzik sayiina gore degisir, ben jb yapmadan 20 gb lik yer doldurdum , daha resim arsivimi ve muzik arsivimi atmadim bir kac tane mkv dizi ve bir kac tane film var , bendeki model 64 luk

Esime hediye alacağım. Netbook alalım diye söylüyordu, benim de bir arkadaşım seçimlerden önce 1 haftalığına amerikaya gidecek, aklıma ipad aldırmak geldi, Türkiyedeki ortalama bir netbookla aynı paraya geliyor :))

Eşim pek oyun felan oynamaz sadece word, excel işlemleriyle uğraşacak. Sanırım bize 16 gb yeterli gibi duruyor...

Merhaba esiniz sadece excel word ve powerpoint ile calisacak vr internete girecekse ipad isinizi gorur ama sunu bilmenizde fayda var eger excel de agir formuller ve macro lar ile calisiyorsa ve islem yapiyorsa o zaman ipad cok efektif olmaz... Numbers uygulamasinin kapasiyesi bircok isi gormeye yeterli ama agir yukler icin cok deyat ve ozellik icermemekte.

Gunluk kullanim icinse yeterli ve cok pratik.

Bilginiz olsun

• SORU:
    İdefixten aldığım e-kitapları ipad2 ye nasıl atabilirim?
  • selam.
    türkiyede satışa sunuldu mu ? ben ankaradan almak istiyorum. fiyatlar ne alemde.
    birde merak ettiğim şarjı 10 saat gider mi
    son olarak renk olarak beyaz mı siyah mı sizce, ekranı cam mı ?
  • hocam sana pm attım

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

selam.
    türkiyede satışa sunuldu mu ? ben ankaradan almak istiyorum. fiyatlar ne alemde.
    birde merak ettiğim şarjı 10 saat gider mi
    son olarak renk olarak beyaz mı siyah mı sizce, ekranı cam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

SORU:

idefix in app store da kitaplık diye bir application ı var onu indirirsen bazı bedava oyunlarla iniyor ve sonra ordan başka kitaplarda satın alabilirsin. ama her kitabın ekitabı yok malesef
  • çok teşekkür ederim.
    peki Türkiyede garantili fiyatları ne alemde ?
    3g önemli değil. 32 veya 64 gb düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr
    SORU:

Ideefize nin kendi programi uzerinden satin alip okuyabilirsiniz ibooks gibi sayfa animasyonlu veya ibooks a atarak okuyamazsiniz. Bende ideefixe yuklu memnuum kullanisli bir uygulama bircok destegide mevcut yazi karakteri degistirme bookmark koyma gibi sayfa animasyonu yok yalnizca...
  • quote:

çok teşekkür ederim.

Chaz yani ipad2 resmi olarak bilkom tarafindan ithal edilmedi yani size resi bir garanti veren biryer bulamazsiniz taaki bilkom satisina baslayana kadar cihazin uluslararasi garantisindende turkiyede faydalanamazsiniz...

Bu arada kimi firmalar ornegin istanbul bilisim a.s. Kendi imkanlari ile cihazi turkiyeye getiriyorlar ama kendi garantilerini veriyorlar cihaza bir sey olursa yada bozuk cikarsa onlar ilgileniyor ama bu konuda cok fazla deneyimleri olup olmadigi mechul tabi... Bilkom teknikerleri apple tarafindan egitiliyor ve guncel servis kitapciklari ve dagitimlari ile bilgilendiriliyor...
  • quote:

çok teşekkür ederim.

Chaz yani ipad2 resmi olarak bilkom tarafindan ithal edilmedi yani size resi bir garanti veren biryer bulamazsiniz taaki bilkom satisina baslayana kadar cihazin uluslararasi garantisindende turkiyede faydalanamazsiniz...

Bu arada kimi firmalar ornegin istanbul bilisim a.s. Kendi imkanlari ile cihazi turkiyeye getiriyorlar ama kendi garantilerini veriyorlar cihaza bir sey olursa yada bozuk cikarsa onlar ilgileniyor ama bu konuda cok fazla deneyimleri olup olmadigi mechul tabi... Bilkom teknikerleri apple tarafindan egitiliyor ve guncel servis kitapciklari ve dagitimlari ile bilgilendiriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

çok teşekkür ederim.

Hocam ipad icin uluslararasi garanti bilkom satmaya basladigi an turkiyedede gecerli.

• Hangi renk daha çok beğeniliyor merak ettim..
    Arkadaşlar sizce siyah mı beyaz mı nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.
  • beyaz her zaman güzeldir
  • Beyaz ipad1 le ayrılmasını sağlıyor , daha ince gösteriyor , daha kibar ve şık tutuyor , o yüzden beyaz ;)
  • bu arada ipad2 yanlış bilmiyorsam arka kamerası 0.7 mp , peki bukadar mp lenasıl hd video kaydı yapabiliyor ? :S
  • İNGİLTEREDEN İPAD 2 ALACAĞIM AMA 3G VE WİFİ MODELİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM.3G NİN BAZI SIKINTILARI OLDUĞU SÖYLENİYOR.
    TÜRKİYEYE DÖNÜNCE SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM.SİZCE HANGİSİ DAHA UYGUN.BU ARADA SONY ERİCSON XPERİA X8 TELEFONUM VAR.BUNUNLA WİFİ HOTSPOT YAPARAK İPAD E BAĞLANABİLİRMİYİM.
  • Ben 16gb aldım Almanya'dan beyaz almayı düşünüyordum ama bir süre sonra göz yorabilecegini hissettim siyah aldım. Bu iPad için jb çıkmayacak gibi görünüyor sanırım artık para ile uygulama almaya başlayacağız.

Edit: 3g model almamamın sebebi kayıt işlemleri için uğraşmak istemiyor olmam. Ayrıca iPhone 4 sahibi oldugum için ondaki 3g interneti iPad e paylasabiliyorum. Zaten artık her yerde wifi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 24 Nisan 2011; 17:27:51 >
  • ankara ankamall vatan notebook mağazası bugun gittim , ipad 2 yarın gelecek dediler. ipad1 vardı fakat satmıyoruz dondurduk dediler. ipad i kurcaladım ben hayran kaldım. ipad böyleyse 2 si ne olmuştur wuuu :)))
    ankarada bulup inceleyeceğim yer bulamadım ipad 2 yi. neoya gittim haziranda gelecek dediler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.