hiç apple kullanıcı olmayan ben yakında amerikadan getirteceğim için kafama takıldıkça birkaç soru sormak istiyorum..htc android telefonun hotspot özelliğini ipad görüp üzerinden bağlantı kurabilir mi???
quote:
Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan
hiç apple kullanıcı olmayan ben yakında amerikadan getirteceğim için kafama takıldıkça birkaç soru sormak istiyorum..htc android telefonun hotspot özelliğini ipad görüp üzerinden bağlantı kurabilir mi???
görmemesi için hiç bi neden yok. ben şu an voodafonun 7.99 luk sınırsız cep için olan internetini 5800 daki joikuspot programıyla wifi olarak kullanıyorum gayette stabil. biraz yavaş ama işlerimi hallediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan hiç apple kullanıcı olmayan ben yakında amerikadan getirteceğim için kafama takıldıkça birkaç soru sormak istiyorum..htc android telefonun hotspot özelliğini ipad görüp üzerinden bağlantı kurabilir mi???
Gorur ve kurar zira ben cihazi 2 hafta boyle kullandim.
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan hiç apple kullanıcı olmayan ben yakında amerikadan getirteceğim için kafama takıldıkça birkaç soru sormak istiyorum..htc android telefonun hotspot özelliğini ipad görüp üzerinden bağlantı kurabilir mi???
teşekkürler cevap için..peki ipad ücretsiz uygulama sayısı çok mu çünkü ben jailbreak çıksa bile yapmayı düşünmüyorum çok beğendiğim birkaç prgram olursa da parayla alırım diye düşünüyorum..jailbreak yapmasam en çok hangi özelliğinden mahrum kalırım??
quote:
Telefonunuz Desire HD mi? Ben de aynı sizin durumunuzdayım, DHD var bende de ve ilk kez IOS'a Ipad2 ile geçiş yapmayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: thorondor06
quote:
Telefonunuz Desire HD mi? Ben de aynı sizin durumunuzdayım, DHD var bende de ve ilk kez IOS'a Ipad2 ile geçiş yapmayı düşünüyorum.
desire hd alacaktım son anda sensation gördüm ve durdum :) ikisi aynı anda elime geçecek büyük ihtimalle..hem android hem ios kullanmak çok sıkıntı yaratacak mı diye düşünmüyor değilim..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thorondor06
quote:
desire hd alacaktım son anda sensation gördüm ve durdum :) ikisi aynı anda elime geçecek büyük ihtimalle..hem android hem ios kullanmak çok sıkıntı yaratacak mı diye düşünmüyor değilim..
Soyle bir sey soyleyebiirim menu aliskanliklarinizi iki cihaza gorede ayarlamaniz gerekecek ornegin ben ipad2 kullanicisiyim ayni anda samsung galaxy s kullaniyorum simdi androidlerde bilgisiniz gibiyukaridan asagiya cekerek actiginiz hizli ulasim ve bilgilendirme menusu alisinca kolay kolay vazgecdmediginiz bir ozellik kimi zaman ipad dede bu hareketi yaparken buluyorum kendimi diger yonden ipad de bulunan programlar arasi hizli gecis icin home tusuna iki kere basmayida samsung da yaptigim oluyor :)) boyle seylere kendinizi hazirlasaniz yeterli :P
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
teşekkürler cevap için..peki ipad ücretsiz uygulama sayısı çok mu çünkü ben jailbreak çıksa bile yapmayı düşünmüyorum çok beğendiğim birkaç prgram olursa da parayla alırım diye düşünüyorum..jailbreak yapmasam en çok hangi özelliğinden mahrum kalırım??
Ipad icij ucretsiz uygulama sayisi az olanlarda genelde parali versiyonlarin deneme surumleri oluyor jailbreak bu tur programlari indirmek icin onemli bir ozellik ama diger yandan ipad de bulunmayan dosya yonetimi usb ve sd kart aparati ile istediginiz dosyalari bilgisayardan bagimsiz cihaza atabilmek gorebilmek ve silebilmek gibi kisitlamalari kaldirmakta...
Android sistemlerindeki kayarak asagi inen status menusu gibi ek ozellikler kazandirmaniza yarar...
Tema yukleyebilirsiniz ( tabi benim gibi gorunumu nasil geliyorsa oyle kullanirim diyenlerdenseniz ayri bir konu)
Ve burada daha yazamayacagim bir cok kisitlamayi jailbreak ile asabilirsiniz,,,
bayağı soruları sildiniz kafamdan teşekkürler :) haziranda gelecek ipad'ım o zamana kadar jailbreak çıkar diye dilemekten başka çare kalmadı :)
Benim telefonum dhd ve ipad2 sahibiyim 2 sini birden kullanmakta bir sorun olmuyor. Jb siz ipad in tadi yok yalniz jb de cikmadi gitti :D
cevaplarınız için teşekkürlerr :) beklemedeyim artık :)
Arkadaşlar bir şey soracağım.. okudugum sitelerin cogunda ipad2 4.3 versiyonun jb oldugunu ama 4.3.1 ve sonrasında bı acıgın kapatıldıgını belirttiler...acaba benim gibi 4.3 kullanıcıları ipad2 lerini en son yontemle jb yapabilirler mi ?
biryerde okudum da aklıma takıldı.jb olmadan ipad ile istediğimiz her siteden (youtube dışındaki video siteleri mesela dizi yayınlayan siteler) video izleyemiyor muyuz? ios kullanmayan biri olduğum için cehaletimi bağışlayın
Hocam ipadin 2tane versiyonu varmis 3g li alicam TR de calismasi icin hangi versiyonu almam lazim ?
AT&T
Bugun ea indirim yapti, fifa 11 ipad versiyonu 0,99 cent , C&C Red alert ipad 0,99 cent , dead space ipad 0,99 cent , reakless racing ipad 0,99 cent. 4 ünüde aldim. Fiyatlar super. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Bugun ea indirim yapti, fifa 11 ipad versiyonu 0,99 cent , C&C Red alert ipad 0,99 cent , dead space ipad 0,99 cent , reakless racing ipad 0,99 cent. 4 ünüde aldim. Fiyatlar super. Tavsiye ederim.
Red alert kaç mb lık yer kaplıyor acaba? 16 gb lık model düşünüyorum da yeterli olur mu sizce?
C&c 84 mb yer kapliyor, 16 gb bana gore az ama sana gore yetebilir bu yukleyecegin program oyun ve video muzik sayiina gore degisir, ben jb yapmadan 20 gb lik yer doldurdum , daha resim arsivimi ve muzik arsivimi atmadim bir kac tane mkv dizi ve bir kac tane film var , bendeki model 64 luk
Merhaba arkadaşım, Ben Amerikadayım bi süreliğine ve İpad 2 siparis ettim at&t 32 wifi 3g ama senin yorumuna ihtiyacım oldugunu düşünüyorum. Sence iphone4ü olan birine ipad 2 yi tavsiye edermisin? çok saçma bi soru oldu biliyorum ama kararsızlık bitirdi beni, vazgeçersem macbookpro düşünüyorum ipad2 yerine. kullanan bri olarak sıkıldınmı, beklentilerin nelerdi karşıladımı, kesinlikle tavsiye eder misin v.s. eger paylaşırsan tam kararımı verip siparisi iptal ederim diye düsünüyorum..