Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
17
Favori
96.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Ipad2 aldim, akliniza takilan herturlu sorulari cevaplayabilirim ...

Iyi gunler ..

• Flash desteği yok diye biliyorum .. Netten Youtube harici dizi ve film izleme imkanı var mıdır ?

Torrentten mp3 - dizi - film indirip ipad2de izleyebilir miyiz ?

Kısacası pc olmadan ipad2de bu dilediklerimizi gerçekleştirebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Flash desteği yok diye biliyorum .. Netten Youtube harici dizi ve film izleme imkanı var mıdır ?

Torrentten mp3 - dizi - film indirip ipad2de izleyebilir miyiz ?

Kısacası pc olmadan ipad2de bu dilediklerimizi gerçekleştirebilir miyiz?

Flash destegi yok ama bircok site de videolari ipad formatina otomatik olarak ceviren kodlar kullaniyor simdiye kadar reklamlar haric hicbir sikinti cekmedim gezinirken.

Ipad in icinde torrent programi yok ama internetten indirdigin dizi film ve mp3 lari jailbreak ciktikdan sonra sd kart ve usb okuyucusu ile alt yazili olarak ipad e yuklemeden izleyebiliyorsun... Jailbreak ciktikdan sonra detayli olarak yazacagim nasil oldugunu.

Dosya indirmen ve acmak icin en guvenli yol bir pcden yapmak olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 9 Nisan 2011; 18:52:23 >
  • dostum o dediğin incelemeyi yaparsan çok makbule geçer, bende ona göre o aparattan alıcam kısmetse.

hayırlı olsun ayrıca güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakucuk -- 9 Nisan 2011; 18:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefakucuk

dostum o dediğin incelemeyi yaparsan çok makbule geçer, bende ona göre o aparattan alıcam kısmetse.

hayırlı olsun ayrıca güle güle kullan

Tesekkur ederim, o aparattan ben aldim ama Jailbreak olmadan ne yazikki mumkun olmuyor ... ama ingilizce olani var arzu edersen adresi

http://www.youtube.com/watch?v=zkyd9RXXTpU&feature=player_embedded

• işte bu ya çok güzel olmuş.saolasın. bu arada kılıf olarak ne kullanıyosn?
  • bende inceleme yapmıştım belki yardımcı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47789586/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47789586
  • Arkadaşlar bugün ipad2 aldım ve appstore üye oldum fakat ücretsiz yazılımlardan indirmek isteyince kullanıcı adı ve şifremi soruyor, giriyorum sonra kredi kartı numaramı istiyor. ücretsi oyunları nasıl indirip kurarım yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar bugün ipad2 aldım ve appstore üye oldum fakat ücretsiz yazılımlardan indirmek isteyince kullanıcı adı ve şifremi soruyor, giriyorum sonra kredi kartı numaramı istiyor. ücretsi oyunları nasıl indirip kurarım yardımcı olabilirmisiniz.

Hesap olusturdukdan sonra app store sana kredi karti bilgilerini sordugunda orada pass yada do it later secenegi var onu sectikden sonra free uygulamalari indirebilirsin...
  • Ne zaman jb cikar, hadi bu soruyu cevapla bakalim
  • Günaydın
    Belki komik bir soru olacak ama iPad ıme gelen mailleri silmek için parmağımı saga dogru kaydirdigimda sil yerine arsiv yazısı çıkıyor..iphonumda direk sil yazısı çıkıyor..kısacası iPad ımde parmak kaydırma işlemi ile maillerimi silemiyorum..bunun bir ayarı vardı ama nasıldı unuttum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

Arkadaşlar bugün ipad2 aldım ve appstore üye oldum fakat ücretsiz yazılımlardan indirmek isteyince kullanıcı adı ve şifremi soruyor, giriyorum sonra kredi kartı numaramı istiyor. ücretsi oyunları nasıl indirip kurarım yardımcı olabilirmisiniz.

Hesap olusturdukdan sonra app store sana kredi karti bilgilerini sordugunda orada pass yada do it later secenegi var onu sectikden sonra free uygulamalari indirebilirsin...

teşekkür ederim, *.ipa dosyalarını nasıl ipade yükleriz. Birtane oyun indirdim pc'den ituneste görüyorum ve tıklıyorum ama ipade atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 10 Nisan 2011; 11:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne zaman jb cikar, hadi bu soruyu cevapla bakalim

Cevaplayalim bakalim,,, simdi son durum soyle

Expolit bulundu ( ram disk e ulasacak acik bulundu )

Su anda dev-team dekiler son kullaniciya uygun olarak programi hazirliyorlar,,, benim kisisel tahminim bu hafta ici yada dev-team tarzi onumuzdeki pazar yayinlanabilir...
  • Skyfire ya da baska bir browserla flash dizileri izleme performansi nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas
    Günaydın
    Belki komik bir soru olacak ama iPad ıme gelen mailleri silmek için parmağımı saga dogru kaydirdigimda sil yerine arsiv yazısı çıkıyor..iphonumda direk sil yazısı çıkıyor..kısacası iPad ımde parmak kaydırma işlemi ile maillerimi silemiyorum..bunun bir ayarı vardı ama nasıldı unuttum!!

Ben de ayni seyi ilk aldigimda yasadim ben silmek istedigim mailin ustune basili tutuyorum ardindan biri yada birkacini sectikden sonra asagida move /tasi secenegi ile cop kuyusuna gonderiyorum... Sonra cop kutusunu bosaltiyorum ...

Benim gmailin cop kutusunu bosaltmaya gore ayarli o otomatik siliyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas
    Günaydın

Ayarlar > mail...> mesajlari arsivle acik durumda kapatirsaniz saga kaydirma ile silme cikacaktir.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim, *.ipa dosyalarını nasıl ipade yükleriz. Birtane oyun indirdim pc'den ituneste görüyorum ve tıklıyorum ama ipade atamıyorum

Indirdigin ipa dosyasi orjinal bir programin ise itunes otomatik yukleyecektir ama kirilmis bir program ise jailbreak cikmadan yukleyemezsin ne yazikki...

Eger program orjinal ise ve sorun yasiyorsan birde appstore dan indirmeyi dene itunes uzerinden

• quote:

quote:

quote:

Jb yok ise indirdiginiz ipa dosyasini itunes uzerinden atamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canka1
    Skyfire ya da baska bir browserla flash dizileri izleme performansi nasil?

Skyfire veya baska browser programlari yuklu degil bende ama surekli izledigin bir site varsa pm atarsan sana inceleyip goruslerimi bildirebilirim...
  • İpad sim kart girisiyle ipad2 sim kart girisi ayni mi? Su yuzden soruyorum, ipad 2 farkli bir teknoloji kullaniyormus diye duydum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.