Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
17
Favori
96.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftd
    bu linkteki ipad 2 jealbreak çalışıyor mu acaba?

http://www.ifunia.com/ipad-column/howto-jailbreak-ipad-with-spirit-on-mac.html

Bunun su anda gecerli olduguu sanmiyorum 1 ncisi ios 4.3 icin oldugunu yaziyor 2ncisi redsnow dev-team in bir yazilimi dev-team in resmi sitesinde konu ile ilgili bir yazi yok...

4.3 ciktigi haftasi comex asli hacker tarafindan jailbreak yapilmisti ama u tethering bir jailbreakti apple 4.3.1 ile bunu yamadi ...

• nasıl bir kılıf alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd
    nasıl bir kılıf alabilirim?

Valla 2 icin uyumlu kiliflar yok daha piyasada... Dogubankdan bulabilirsin bir takim alternatifler bulabilirsin
  • Arkadaslar bugün bir kılıf aldım linkwww.mobilcadde.com/iPad-standli-deri-kilif-1288
    Bu fiyata gayet güzel. Not defterine benziyor.
  • ses kalitesi nasıl?ipad den farkı var mı?
  • Wifi açıkken uyku moduna geçince ve tekrar padi açınca wifi açık olmasına rağmen İnternet'e girmiyor. Wifi kapa aç yapıyorum düzeliyor. Var mı bir çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
    ses kalitesi nasıl?ipad den farkı var mı?

Ses kalitesi bence cok iyi berrak bir ses veriyor ile ipad e sahip degildim ama son sesde bile bir kalite kaybi hissetmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

Ses kalitesi bence cok iyi berrak bir ses veriyor ile ipad e sahip degildim ama son sesde bile bir kalite kaybi hissetmedim...

peki yüksek mi çıkıyor?bu arada hoparlörü diyorum kulaklığı değiş karışmasın :)
  • quote:

quote:

quote:

peki yüksek mi çıkıyor?bu arada hoparlörü diyorum kulaklığı değiş karışmasın :)

Bende arka hoparloru kast etmistim berrak ve yeteri kadar guclu ses vermekte ,,, arkadas ortaminda toplu film ve muzik dinlemek icin yeterli ... Ama ses gucu gorecelidir bana cok fazla gelen bir baskasina kisik gelebilir ama ipad 1 ile karsilastirirsak 2 deki hoparlorler cok daha iyi performansli...

• Hoparlör gayet berrak ses veriyor ama bence yükseklik olarak biraz yetersiz.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Baktım buradan herkez sorusunu soruyor bende sorularımı bu başlık altından sorayım dedim.
    1-İpad 2 de sim kilit var mı?Amerikadan alıcaz ve hangi operatörden almamız gerekiyor ?
    2-Amerikadan gelen cihazı alırken vergi vericez ama sizce dönüşte vergileri geri verirler mi ? Yani tax-free mi ?
    3-ABD deki stok durumu nasıl?Cihaz bulabilir miyiz?
    4-Video oynatmak için sizce en iyi uygulama hangisi neden ?
    5-Skyfire safarinin bir eklentisi gibi mi çalışıyor yoksa ayrı bir tarayıcı mı ? Başka bir tarayıcıya ihtiyaç var mı sizce?
    6-Video oynatma uygulamalarında altyazı sorunu var mı? Yani altyazılar oynatılabiliyormu ? Ayrıca TR altyazılarda sorun çıkıyor mu?
    7-BSC ve DH videoları İpad de safari ile izlenebiliyor mu ?
    8-iTunes Ubuntu için var mı ?
    9-Aleti okula vs. götürmeyi planlıyorum.(Lise) Sizce alete zarar gelir mi getirip götürürken? Smart coverlardan alsak dahi aletin arkası açıkta kalıyor.Çizilme ihtimali var mı? Smart cover alınca üstüne birde BODYGUARZ almaya sizce gerek var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastermind. -- 12 Nisan 2011; 17:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Merhaba arkadaşlar,
    Baktım buradan herkez sorusunu soruyor bende sorularımı bu başlık altından sorayım dedim.
    1-İpad 2 de sim kilit var mı?Amerikadan alıcaz ve hangi operatörden almamız gerekiyor ?
    2-Amerikadan gelen cihazı alırken vergi vericez ama sizce dönüşte vergileri geri verirler mi ? Yani tax-free mi ?
    5-Skyfire safarinin bir eklentisi gibi mi çalışıyor yoksa ayrı bir tarayıcı mı ? Başka bir tarayıcıya ihtiyaç var mı sizce?
    6-Video oynatma uygulamalarında altyazı sorunu var mı? Yani altyazılar oynatılabiliyormu ? Ayrıca TR altyazılarda sorun çıkıyor mu?
    9-Aleti okula vs. götürmeyi planlıyorum.(Lise) Sizce alete zarar gelir mi getirip götürürken? Smart coverlardan alsak dahi aletin arkası açıkta kalıyor.Çizilme ihtimali var mı? Smart cover alınca üstüne birde BODYGUARZ almaya sizce gerek var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

öncelikle soruların çok fazla ama bikaçına cvp verebilirim .

1. sim kilit yok ve at&t ye uygun olanlardan almalısın , çünkü at&t türkiyedeki gibi mikro sd'ay kullanıyor , verizon alırsan sadece wi-fi özeliğini kullanırsın , onların 3g sistemini türkiyedeki operötörler karşılamıyor .

3. stok sorunu artık yoktur , eğer olağan üstü bişey olmazsa

9. okula götürmenle dışarda gezdirmen arasındaki tek fark arkadaşlarının ''ooo ipad 2'' , ''oo aga kaça aldın bizde kalsın mı bi gün'' gibi cümleler kurup , kullanmak için yargara çıkartçak potonsiyelleri varsa onu hiç bi kılıf koruyamaz :D :D

• 1-İpad 2 de sim kilit var mı?Amerikadan alıcaz ve hangi operatörden almamız gerekiyor ?

Ipad2 de unlocked geliyor aldigin zaman pasaport kaydi yaptirdikdan sonra diledigin hat ile kullanabiliyorsun ... ama 3G sim card li versiyonu alman gerekiyor amerikada CDMA hatli olanlar var yani Verizon icin olanlar onlari Turkiyede kullanamazsin...

Amerikada Tax-Free yok yan aldigin cihazi vergisini vererek alman gerekiyor yani %8 ilave edeceksin fiyata... buraya girerken gumrukde gorurlerse gumruk vergisine maruz kalirsin ki o da cok pahali ... ama 1 cihazi da yakalatman imkansiz :))

Siyah versiyon cogu yerde bulunuyormus beyaz stoklari 2 hafta oncesine kadar sikintiliydi ama surekli olarak yeni urunler geliyormus yani sikinti olmayacaktir

Jailbreak cikarsa ben Goodplayer uygulamasini kullanacagim cok iyi oldugunu soyluyorlar tum video formatlarini ve altyazilari destekliyor

Skyfire bir eklenti degil tamamen kendi basina bir tarayicidir... ozelligi Opera mobile gibi kendi serverlari uzerinden iceridi duzenleyerek ve sikistirarak ipad e gonderir hem hizli hemde flash destekli videolari izleyebiliyorsun ../.

Az once yazdigim GoodPlayer ile altyazi sorunu yok tr altyazilarda dogru encoder i secersen sorun olmaz

Flash destekli olduklari icin videolar skyfire ile izlenebilir... Safari ile uyumlu degil site ...

Bildigim kadariyla yok ama alternatif bir program oldugunu duymustum Linux de itunes klonu olarak kullanman icin ,,,

9-Aleti okula vs. götürmeyi planlıyorum.(Lise) Sizce alete zarar gelir mi getirip götürürken? Smart coverlardan alsak dahi aletin arkası açıkta kalıyor.Çizilme ihtimali var
    mı? Smart cover alınca üstüne birde BODYGUARZ almaya sizce gerek var mı ?

Smart cover daha cok ekrani korumak ve stand olarak kullanilmak uzere tasarlanmis eger okula gotureceksen ilk ipad benzeri kapakli bir kilif alman daha mantikli olur ...

• Kesinlikle cok cok karsilasacagin bir olaydir ... valla bir yerde acip bakmaya korkuyorum ... surekli bir soru geliyor yapacagin isi yapamiyorsun .. birde sanki sen toplumsal bir olay yapiyorsun elindeki alet toplumun hizmetine sunulmus hic bir kisisellik yok gibi dibine seni izliyorlar ne yapiyorsun diye .. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 12 Nisan 2011; 17:49:48 >
  • çok doğru , insanda çekiniyor bakarken herkes seni izliyor ekrana bakıyor sende mecbur oyun oynuyonki faceni , yazışmalarını görmesinler diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

çok doğru , insanda çekiniyor bakarken herkes seni izliyor ekrana bakıyor sende mecbur oyun oynuyonki faceni , yazışmalarını görmesinler diye

Kesinlikle ben is icin kullaniyorum maillesmek icin ,,, biryerde cikartip cevap atmaya kalkacaksin millet bir icine gidiyo aletin ... neredeyse sen mail yazarken yok Gardas oyle yazma soyle yaz diyecek .. :D

• quote:

Kesinlikle ben is icin kullaniyorum maillesmek icin ,,, biryerde cikartip cevap atmaya kalkacaksin millet bir icine gidiyo aletin ... neredeyse sen mail yazarken yok Gardas oyle yazma soyle yaz diyecek .. :D

hahaha , işte buna çok güldüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

çok doğru , insanda çekiniyor bakarken herkes seni izliyor ekrana bakıyor sende mecbur oyun oynuyonki faceni , yazışmalarını görmesinler diye

aynısı ilk iphone 4 aldığımda kimsede yokken başıma geliyordu okulda, mesaj atıyorum şunu yanlış yazdın düzelt diyor arkadan biri :D zil çalıyor telefonu çıkartıyorum birşey için bi bakıyorum elimde yok arkadaş almış kurcalıyor foto çekiyor :D
    yeni çıkan aletlerde çok oluyor bu, hele ipad gibi çok yaygın olmayan bir alette :)

bagamyanaleks

açıklama için teşekkürler, banyoda vs. iphonenun sesi yetmiyor artık ipad alıcna onunla dinlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 12 Nisan 2011; 18:15:13 >

• jb nerde ...
  • benim arkadaşım ist. Bilişimden aldı infinity blade, angry b. Rio, iStudies pro hediye ettim :D jb çıkana kadar oyna bunları dedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.