Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, ipad 2 için jailbreak henüz yok, olana kadar ipad2 ye yükleyebileceğim güzel oyun ve uygulamalar tavsiye edebilirmisiniz, ve ekitap uygulaması ücretsiz olarak
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 10 Nisan 2011; 12:05:05 >
  • JB çıksa iPad2 alacağım ama şu an JB'li iPad'im ile mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali
    İpad sim kart girisiyle ipad2 sim kart girisi ayni mi? Su yuzden soruyorum, ipad 2 farkli bir teknoloji kullaniyormus diye duydum

3G li modeli ayi kart girisini kullaniyor microsim ilk versiyon ile ayni ,,, ama amerikada Verizone sirketinin kullandigi CDMA versiyonunda sim kart girisi yok, icinde bulunan ozel bir cip'e hat bilgileri yukleniyor , bu versiyon turkiyede calismayacaktir turkiye operatorlerinde CDMA destegi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd
    arkadaşlar, ipad 2 için jailbreak henüz yok, olana kadar ipad2 ye yükleyebileceğim güzel oyun ve uygulamalar tavsiye edebilirmisiniz, ve ekitap uygulaması ücretsiz olarak
    şimdiden teşekkürler

Ben bookman ekitap uygulamasini kullaniyorum pdf den epub a herseyi aciyor itunesden file share ozelligide var ucretsiz ve cok kullanisli bir program ,,,

Ucretsiz oyunlar icin birsey diyemeyecegim sosyal kart oyunlari haric oyle ipad2 nin donanimini gorebilecegin bedava bir oyun yok, demo lar var onlarda tam alistim derken bitiyor,,,JB sart anlican oyun icin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

JB çıksa iPad2 alacağım ama şu an JB'li iPad'im ile mutluyum

Bence dogru bir karar :))) malum ben ofis programlarina ihtiyacim var bekliyorum ...
  • Merhaba arkadaslar ipad2 JB cikana kadar kullanabileceginiz birtakim ucretsiz programlari burada yazmak istiyorum umarim hosunuza giderler...

FRIENDLY -- facebook programi orjinali yok ve cikana kadar bence en iyi alternatif
    TWEETER - ucretsiz ve kendi programi kesinlikle ipad icin yapilmis en guzel uygulamalardan biri
    PULSE - haber ve rss okuyucusu gorsel olarak ve kullanislilik olarak ust duzey ucretsiz bir program eminim cok begeneceksiniz

BING - google a alternatif arama motoru Microsoft un yaptigi guzel gorselli bir program
    HURRIYET - hurriyet gazetesinin basili versiyonunu hergun bulabileceginiz bir uygulama
    VEVO HD - yabanci hd klip izleyebileceginiz eglenceli bir program
    IMO.IM - msn , aol, gtalk facebook ve neredeyse populer tum mesajlasma uygulamalarini tek program ile kullanmanizi saglayan kullanisli bir yazilim
    GOOGLE EARTH - bilmeyen yoktur heralde..
  • ben genelde internette sörf yapmayı severim , forumlara , face canım sıkılırsada youtube falan giriyorum . oyunları daha çok ps3 te oynuyorum hatta inanırmısınız bi tane bile pc oyunum yok . sizce ben ipad2 alsam saçma olmaz demi , çünkü düşünüyorumda benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor , ama yinede başka bir öneriniz varsa açığım :)

bu arada ipad2 yi 23hzrn-8tmmz arası ny tan alcam ve birde ip4 çıkarsa ip5 alcam sizce ikisini almak gereksiz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhefe

ben genelde internette sörf yapmayı severim , forumlara , face canım sıkılırsada youtube falan giriyorum . oyunları daha çok ps3 te oynuyorum hatta inanırmısınız bi tane bile pc oyunum yok . sizce ben ipad2 alsam saçma olmaz demi , çünkü düşünüyorumda benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor , ama yinede başka bir öneriniz varsa açığım :)

bu arada ipad2 yi 23hzrn-8tmmz arası ny tan alcam ve birde ip4 çıkarsa ip5 alcam sizce ikisini almak gereksiz olurmu

internette dolasmak facebook ve youtube izlemek icin ipad alman gercekten cok kullanisli olacaktir cihaz herseyin altindan kalkiyor ama internette dolasmak ve youtube videolarini tam ekran izlemek gercekten cok guzel bir deneyim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne zaman jb cikar, hadi bu soruyu cevapla bakalim

Cevaplayalim bakalim,,, simdi son durum soyle

Expolit bulundu ( ram disk e ulasacak acik bulundu )

Su anda dev-team dekiler son kullaniciya uygun olarak programi hazirliyorlar,,, benim kisisel tahminim bu hafta ici yada dev-team tarzi onumuzdeki pazar yayinlanabilir...

İnsallah en buyuk beklentimiz.ipad2 browser ve mail okumak icin kullaniyotum artik :(
  • quote:

quote:

ben genelde internette sörf yapmayı severim , forumlara , face canım sıkılırsada youtube falan giriyorum . oyunları daha çok ps3 te oynuyorum hatta inanırmısınız bi tane bile pc oyunum yok . sizce ben ipad2 alsam saçma olmaz demi , çünkü düşünüyorumda benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor , ama yinede başka bir öneriniz varsa açığım :)

internette dolasmak facebook ve youtube izlemek icin ipad alman gercekten cok kullanisli olacaktir cihaz herseyin altindan kalkiyor ama internette dolasmak ve youtube videolarini tam ekran izlemek gercekten cok guzel bir deneyim ...

peki hem ip4 çıkarsa5 ile ipad2 yi almak mantıksız olurmu , sonuçta ipad2 nin internet keyfi daha fazla , ama yinede ip4 ten avantajlarını merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

peki hem ip4 çıkarsa5 ile ipad2 yi almak mantıksız olurmu , sonuçta ipad2 nin internet keyfi daha fazla , ama yinede ip4 ten avantajlarını merak ediyorum

Acikcasi bu sene iphone 5 cikmayacaktir belki iphone 4s gibi bir iki yenilik getiren bir cihaz cikartabilir, aralarindaki farklar ipad webde gezmek icin cok daha konforlu iphone gibi cihazlarda surekli ekrani buyut kucult yapman gerekirken ipadde oldugu gibi okuyabiliyorsun, tabiki mobilite olarak bir cep telefonu cok daha tasinabilir ama ben samsung galaxy s kullanicisiyim ipad2 aldim simdi cep telefonumdan hic bir yere baglanmiyorum oyun oynamiyorum hatta cogu zaman laptopumu bile kullanmiyorum bence iki cihazda ayri ayri degerlendirilmesi gereken cihazlar ...

• bagamyanaleks , peki ip4 + ipad2 almak mı daha iyi olur yoksa galaxy s2 + ipad2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas
    Günaydın
    Belki komik bir soru olacak ama iPad ıme gelen mailleri silmek için parmağımı saga dogru kaydirdigimda sil yerine arsiv yazısı çıkıyor..iphonumda direk sil yazısı çıkıyor..kısacası iPad ımde parmak kaydırma işlemi ile maillerimi silemiyorum..bunun bir ayarı vardı ama nasıldı unuttum!!

Ayarlar > mail...> mesajlari arsivle acik durumda kapatirsaniz saga kaydirma ile silme cikacaktir.

Teşekkürler
  • Bilkom ne zaman bu mereti resmi olarak satacak?
  • pdf dosyasını cihaza nasıl atarız? bookmanı yükledim cihaza ama pc'den pdf atamıyorum
  • quote:

pdf dosyasını cihaza nasıl atarız? bookmanı yükledim cihaza ama pc'den pdf atamıyorum

itunes uzerinden books kismindan atabilirsiniz. Eger books gorunmuyor ise, appstore dan ucretsiz bir kitap indirip sync yapin, gorunur.
  • quote:

pdf dosyasını cihaza nasıl atarız? bookmanı yükledim cihaza ama pc'den pdf atamıyorum

Itunes i ac ipad e tikla oradan apps i sec en asagiya indiginde file browser var

Bookman i sec sonra add file ile istedigin dosyayi bookman in icine atabilirsin...
  • quote:

quote:

Itunes i ac ipad e tikla oradan apps i sec en asagiya indiginde file browser var

Bookman i sec sonra add file ile istedigin dosyayi bookman in icine atabilirsin...

dostum dediğin gibi yaptım ama ipad sync yaptığımda the app "ITT" was not installed on the ipad hatası veriyor. Yardım lütfen... Ben usta bir android kullanıcısıyım ama ios ile bir dosya bile atamıyorum

edit: yanlış bir uygulama yüklemişim. Şimdi oldu, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 10 Nisan 2011; 22:37:50 >

• quote:

quote:

quote:

dostum dediğin gibi yaptım ama ipad sync yaptığımda the app "ITT" was not installed on the ipad hatası veriyor. Yardım lütfen... Ben usta bir android kullanıcısıyım ama ios ile bir dosya bile atamıyorum

edit: yanlış bir uygulama yüklemişim. Şimdi oldu, teşekkürler

Android kullaniyorsan ios garip gelecektir ,,, ama halletmene sevindim..

• bu linkteki ipad 2 jealbreak çalışıyor mu acaba?

www.ifunia.com
    iFunia - Free YouTube Downloader for Mac, Free Video Converter for Mac, Free Media Player for Mac.
    http://www.ifunia.com/ipad-column/howto-jailbreak-ipad-with-spirit-on-mac.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.