Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • java işini geçtikte bu autocad ile ilgili bilen varmı onu nasıl cözecegiz?
  • forumlara eklenen gifleri oynatmıyor mu ipad? birde bazi resimlere tikladigimda buyutmesi gerekirken tapatalk ta resim upload sitesine atiyor beni
  • arkadaşlar ıpad2 detuş kilidindeyken yukarda skype yükleniyor diye kırmızı şerit halinde bir yazı var. bunu nasıl iptal edebilirim. ayrıca skypeyi silip yüklediğim halde sorun devam ediyor. şimdeden teşekkürler
  • sinemalar appinde sorun yaşayan varmı
    sabahtan beri atıyor girince,sildim yeniden kurdum aynı
  • İyi pazarlar,

Lig Tv abonesi olupta tabletinde izleyen var mı? Biraz bahsedebilir mi? Tablette görüntü kalitesi iyidir diye tahmin ediyorum ancak kaç ekran tv'ye kadar görüntü kalitesi bozulmadan izlenebiliyor?
  • Merhaba,

İpad2 de wifi sinyalinin aynı konumda bazen 3 çizgi bazen 2 çizgi bazende nokta çekmesi normal midir? Bu değişkenliği kafam almıyor iphone aynı yerde hep 2 yada 3 ama stabil çekiyor hiç tek noktaya düşmüyor. Kafam almadı bu işi, aynı durumu yaşayan?
  • IPAD 2 HOME BUTTON SIKINTISI

Merhabalar ,

2 gün evvel ipad 2 aldım . Eve geldiğimde home tuşunda bir gariplik hissettim . Tuşa 2 kere basılıp çalışan uygulamaları açacağına veya bir kere basıp uygulamadan çıkacağına hiç bir şekilde sistem cevap vermiyordu. Özellikle yurtdışı siteleri forumları araştırdım , apple ın forumunu araştırdım ...15-20 kişi bu sıkıntıyla karşılaşmış . Kimisinin ürünü garanti dışı , ve bu insanlar doğal olarak çözümler üretmişler . Kalibrasyon , reset , uygulama kaldırma daha bir sürü teknik . Hiç biri işe yaramadı . En sonunda biri yazmış tek çözüm değiştirmek diye .

Türkiye'de teknik servisleri aradım . İlk defa böyle bir problem ile karşılaştıklarını söylediler ...Ürünü iadeye verdim , bugün bir sıkıntı olmazsa yeni ürün gelecek .

Açıkçası şöyle de bir durum var , ipad 2 de home button kullanmadan 4 parmak ile uygulamadan çıkılabiliyor . Ama 2000 liralık bir cihaz almışız niye bir yeri bozuk olsun .

Acaba bu problemi yaşayan oldu mu ...Özet olarak problemin adı : Home Button'un Düzenli Olarak Çalışmaması

• 3g li modellerde sim kart olmadan navigasyon çalışıyor mu???
  • Safari da kac sekme acabiliyoruz? Ben 10 u gecik acinca ilk sekmeler kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emany -- 5 Mayıs 2012; 14:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emany

Safari da kac sekme acabiliyoruz? Ben 10 u gecik acinca ilk sekmeler kayboluyor

Ee bak cevabi zaten gormussun demekki neymis maksimum 10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagamyanaleks

Merhaba Arkadaslar Ipad2 aldim, akliniza takilan herturlu sorulari cevaplayabilirim ...

Iyi gunler ..

selam ipad 2 kullaniyorum 3G. de dns ayarlarını değiştirmek istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • iphone ile ipad arasında pil farkı ne kadar kaç saat fark ediyor kullanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

iphone ile ipad arasında pil farkı ne kadar kaç saat fark ediyor kullanımda

Farklı kullanım amaçları olduğu için mukayese yapmak ne derece doğru bilemiyorum ama ipad ile şarj sorunu yaşamazsınız, beklenilenin üzerinde bir şarj süresi var. Iphone kimi zaman kullanım yoğunluğuna göre gün içinde bile bitebiliyor.
  • Selam beyler, nerden kaynaklandığını anlayamadığım bir sorumu paylasmak istiYorum.
    iPad de Youtube uygulamasında bir müzisyenin ismini yazdığımda klipleri yerine daha alakasız videoları çıkıyor.
    Sorun Youtube dan zannettim, fakat laptopdan denediğimde aradığım klipleri tek hamlede buldum.
    Ayarda bı sıkıntımı var nedir. Anlayamadım. Nedendir sizce.?
    Tesekkuler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Selam beyler, nerden kaynaklandığını anlayamadığım bir sorumu paylasmak istiYorum.
    iPad de Youtube uygulamasında bir müzisyenin ismini yazdığımda klipleri yerine daha alakasız videoları çıkıyor.
    Sorun Youtube dan zannettim, fakat laptopdan denediğimde aradığım klipleri tek hamlede buldum.
    Ayarda bı sıkıntımı var nedir. Anlayamadım. Nedendir sizce.?
    Tesekkuler

Bu konuda fikir yurutebilecek biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2mi3

IPAD 2 HOME BUTTON SIKINTISI

Merhabalar ,

2 gün evvel ipad 2 aldım . Eve geldiğimde home tuşunda bir gariplik hissettim . Tuşa 2 kere basılıp çalışan uygulamaları açacağına veya bir kere basıp uygulamadan çıkacağına hiç bir şekilde sistem cevap vermiyordu. Özellikle yurtdışı siteleri forumları araştırdım , apple ın forumunu araştırdım ...15-20 kişi bu sıkıntıyla karşılaşmış . Kimisinin ürünü garanti dışı , ve bu insanlar doğal olarak çözümler üretmişler . Kalibrasyon , reset , uygulama kaldırma daha bir sürü teknik . Hiç biri işe yaramadı . En sonunda biri yazmış tek çözüm değiştirmek diye .

Türkiye'de teknik servisleri aradım . İlk defa böyle bir problem ile karşılaştıklarını söylediler ...Ürünü iadeye verdim , bugün bir sıkıntı olmazsa yeni ürün gelecek .

Açıkçası şöyle de bir durum var , ipad 2 de home button kullanmadan 4 parmak ile uygulamadan çıkılabiliyor . Ama 2000 liralık bir cihaz almışız niye bir yeri bozuk olsun .

Acaba bu problemi yaşayan oldu mu ...Özet olarak problemin adı : Home Button'un Düzenli Olarak Çalışmaması

Home tuşu hassas ve bir süre sonra deforme olmasına engel olamıyorsunuz.Ta ki Erisebilirlik-->AssistiveTouch' ı kesfedene dek bunun icin gerek iPhone gerek iPad icin imdadımıza yetişiyor. Dinamik bir ikon olması sebebiyle ekranda rahatlıkla konumlandirabiliyorsunuz. Uzun bir süredir donanımsal home tuşunu hayatımdan çıkardım

• İlk defa apple kullanacağım evimde 3 tane bilgisayar var 2 si masa üstü birisi laptop ama eski laptop almayı düşünüyordum ama aklıma yeni ipad geldi sizce alsam mı? Masa üstünün 1 tanesini satacağım bu arda öğrenciyim(10.sınıf)Almamı tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alik01

İlk defa apple kullanacağım evimde 3 tane bilgisayar var 2 si masa üstü birisi laptop ama eski laptop almayı düşünüyordum ama aklıma yeni ipad geldi sizce alsam mı? Masa üstünün 1 tanesini satacağım bu arda öğrenciyim(10.sınıf)Almamı tavsiye edermisiniz

Evde zaten bir masaustu pc varsa ipad alman mantikli. Butce meselesi...

• quote:

İlk defa apple kullanacağım evimde 3 tane bilgisayar var 2 si masa üstü birisi laptop ama eski laptop almayı düşünüyordum ama aklıma yeni ipad geldi sizce alsam mı? Masa üstünün 1 tanesini satacağım bu arda öğrenciyim(10.sınıf)Almamı tavsiye edermisiniz

iPad ayrı bı dünya o yüzden bütçen varsa al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

iPad ayrı bı dünya o yüzden bütçen varsa al derim

Yorumlarınızı dikkate alacağım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.