Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hakan bey... bir sorum daha olacak benim iPad2 3g li turkcell hatlı fakat hücresel veriden bir türlü nete bağlanamıym bi ayar yanlışlığı mı var????
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabi55

teşekkürler hakan bey... bir sorum daha olacak benim iPad2 3g li turkcell hatlı fakat hücresel veriden bir türlü nete bağlanamıym bi ayar yanlışlığı mı var????

Rica ederim
    Ayarlar-Hücresel veri kısmında Apn ayarları var,ne yazılı orda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "internet" yazılı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabi55

"internet" yazılı....

APN kısmında "internet" yazıyorsa ayarı doğru,
    İpad in sol üst köşesinde "Turkcell"yazıyor değil mi?
    Veya internete girmek isteyince hangi uyarı geliyor?

• Merhaba ipad 2 kullanıcısıyım internet üzerinden film izlemek istiyorum fakat the latest version of flash player is required to wiew videos. diyor aşagısındada open html5 video player diyor. film izlemem için ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

Merhaba ipad 2 kullanıcısıyım internet üzerinden film izlemek istiyorum fakat the latest version of flash player is required to wiew videos. diyor aşagısındada open html5 video player diyor. film izlemem için ne yapmam gerekiyor

Puffin de rahat izlersiniz,ücretli bir uygulama bu.
    Safari de izletir ama html5 tabanlı sitelerden izlemeniz gerekiyor,
    Birkaç site var ama aklımda değil,deneme yapın bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Merhaba ipad 2 kullanıcısıyım internet üzerinden film izlemek istiyorum fakat the latest version of flash player is required to wiew videos. diyor aşagısındada open html5 video player diyor. film izlemem için ne yapmam gerekiyor

puffin de bu sorunu veriyor zaten ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

puffin de bu sorunu veriyor zaten ?

Ben de kullanıyorum,sorunsuz çalışıyor.
    Hatta sekmenin birinde film oynuyor diğer sekmesinde işime bakıyorum.

• bende bu sorunu veriyor ya ne yapmam gerek acaba :(
  • ya şeyi beceremedim bir arkadaş yazmıştıda youtubeden müzik açıp o çalarken başka bir iş yapmak istiyorum fakat müzik susuyor
  • İyi günler,

Ipad 2 , 3G 64 gb, recovery loopta kaldı. Itunes Ipadi görüyor, fakat bilgileri çıkmıyor (seri numarası v.s)
    DFU modda recovery yaptığımda itunes 14 hata kodu alıyorum. Ipad, [itunes ve usb bağlantısı] ekranında takılı kalıyor. Cihazda ios 5.01 güncellemesinden sonra problemler çıkmaya başladı, donmalar, restartlar ve şimdi hiç açılmıyor.

Yaptığım işlemler;

1. Farklı bilgisayarlarda ve farklı kablolarla yükleme denemeleri başarısız. (farklı usb portları denendi)
    2. Host file dosyası temiz
    3. Birkaç defa fixrecovery ve exit recovery (tinyumbrella) yaptım, başarısız.
    4. Shift restore+DFU mode başarısız
    5. Backup yükleme başarısız.

Aklınıza gelen, denemediğim birşeyler varsa tavsiyelere açığım.

Teşekkürler
  • Selam arkadaslar,

Blackberry 9000 bold U wifi li iPad e kablosuz modem yapmak istiyorum, deneyen var mı yapamadım bir türlü...

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Selam arkadaslar,

Blackberry 9000 bold U wifi li iPad e kablosuz modem yapmak istiyorum, deneyen var mı yapamadım bir türlü...

BB 9000'de hotspot var mı bilmiyorum ama benim 9900'de hotspot var. Bunu açınca ipad ile her yerde internete bağlanabiliyorum. Eğer hotspot yok ise kablosuz modem gibi kullanmanın çözümü yok...

BlackBerry'i pek sevmiyorum ama şirketin verdiği yeni 9900 Bold'ta gördüm ki BlackBerry kendimi aşmış bu modelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Selam arkadaslar,

BB 9000'de hotspot var mı bilmiyorum ama benim 9900'de hotspot var. Bunu açınca ipad ile her yerde internete bağlanabiliyorum. Eğer hotspot yok ise kablosuz modem gibi kullanmanın çözümü yok...

BlackBerry'i pek sevmiyorum ama şirketin verdiği yeni 9900 Bold'ta gördüm ki BlackBerry kendimi aşmış bu modelde.

tarayıcı yapılandırmasında hotspot tarayıcı diye bir bölüm var sanırım bu hotspotun var olduğu anlamına geliyor...

peki hotspot u hallettik diyelim, sonraki aşama nedir nereden ne ayarı yapmak gerekiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Selam arkadaslar,

tarayıcı yapılandırmasında hotspot tarayıcı diye bir bölüm var sanırım bu hotspotun var olduğu anlamına geliyor...

peki hotspot u hallettik diyelim, sonraki aşama nedir nereden ne ayarı yapmak gerekiyor?

Hocam hotspot'u hallettik diye hemen geçmeyin.

Hotspot varsa bu bağlantı mümkün yoksa hotspot sonradan eklenebilecek bir aplikasyon değil. Cihazınızın hotspot özelliğini Bağlantıları Yönet yada Manage Connection bölümünden var olup olmadığını görürsünüz. Ofiste herkeste BB var ama baktım kimseninkinde hotspot yok. Hatta Amerikalı çalışanın birinde dokunmatik kayar kapaklı bir BB modeli var ama onundakinde dahi hotspot yok.

Her neyse Manage Connections'aa geldiğinizde "Mobile Hotspot" u etkileştirdiğinizde size bağlanmak isteyenlere hangi şifreyi soracağınızı soruyor. Bir kereliğine şifre belirleyip bundan sonra hotspotu açıp laptop veya tabletinizle bağlanmak istediğinizde Blackberry'nizi bir modem olarak wifi taramasında görüp şifreyi girerek bağlanabiliyorsunuz. Umarım karışık anlatmamışımdır. Sormak istediğiniz bir şey olursa buraya yazabilirsiniz.

• hızlı cevap için teşekkürler,

bağlantıları yönet kısmında bende

tüm bağlantıları kapat
    mobil şebeke turkcell
    wifi
    bluetooth
    servislerin durumu
    wifi şebekesini kur
    bluetooth u kur
    mobil şebeke seçenekleri
    wifi seçenekleri
    bluetooth seçenekleri

mevcut, internet amblemine tıklıyorum, menüye basıp seçenekler diyorum

tarayıcı yapılandırması ve genel özelliklerde internet browser da hotspot tarayıcı yı seçiyorum,

ancak olmuyor :)
  • quote:

hızlı cevap için teşekkürler,

bağlantıları yönet kısmında bende

tüm bağlantıları kapat
    mobil şebeke turkcell
    wifi
    bluetooth
    servislerin durumu
    wifi şebekesini kur
    bluetooth u kur
    mobil şebeke seçenekleri
    wifi seçenekleri
    bluetooth seçenekleri

mevcut, internet amblemine tıklıyorum, menüye basıp seçenekler diyorum

tarayıcı yapılandırması ve genel özelliklerde internet browser da hotspot tarayıcı yı seçiyorum,

ancak olmuyor :)

Hocam bende ise

* Mobile Network ( Turkcell )
    * Wi-Fi
    * Mobile Hotspot bulunuyor. Bunu tıkladığımda Wi-Fi devreye girip wi-fi alanında Blackberry Hotspot olarak görünüyor.
    * Bluetooth
    * Near Field Communication

• tamamdır, senin de dediğin üzere alette mobile hot spot yok...

teşekkürler. en azından neden olmuyor diye kafayı yemekten kurtuldum, alet desteklemiyorsa yapacak bir şey yok :)
  • quote:

tamamdır, senin de dediğin üzere alette mobile hot spot yok...

teşekkürler. en azından neden olmuyor diye kafayı yemekten kurtuldum, alet desteklemiyorsa yapacak bir şey yok :)

Hocam yinede bir sorun isterseniz. Şirkette herkes kafayı yedi bizimkinde nasıl olmaz diye. Çünkü hotspot çok büyük avantaj sağlıyor özellikle wi-fi si olmayan tabletlerde
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim sıkıntım şu; Elimde Ipad2 16 gb var. Ayrıca Iphone 4s 16Gb var. Iphone ile faebook a girdiğimde kişilerin kapak fotoğraflarını profillerinde sıkıntısız görebiliyorum.
    Fakat ipad2 üzerinden facebook a girip kişilerin profillerine tıkladığımda kapak fotoğraflarını göremiyorum. Facebook uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Ipad de facebook üzerindeki kişilerin profillerine girdiğimde kapak fotoğraflarının görünmeme problemini nasıl çözebilirim.. Bu herkeste var mı yoksa sadece ben mi yaşıyorum :(

ürün bilgisi: ipad2 16 GB 3G
    Version bilgisi : 5.0.1

Yrdımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.