Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Twitter uygulamasında arkadaşlarım özel gülücük ve kalp yapa biliyolar ama ben bir türlü bulamadım bilen var mı ?

Klavyeden yapıyorlardır,
    Klavyede boşluk tuşunun yanındaki dünya işaretine 2-3 kez tıklayın,
    Orda bir sürü işaret çıkıyor,seçip gönderin.
    Örnekler
    😄😃❤💔👍💛🔥💩✌💘

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Twitter uygulamasında arkadaşlarım özel gülücük ve kalp yapa biliyolar ama ben bir türlü bulamadım bilen var mı ?

Klavyeden yapıyorlardır,
    Klavyede boşluk tuşunun yanındaki dünya işaretine 2-3 kez tıklayın,
    Orda bir sürü işaret çıkıyor,seçip gönderin.
    Örnekler
    😄😃❤💔👍💛🔥💩✌💘

Çok teşekkürler. :)
  • teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySteRioUsMeN -- 26 Haziran 2012; 10:35:10 >
  • Ipad 2 3g + wifi a takilan sim kart olayi nedir simdi gidip micro sim kart aliyormusuz galiba bunu ayrica mi veriyolar yoksa telefondada mi onu kullaniyoruz ayrica kendi internet paketimiz var diyelim bunu ipadde kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız-Adam

Ipad 2 3g + wifi a takilan sim kart olayi nedir simdi gidip micro sim kart aliyormusuz galiba bunu ayrica mi veriyolar yoksa telefondada mi onu kullaniyoruz ayrica kendi internet paketimiz var diyelim bunu ipadde kullanabiliyor muyuz?

İster internet paketi olan simkartınızı kestirip micro sim yaparsınız,
    İsterseniz tim de satılan micro sim alıp ipad e takarsınız,
    İnternet paketi olan hattınız varsa ikiz sim yaparak birini ipade takabilirsiniz,bu da pek kullanışlı olmuyor.

• arkadaşlar

yeni ıpad aldım

daha önce 4s ile eşleştirdiğim ı tunesla eşleştirdim

4s deki uygulamaları ı pad e attı ancak özellikle oynadığım oyunlar
    ıpad de en baştan başlıyor yani 4s deki level dan başlamıyor.

4s de bıraktığım yerden oyunlara ı pad den devam etmek için ne yapabilirim ? lütfen yardım

saygılar
    l
  • Selamlar
    Ipad2 kullanicisiyim yakasik 2 oyne aldim.Suan canimi cok sikan bir problemle karsi karsiyayim.Ipad2 mi hic dusurmemis vs. olmama ragmen ekran da pempe cizgiler olustu ve bu cizgiler titreyerek canimi cok sikmakta daha once bu olayi yawsayaniniz varmi ve lutfen eger halledebildiyseniz yolunu bana da anlatirmisiniz.
    Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaturkben

Selamlar
    Ipad2 kullanicisiyim yakasik 2 oyne aldim.Suan canimi cok sikan bir problemle karsi karsiyayim.Ipad2 mi hic dusurmemis vs. olmama ragmen ekran da pempe cizgiler olustu ve bu cizgiler titreyerek canimi cok sikmakta daha once bu olayi yawsayaniniz varmi ve lutfen eger halledebildiyseniz yolunu bana da anlatirmisiniz.
    Tesekkurler

teknik servise danışın derim
  • elinde ipad 2 olupta uygun fiyatlı satmak isteyen olursa talibim.tercihen 32 gb beyaz wifi. ama her türlüsünü alırım.izmir ve çevresi ilk tercihimdir.
  • merhaba, bir adet 5.1.1 sürümlü ipad 2 cihazım var. Cihazımı telefon olarak kullanmak istiyorum ama programı bir türlü bulamıyorum. Acaba ipad 2'yi telefon olarak kullanmamı sağlayacak programı nerde bulabilirim?
  • merhaba arkadaşlar. ios 6 ile gelecek olan turn by turn navigasyon uygulaması ipad 2 lerde de kullanılabilecek mi? yoksa sadece yeni ipad içinmi geçerli olacak?
  • Ben de telefonun 3g internetini bulutut üzerinden ipade vermek istiyorum. Birkaç telefon denedim cihaz desteklenmiyor uyarısı aldım. Telefonların hepsi 3g li idi, acaba başka hangi özelliklerine bakmak lazım yada ipad 2 nin desteklediği ( blutut) üzerinden tanıdığı telefon modelleri hangileridir? Tesekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Ben de telefonun 3g internetini bulutut üzerinden ipade vermek istiyorum. Birkaç telefon denedim cihaz desteklenmiyor uyarısı aldım. Telefonların hepsi 3g li idi, acaba başka hangi özelliklerine bakmak lazım yada ipad 2 nin desteklediği ( blutut) üzerinden tanıdığı telefon modelleri hangileridir? Tesekkürler..

Bildiğim kadarı ile apple ürünleri dışında bluetooth (kulaklık hariç ) pek bi işe yaramıyor . Yani yanlızca iphonelar ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Ben de telefonun 3g internetini bulutut üzerinden ipade vermek istiyorum. Birkaç telefon denedim cihaz desteklenmiyor uyarısı aldım. Telefonların hepsi 3g li idi, acaba başka hangi özelliklerine bakmak lazım yada ipad 2 nin desteklediği ( blutut) üzerinden tanıdığı telefon modelleri hangileridir? Tesekkürler..

Telefonunuzun internetini ipad'inizde kullanabilmeniz için telefonunuzun hotspot özelliği olması lazım. Mobile Hotspot'u açtığınızda elinizdeki telefon başka cihazlar tarafından bir wi-fi modem gibi algılanır.
    Blackberry'nin ( 9900 ) hotspotunu açıp 3G'siz ipadimle istediğim yerde internete girebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoge

quote:

Bildiğim kadarı ile apple ürünleri dışında bluetooth (kulaklık hariç ) pek bi işe yaramıyor . Yani yanlızca iphonelar ile yapabilirsiniz.

Hotspot özelliği olan bazı Blackberry modelleriyle de internete girilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: xoge

quote:

Hotspot özelliği olan bazı Blackberry modelleriyle de internete girilebilir.

Arkafaşlar benim amacım ucuz yollu bir telefonla bu işi halletmek. Nokia 6600 slide ı denedim oldum ancak birkaç yeni çıkmış telefonu desteklemiyor ipad..

• İpad2'deki videoları peşpeşe oynatmak mümkün müdür?

• Neredeyse her oyunu çalıştaribiliyor mu marketteki? Ya da hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

İpad2'deki videoları peşpeşe oynatmak mümkün müdür?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Neredeyse her oyunu çalıştaribiliyor mu marketteki? Ya da hepsini.

Hepsini oynatıyor.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.