Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Twitter uygulamasında arkadaşlarım özel gülücük ve kalp yapa biliyolar ama ben bir türlü bulamadım bilen var mı ?

Klavyeden yapıyorlardır,
    Klavyede boşluk tuşunun yanındaki dünya işaretine 2-3 kez tıklayın,
    Orda bir sürü işaret çıkıyor,seçip gönderin.
    Örnekler
    😄😃❤💔👍💛🔥💩✌💘

Çok teşekkürler. :)

bende boşluk tuşunun yanında dünya işareti yok. Yardımcı olur musunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

İpad2'deki videoları peşpeşe oynatmak mümkün müdür?

Evet

Nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.Geldi mi üst üste geliyor derler ya,işte ondan :) hem cep telefonum hemde laptop'um bozuldu.Laptop yerine yeni ipad almayı düşünüydum ama bi yandan da cep telefonu sorunu da ortaya çıktı.Bende diyorum iphone 4s alıp bir taşla iki kuş mu vursam.Ne dersiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

İpad2'deki videoları peşpeşe oynatmak mümkün müdür?

Evet

Nasıl?

Aceplayer,
    Acemusic
    Azul
    Bu medya playerlerin,videoları sırayla oynatma modu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jnlove
    ...
    bende boşluk tuşunun yanında dünya işareti yok. Yardımcı olur musunuz?

ayarlar /genel /klavye /uluslararası klavyeler /yeni klavye ekle'den herhengi bir 2. klavye (mesela emoji) eklediğinizde çıkar dünya simgesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Selam arkadaşlar.Geldi mi üst üste geliyor derler ya,işte ondan :) hem cep telefonum hemde laptop'um bozuldu.Laptop yerine yeni ipad almayı düşünüydum ama bi yandan da cep telefonu sorunu da ortaya çıktı.Bende diyorum iphone 4s alıp bir taşla iki kuş mu vursam.Ne dersiniz ?

İphone yada ipadi bilgisayar yerine kullanamazsiniz laptop alin artan parayla da telefon alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Selam arkadaşlar.Geldi mi üst üste geliyor derler ya,işte ondan :) hem cep telefonum hemde laptop'um bozuldu.Laptop yerine yeni ipad almayı düşünüydum ama bi yandan da cep telefonu sorunu da ortaya çıktı.Bende diyorum iphone 4s alıp bir taşla iki kuş mu vursam.Ne dersiniz ?

İphone yada ipadi bilgisayar yerine kullanamazsiniz laptop alin artan parayla da telefon alin

Eyvallah dostum,dikkate alıcam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Eyvallah dostum,dikkate alıcam.

rica ederim hocam ama illa ipad veya iphone almak istiyorsanız ucuz ama kaliteli küçük bir laptop alın artan parayla da yeterse yeni ipad wifi 16 gb yetmezse ipad 2 wifi 16 gb alın :) ipad muhteşem bişey ben de en başlarda iphone varken gereksiz diyordum şimdi iphoneyi kullanmaz oldum

• Arkadaslar merhaba
    İpad yedekleme ilgili bir sorum var. İpadi cok uzun zamandir eszamanlamadim. İpadde internetten indirdigim kitaplar var. Es zamanlarsam kaybeder miyim kitaplarimi Es zamanlarsam eski icerikle mi degistirecek ipadi. Tam cozemedim bu olayi. Yardimci olabilir misiniz.

• Koy bir usb port millet forumlarda cebelleşmesin...
  • Çok teşekkür ederim.
  • ipad 2 me bluetoothla nasıl interneti verebilirim?Nokia telefonumda bluettothla internet paylaşımı mevcut.Ama ipade nasıl alacağım acaba bunu jlb mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

ipad 2 me bluetoothla nasıl interneti verebilirim?Nokia telefonumda bluettothla internet paylaşımı mevcut.Ama ipade nasıl alacağım acaba bunu jlb mevcut.

Telefonunuzdaki interneti paylaşıma aştığınızda ipadinizin bunu görmesi gerekir.
  • Slm arkadaslar ipad 2 aldim ama app storedan indirme yapamiyrm apple kimligimi giriyorm sayfada giris yaptigimda gozukuyr. Me.com hesabimda var ama guncelle basinca eski apple kimliğini istiyr ne yapmaliyim ? Tskrler

• ipad2 jailbreakli panic plist yapip kapaniyo napabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: xexy

Slm arkadaslar ipad 2 aldim ama app storedan indirme yapamiyrm apple kimligimi giriyorm sayfada giris yaptigimda gozukuyr. Me.com hesabimda var ama guncelle basinca eski apple kimliğini istiyr ne yapmaliyim ? Tskrler

Güncellemeye çalıştığınız uygulamayı hangi hesabınızla indirdiyseniz sadece onun şifresini ister,mecbur o şifreyi gireceksiniz,
    Şuanki App Store hesabıyla alakası olmaz.

• Benim iPad 3 le ilgili bı sorum var umarım cevaplayabirsin kardes..ben tableti yeni aldım.ilk kullanımımda şarjım %20 civarlarına geldiginde oyunlari açmamaya başladı.sonra şarj ettim biraz %27 falan olunca tekrar acmaya başladı.bunun için ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: venomblood

Benim iPad 3 le ilgili bı sorum var umarım cevaplayabirsin kardes..ben tableti yeni aldım.ilk kullanımımda şarjım %20 civarlarına geldiginde oyunlari açmamaya başladı.sonra şarj ettim biraz %27 falan olunca tekrar acmaya başladı.bunun için ne yapmam gerekiyor

Yeni ipad için burdan yardım alabilirsiniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_60645323/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60645323

• Tskler peki birkac sorum dha olacak kusura bakmayin yeni aldim ve kurdu olmaliyim
    1-uzaktan ttnet modemime baglanip kullnici adimla sifremi girip kullanabilir mymm? Eskiden tlfnumda wirelless da gozukuyrdur suan oyle bir sistem var mi yada yapilabileck bsy
    2- 3g modelini kullaniyrm ama dha hat almadim kafamda su sorular var 3g kullnip o hattan normal bir tlfn adresine sms yollayip alabilir mym ayrica tlfn hattimla ayni olsun istyrm paket aliyrm hepsini kullunabilmek acisindan
    3- avplayer hd indirme girisimlerim basarisiz oldu kart bilgilerimi kabul etmedi sifre yanlis dyr hep oyle bir baska uygulamalar var mi
    Tskrler simdiden yani baslik herturlu soru sorabilirsin oldudgundn bu kadar sordum :)

• Birde şu cihazi ne zaman sarja takmak daha iyi olur :)

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.