Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iPad i güncelleme yaptım 4.3.5 ten 5.0.1 e ve kisiler silindi. Başka bı yere yedeklemekte fayda var.
  • Sonra laf edince kızıyorlar, bu cihazlar için hafif çapta bir kurs almak gerekiyor. Forumlar bu tip sorunlardan geçilmiyor... İleri icat vesselam...
  • Arkadaslar 32gb lık bulamadım sızce 16gb lık alıyım mı sonra yetmıyor fılan dermıyım acaba kendıme cok fılım atmayı dusunmuyorum ancak yolculuklarda en fazla 3 fılım bıraz da muzık atayım yeterlı olur mu sızce 16gb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirolcay

Ben iPad i güncelleme yaptım 4.3.5 ten 5.0.1 e ve kisiler silindi. Başka bı yere yedeklemekte fayda var.

güncellemeden önce back-up dedikten sonra bir sıkıntı olmuyor. güncelleme yapmadan bac-up diyeceksiniz daha sonra yeni ipad olarak tanıtmayacak ve 'restore from back-up" diyerek tüm bilgilerinize kavuşacaksınız. iphone çıktığından beri kullanıyorum hep böyle yaptım ne kişilerim ne de herhangi kişisel bir bilgim gitti!

Ama daha önce dediğim gibi çok çok emin olmak istiyorsanız google contacts a kişileri aktarıp kendinizi sağlama alabilirsiniz.

@oist 16 gb kullanıyorum yerle ilgili bir sıkıntım olmuyor. 3.7 gb müzik sürekli film dizi atıp izliyorum ayrıca fifa 12 gibi yüksek yer kaplayan uygulamalarda cihazda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: oist

Arkadaslar 32gb lık bulamadım sızce 16gb lık alıyım mı sonra yetmıyor fılan dermıyım acaba kendıme cok fılım atmayı dusunmuyorum ancak yolculuklarda en fazla 3 fılım bıraz da muzık atayım yeterlı olur mu sızce 16gb?

Hocam, sonuçta ihtiyaç meselesi ama oğlum yüzlerce resim ve bine yakın müzik yüklemiş. Bunun yanı sıra 50 den fazla uygulama (bir çoğu oyun) mevcut.
    Güncelleyince kontrol etme imkanım oldu. Daha 9 gb boş alan mevcuttu. 16 gb wifi only kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Arkadaslar 32gb lık bulamadım sızce 16gb lık alıyım mı sonra yetmıyor fılan dermıyım acaba kendıme cok fılım atmayı dusunmuyorum ancak yolculuklarda en fazla 3 fılım bıraz da muzık atayım yeterlı olur mu sızce 16gb?

Ben de 16 gb aldım da,87 uygulama,6 gb müzik ve film yükledim doldu cihaz,
    Elimden çıkarıp 32 GB almayı düşünüyorum,
    İmkanınız varsa uzun vadeli düşünüp 32 GB alın,16 gb yeter diye benim gibi pişman olmayın.
  • bide ipadlarde bır suru kod var ben anlamadım bunların ne demek oldugunu bılen var mı mesela MC982E/A bunun gıbı?
  • enim kablosuz modemim yok. laptop üzerinden geçeici ağ oluşturup kuruyordum wifi yi bağlanıyordum iphone dan. Fakat aynı yöntemde ipad de bağlanmıyor. Lütfen bi çözüm belirtiniz kurban olayım çok önemli benim için. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: azatalp

enim kablosuz modemim yok. laptop üzerinden geçeici ağ oluşturup kuruyordum wifi yi bağlanıyordum iphone dan. Fakat aynı yöntemde ipad de bağlanmıyor. Lütfen bi çözüm belirtiniz kurban olayım çok önemli benim için. :(

Laptopun bluetooth unu açın,ipad bluetooh u ile eşleştirin,bir de böyle deneyin,bağlanabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 5 Ocak 2012; 1:34:48 >
  • arkadaşlar ipadinde yer problemi yaşayanlar için bir öneri: bir media server programı ile evinizdeyken bilgisayarınızdaki tüm fotoğraf, mp3 ve filmleri ipad inizde görüntüleyebilirsiniz. ben şirket bilgisayarından içerik indiriyorum, usb bellek ile eve götürüyorum, evde belleği bilgisayarıma takıp ne istersem izliyorum.. 16gb ipad2 nin 10gb'ı boş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azatalp

enim kablosuz modemim yok. laptop üzerinden geçeici ağ oluşturup kuruyordum wifi yi bağlanıyordum iphone dan. Fakat aynı yöntemde ipad de bağlanmıyor. Lütfen bi çözüm belirtiniz kurban olayım çok önemli benim için. :(

40-50tl'ye kablosuz routerlar satılıyor, alıyorsunuz modeminize ethernet ile bağlıoyorsunuz. bütün bu eziyetlerden kurtuluyorsunuz
  • Bu konu hızlanmışken tekrar sorayım, belki faydası olur.

4gb internet paketli BIS'im var. Bir ay içinde kullandığım internet ( iş emailleri ) pek fazla değil. Sanırım bir ayda 500 mb bile dolmuyor ve her ay 3,5 gb kotam havaya gidiyor.
    Bu kotamı ipad'imde ( 3g değil ) yada laptopumda kullanma şansım var mı? Teşekkürler...
  • merhaba,

bende bilkom garantili bir ipad 2 var. Ekranın tam orta yerinde ölü bir piksel oluştu. Acaba bunu değiştirirler mi? böyle bir deneyim yaşayan oldu mu? yada bilgisi olan var ise cevaplarınızı bekliyorum.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bu konu hızlanmışken tekrar sorayım, belki faydası olur.

4gb internet paketli BIS'im var. Bir ay içinde kullandığım internet ( iş emailleri ) pek fazla değil. Sanırım bir ayda 500 mb bile dolmuyor ve her ay 3,5 gb kotam havaya gidiyor.
    Bu kotamı ipad'imde ( 3g değil ) yada laptopumda kullanma şansım var mı? Teşekkürler...

Ben de aynı durumdayım. Ipad için yeni bir sim kart alayım dedim (eşcell) kurum yetkilisi gelecek dediler imza sirküleri istediler bir sürü iş. Bir de ipad için alacağın eşcell hat data için kullanılsa bile diğer telefonun deaktif oluyor. Bu işin en kolayı bir iphone alıp wifi hot spot özelliği ile interneti paylaştırmak.
  • quote:

quote:

Ben de aynı durumdayım. Ipad için yeni bir sim kart alayım dedim (eşcell) kurum yetkilisi gelecek dediler imza sirküleri istediler bir sürü iş. Bir de ipad için alacağın eşcell hat data için kullanılsa bile diğer telefonun deaktif oluyor. Bu işin en kolayı bir iphone alıp wifi hot spot özelliği ile interneti paylaştırmak.

Teşekkür ederim, evde sorun değil nasılsa wifi ile internetimiz var ama özellikle yolculuk esnasında kullanım için hoş olabilirdi. Sırf yolculuklarda kullanmak içinde 3G'ye ayrı para internet paketine ayrı para verme derdine girmek istemedim açıkçası. Evdeki ayrıca VINN da var ama sanırım bu da bir işe yaramıyor...

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, evde sorun değil nasılsa wifi ile internetimiz var ama özellikle yolculuk esnasında kullanım için hoş olabilirdi. Sırf yolculuklarda kullanmak içinde 3G'ye ayrı para internet paketine ayrı para verme derdine girmek istemedim açıkçası. Evdeki ayrıca VINN da var ama sanırım bu da bir işe yaramıyor...

blackberry tethering'e izin veriyorsa çalışabilir. BB uygulamalarını bilmiyorum ama bluetooth veya wifi üzerinden internet paylaşımı yapmanıza izin verebiliyormu normalde?

• quote:

quote:

quote:

iPad iniz 3G olsaydı VINN içindeki sim kartı kestirip kullanabilirdiniz.

• Androidde ingilizce dizileri altyazısı ile sürükle - bırak yöntemiyle tabletten programla direk izleyebiliyorum peki Ipad2 de bunu nasıl yapabilirim? Yani Jbli veya Jbsiz şekilde nasıl yapabilirim? Altyazı olurmu ? Itunes lazım mı? Itunes lazımsa atması ne kadar sürer? Bide son olarak sizce ipad 3 ne zaman çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad'im itunes'a baglanmiyor, neden olabilir sence?
  • yardim edecek kapasitede birileri vardır diye dusunuyorum ve simdiden tesekkur ediyorum
    ipad 2 3g 32 gb yeni aldım
    wifi uzerinden yukleme yaptigimda program ikonu ekranda beliriyor ve bekliyorda kaliyor, birkaç yerde okudum itunese baglaman gerekir deniliyordu gercekten baglaninca programlari indirebildim ama tekrar wifiye donerek benzer islem yaptıgımda yine bekliyorda kaliyor (günlerce)

(buarada dogru yeremi yaziyorum bunuda bilmiyorum hataliysam affola )

cihazı tamamen acip kapadim
    itunese defalarca acip bagladim ama wifi ile indiremiyorum ,maillerimi okuyorum mail gonderebiliyorum
    ama program indiremiyorum
    yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qware -- 5 Ocak 2012; 23:34:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.