Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni ipad2 aldim ve evdeki yaziciyi da degistirmem gerekiyor, bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynskynr

arkadaslar
    yeni ipad2 aldim ve evdeki yaziciyi da degistirmem gerekiyor, bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

hp nin airprint özellikli yazıcıları var onlara bakın
  • İpad2 yı bılgısayara baglandım itunes da yarım saattır ''''''ipad eszamanlanıyor adım2/7 yedeklenıyor''''' dıye kaldı beklıyorum normalmıdır bu ne yapmam lazım sızce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oist -- 12 Ocak 2012; 17:10:08 >
  • jb ios 4.3.3 olarak ipad 2'yi kullanıyordum, şimdi ios 5.0.1'e geçtim jb bekliyorum ama şunu söylemak istiyorum, wifi eskiden arasıra kopuyordu , ios 5'te mükkemel, ve hız çok daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

jb ios 4.3.3 olarak ipad 2'yi kullanıyordum, şimdi ios 5.0.1'e geçtim jb bekliyorum ama şunu söylemak istiyorum, wifi eskiden arasıra kopuyordu , ios 5'te mükkemel, ve hız çok daha iyi

hocam jb yapnca apple desteği kesiyormu?
  • arkadaşlar ipad almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birşey var. bildiğiniz gibi android de data transferi, müzik paylaşımı v.s. gayet basit. aceba ipad2 yi jailbreak yaparsam, android gibi kullanabilir miyim? mesela bluethoot üzerinden data transferi oluyor mu? yada internetten bir uygulamayı direk ipade indirip kurabiliyor muyum? yoksa illaki itunes'a bağımlı mı kalacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyfly

arkadaşlar ipad almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birşey var. bildiğiniz gibi android de data transferi, müzik paylaşımı v.s. gayet basit. aceba ipad2 yi jailbreak yaparsam, android gibi kullanabilir miyim? mesela bluethoot üzerinden data transferi oluyor mu? yada internetten bir uygulamayı direk ipade indirip kurabiliyor muyum? yoksa illaki itunes'a bağımlı mı kalacağım?

-iBluever programı sayesinde Bluetoothtan data paylaşımı yapabilirsiniz .
    -App Store'dan veya Cydia/Installous'tan dilediğiniz programı iTunes'a bağlı kalmadan indirebilirsiniz .
    -Torrent indirmek , Flash tabanlı nesne görüntülemek , resim video upload etmek Android'e göre daha zor fakat çözümleri var .
    -iTunes'a kesinlikle karşıyım . Android rahatlığında PC'den resim/video/müzik yüklemek , crackli oyun/program indirmek çok daha rahat ve kolay .iTunes eşzamanlama denilen işlem bazen dosyalarınızı kaybetmenize , yükleme yapamamanıza sebep oluyor . Örnegin ; iPad'e 200 tane yabancı şarkı attınız , 1 ay sonra 200 tane şarkıyı PC arşivinizde kaybettiniz ve iPad'e yeni müzikler yüklemek istediniz ; iTunes eşzamanlama sırasında PC'deki yerinde 200tane şarkıyı bulamazsa iPad'inizde bulunan eski 200 tane şarkıyı siliyor ve yenilerini yüklüyor .

Bunun da çözümleri var fakat tam bir dert ..

Dipnot: iPad 2 ile androidli HTC Desire S kullanıyorum , böylece ne iOS'dan ne de Android'den kaybediyorum .
    Yine de adam akıllı rakibi olmadığından iPad2yi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 13 Ocak 2012; 19:06:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

arkadaşlar ipad almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birşey var. bildiğiniz gibi android de data transferi, müzik paylaşımı v.s. gayet basit. aceba ipad2 yi jailbreak yaparsam, android gibi kullanabilir miyim? mesela bluethoot üzerinden data transferi oluyor mu? yada internetten bir uygulamayı direk ipade indirip kurabiliyor muyum? yoksa illaki itunes'a bağımlı mı kalacağım?

-App Store'dan veya Cydia/Installous'tan dilediğiniz programı iTunes'a bağlı kalmadan indirebilirsiniz .
    -Torrent indirmek , Flash tabanlı nesne görüntülemek , resim video upload etmek Android'e göre daha zor fakat çözümleri var .
    -iTunes'a kesinlikle karşıyım . Android rahatlığında PC'den resim/video/müzik yüklemek , crackli oyun/program indirmek çok daha rahat ve kolay .iTunes eşzamanlama denilen işlem bazen dosyalarınızı kaybetmenize , yükleme yapamamanıza sebep oluyor . Örnegin ; iPad'e 200 tane yabancı şarkı attınız , 1 ay sonra 200 tane şarkıyı PC arşivinizde kaybettiniz ve iPad'e yeni müzikler yüklemek istediniz ; iTunes eşzamanlama sırasında PC'deki yerinde 200tane şarkıyı bulamazsa iPad'inizde bulunan eski 200 tane şarkıyı siliyor ve yenilerini yüklüyor .

Dipnot: iPad 2 ile androidli HTC Desire S kullanıyorum , böylece ne iOS'dan ne de Android'den kaybediyorum .

ben de htc sensation kullanıyorum. peki androidde yaptığımız gibi ''tut - bırak'' mümkün mü? yoksa data transferi için en iyi yol ibluever mı? sanırım ben de seni dinleyip ipad2 alacağım. peki jailbreakten sonra wifi modeline turkcell vınn bağlama şansımız var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

ben de htc sensation kullanıyorum. peki androidde yaptığımız gibi ''tut - bırak'' mümkün mü? yoksa data transferi için en iyi yol ibluever mı? sanırım ben de seni dinleyip ipad2 alacağım. peki jailbreakten sonra wifi modeline turkcell vınn bağlama şansımız var mı?

1. Tut - bırak olayı kesinlikle yok iTunes zamazingosunda . '' Kullanmasını bilmiyorsun '' diyenler çıkacaktır . Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum fakat gerçekten çok işlevsiz .

2.Data transferi derken ? Zannedersem '' mğzik/video alışverişi '' demek istediniz . Apple cihazları arasında çok rahat bir şekilde transfer yapabilirsiniz hem bluetooth hem de iTunes üzerinden . Fakat iş Android - iOS arası transferine gelince işler zorlaşıyor . Transfer yapamıyorsunuz . Yani arkadaşınızın iPhone'u sizin de iPad'iniz varsa rahat bir şekilde dosya alıp gönderebilirsiniz fakat HTC ile iPad arası transfer olamaz .

3.Turkcell Vınn'ı laptopunuza veya Wireless adaptörü olan masaüstü PC'nize takıp '' Connectify '' programı sayesinde Wi-fi hotspot kurabilirsiniz . iPad bu ağı Wi-fi ağı olarak görecek ve kolayca bağlanacaktır .

4.Hattınızda bulunan internet paketini Android cihazınız ile rahat bir şekilde iPad'e paylaştırabilirsiniz . Böylece yolculuklarda da 3G keyfini iPad'inizde yaşayabilirsiniz.

• Hocam teşekkür ediyorum yardımın için. Müzik, video gibi şeyleri aktarmada yaşanan bu problem benim gözümü korkutuyor. Itunes'un namını! çok duyuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin wifi cekim gücü nasıl ben cok memnun değilim bilgisayarın aldığı yerden iPad görmüyor
  • quote:

Hocam teşekkür ediyorum yardımın için. Müzik, video gibi şeyleri aktarmada yaşanan bu problem benim gözümü korkutuyor. Itunes'un namını! çok duyuyorum :)

Sadece sizin değil bir çok kişinin gözünü korkutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Sizin wifi cekim gücü nasıl ben cok memnun değilim bilgisayarın aldığı yerden iPad görmüyor

Ortalamanın üzerinde, 150 m2 bir apartman dairesinde oturuyorum. Modem hemen hemen evin ortasında bir yerde bulunuyor ama her yerden rahat çekiyor, sorun yok...
  • Devamlı uyku modunda mı bırakıyorsunuz yoksa geceleri filan kapatiyormusunuz?
  • quote:

Devamlı uyku modunda mı bırakıyorsunuz yoksa geceleri filan kapatiyormusunuz?

Uyku modunda tutarim hic kapatmam.
  • quote:

Devamlı uyku modunda mı bırakıyorsunuz yoksa geceleri filan kapatiyormusunuz?

Kapatmıyorum
  • kafama takılan büyük bir sorun var. avea hatlı nokia telefon kullanıyorum ve 1gb internetim var aylık. aldığım ipad de 3g yi nasıl kullanıcam?
    şimdiki hattıma ek mikrosim çıkartıp datayı sadece ipadde, görüşmeleri de telefonda kullanma durumum olucak mı?
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtycan

kafama takılan büyük bir sorun var. avea hatlı nokia telefon kullanıyorum ve 1gb internetim var aylık. aldığım ipad de 3g yi nasıl kullanıcam?
    şimdiki hattıma ek mikrosim çıkartıp datayı sadece ipadde, görüşmeleri de telefonda kullanma durumum olucak mı?
    teşekkür ederim.

Avea nın eşsim hizmeti varsa ipad i data,nokia yı görüşme için kullanırsınız,
    Avea da bu olay yok hatta diğerlerinde de yok,
    dolayısıyla ipad için ayrı bir simkart almanïz gerekir.
  • Buna benzer bir sorunu bende Blackberry içindeki 4gb internet kotası olan SIM kartını VINN'ın içindeki kartın yerine denedeiğimde yaşadım.
    BB'den çıkan SIM kart DATA Card olmadığı için VINN'ın içinde çalışmadı. Sanırım bu kartın DATA Kart olması gerekiyordu.
  • pokemon black'ı Ipad 2'de free oynayabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.