Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JB'siz iPad 2 kullanıcısıyım. Bilgisayarımdan direk olarak PDF atıp kaydedip okuyabileceğim bir PDF Reader arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Evet. Dediğiniz gibi yaptım oldu.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe-e

JB'siz iPad 2 kullanıcısıyım. Bilgisayarımdan direk olarak PDF atıp kaydedip okuyabileceğim bir PDF Reader arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

iBooks yeterli.
  • iPad facebook uygulaması kullaniyorum sohbet kısmında sürekli bağlanıyor... Yazısı ve logo var bir türlü baglanmiyor sebebi nedir tek sorun sohbet sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

iPad facebook uygulaması kullaniyorum sohbet kısmında sürekli bağlanıyor... Yazısı ve logo var bir türlü baglanmiyor sebebi nedir tek sorun sohbet sorunu

Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

iPad facebook uygulaması kullaniyorum sohbet kısmında sürekli bağlanıyor... Yazısı ve logo var bir türlü baglanmiyor sebebi nedir tek sorun sohbet sorunu

Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Çözüm olmadı maalesef denedim
  • Hangi uygulama kaç MGK yer kaplamakta? Bunu ipad2 5.0.1 de nasıl görebilirim? Bu sabah gördüm ama nerden olduğunu hatirlayamiyorum
  • Ayarlar>genel>kullanim

Tr leri tam bu olmayabilir zira ben ingilizce kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ayarlar>genel>kullanim

Tr leri tam bu olmayabilir zira ben ingilizce kullaniyorum

Dostum teşekkür ederim. Şimdi farkettim biraz beklemek lazımdır. Ben bakılıyorum öyle sırasıyla gözükmesinde direk çıkıyorum ama gelmesinde beklemek lazimmış.
  • Diziport ve dizimag'i daha once gostermesine ragmen simdi gostermemesi ile ilgili bilgisi olan var mi ? İpad2 nin video player hakkinda kimse birsey bilmiyor mu ?
  • ipad 1 de çoklu dokunmatik hareketler çalışmıyormu jb li cihaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Orijinalden alıntı: kfyonur

ipad2 de imessage açık fakat gönder butonu mavi olmuyor..iphone da kullandığım maili kullanıyorum bunla alakası olabilir mi ? bir de yolluycağımız kişileri nasıl ekliyceğiz onu çözemedim.

Telefon numarasını kisiler bolumunden sayfanın orta kısmının alt tarafinda + işareti ile ekleyebilirsiniz
    iPhone da kullandığınız mail adresini iPhone da kullanmamanız gerekir veya farklı bir emalı adresi alabilirsiniz

iphone ve ipad im de aynı mail adresi kayıtldır. bir sıkıntı yok. ama tabi ki bu durumda ipad inizden iphone mesaj atayım da deneyeyeyim diyemiyorsunuz

kişileri rehbere eklemeniz lazım. imessage olanlar zaten direk imessage a geçer (iphone için) ipad de zaten başka bir olasılığınız yok sadece imessage kullanabilirsiniz.

ipad de numara değil mail yazarak mesaj yollayabiliyoruz.

• Arkadaşlar merak ettim. Büyük olasılık bendeki bir yanılgı olsa gerek ama ios güncellemesi yaptıktan sonra ipad2'nin wi-fi çekimi zayıfladı gibi geliyor. Her sabah 06:30 kalkıp Hürriyet Gazetesini ipadden okurum. Ios güncellemesinden sonra bu yükleme süresi uzamaya başladı. Yüklediğim gazete ve ekler değişmediği halde yükleme süresinin uzamasına anlam veremedim. Her sabah aynı yerde okuduğumdan modeme olan mesafemde aynı, değişmedi. Belki psikolojik bir yanılgıdır diyeceğim, yada eskisiyle yenisi arasında kronometre tutup ölçmedim ama belirgin bir yavaşlama söz konusu.

Bu arada şu sıralar hürriyet'in uygulamasını tavsiye ederim. Gazeteyi küçük ilanlarına veya vefat ilanlarına kadar bire bir veriyor. Anlık haberleri hürriyet.com.tr'den takip ediyorum ama gazetenin bire bir aynısının yerini tutmuyor. Ayrıca Kelebek veya bölge ve şehirlere ait özel ekleride isterseniz okuyabiliyorsunuz. Ayrıca son bir ayın gazetelerinin bulunduğu arşivede ulaşabiliyorsunuz.

Bu uygulamanın en kötü tarafı ise lazım olduğunda her evde bulunan eski gazete maalesef bu durumda sizde bulunmuyor

Hürriyet Gazete'sinin bu uygulaması yakında ücretli olacakmış. Yanlış hatırlamıyorsam aylık $2,99 olacak. Paralı aboneliğe geçince mecburen bizde abone olacağız. ( bu reklamdan sonra bana ücretsiz abonelik verirler herhalde )

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Arkadaşlar merak ettim. Büyük olasılık bendeki bir yanılgı olsa gerek ama ios güncellemesi yaptıktan sonra ipad2'nin wi-fi çekimi zayıfladı gibi geliyor. Her sabah 06:30 kalkıp Hürriyet Gazetesini ipadden okurum. Ios güncellemesinden sonra bu yükleme süresi uzamaya başladı. Yüklediğim gazete ve ekler değişmediği halde yükleme süresinin uzamasına anlam veremedim. Her sabah aynı yerde okuduğumdan modeme olan mesafemde aynı, değişmedi. Belki psikolojik bir yanılgıdır diyeceğim, yada eskisiyle yenisi arasında kronometre tutup ölçmedim ama belirgin bir yavaşlama söz konusu.

Bu arada şu sıralar hürriyet'in uygulamasını tavsiye ederim. Gazeteyi küçük ilanlarına veya vefat ilanlarına kadar bire bir veriyor. Anlık haberleri hürriyet.com.tr'den takip ediyorum ama gazetenin bire bir aynısının yerini tutmuyor. Ayrıca Kelebek veya bölge ve şehirlere ait özel ekleride isterseniz okuyabiliyorsunuz. Ayrıca son bir ayın gazetelerinin bulunduğu arşivede ulaşabiliyorsunuz.

Bu uygulamanın en kötü tarafı ise lazım olduğunda her evde bulunan eski gazete maalesef bu durumda sizde bulunmuyor

Hürriyet Gazete'sinin bu uygulaması yakında ücretli olacakmış. Yanlış hatırlamıyorsam aylık $2,99 olacak. Paralı aboneliğe geçince mecburen bizde abone olacağız. ( bu reklamdan sonra bana ücretsiz abonelik verirler herhalde )

Bazı versiyonlarda wifi ile ilgili sorun olabiliyor ilk basta bir restore deneyin olmazsa yeni sürümü beklemek zorundasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Merhaba arkadaşlar. Maddi sebeplerden ötürü IP4 ü sattıktan sonra tam yeni bir IP4 alacakken ipad2 yi keşfettim :)
    Daha önceden ipadlere sıcak bakmıyordum ancak satürnde biraz inceledimde gayet güzel bir cihaza benziyor. Fiyatı da uygun bana göre. Ancak tek kafama takılan şey ben bu cihazla bir şekilde mesaj gönderebilir miyim? Eğer bunun bir yolu var ise hemen alıyorum cihazı :)

http://www.freesmscraze.com/worldwide/send_free_sms_to_turkey/index.html

bu site uzerinden mesaj gonderebilirsiniz ama alamazsiniz genede ise yarar bi site ucrette istemiyor

Acaba kaç tane sms e izin veriyor? Bilginiz var mıdır? Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

ipad2 de imessage açık fakat gönder butonu mavi olmuyor..iphone da kullandığım maili kullanıyorum bunla alakası olabilir mi ? bir de yolluycağımız kişileri nasıl ekliyceğiz onu çözemedim.

Telefon numarasını kisiler bolumunden sayfanın orta kısmının alt tarafinda + işareti ile ekleyebilirsiniz
    iPhone da kullandığınız mail adresini iPhone da kullanmamanız gerekir veya farklı bir emalı adresi alabilirsiniz

iphone ve ipad im de aynı mail adresi kayıtldır. bir sıkıntı yok. ama tabi ki bu durumda ipad inizden iphone mesaj atayım da deneyeyeyim diyemiyorsunuz

kişileri rehbere eklemeniz lazım. imessage olanlar zaten direk imessage a geçer (iphone için) ipad de zaten başka bir olasılığınız yok sadece imessage kullanabilirsiniz.

ipad de numara değil mail yazarak mesaj yollayabiliyoruz.

numara da yazsan mail de yazsan oluyor. karşıdaki adamın imessage için ne tanımladığına bağlı. misal ben hem mail hem numaramı tanımladım cünkü iphone kullanıyorum aynı anda yani telefon numaramla da bulunabiliyorum.

• iPad 2'yi LCD Tv'ye bağlamak istiyorum, hdmi kablom var sanırım digital av adapter almam gerekiyor doğru mu
  • cektigm videoları facebooka atamıyorum.. tam bitti yükleni gibi oluyor hata veriyor başarısız diyor?

Yeni versiyon yükledim ve wireless den bağlanıyorum yine olmuorrr.. tam yüklenecek gibi oluyo başarısız diyor..
  • arkadaşlar ipad 1 mevcut installous ile yüklenen oyunlar simge olarak gözükmüyor neden acaba arayarak buluyorum oyunları
  • ipad 2 jailbreak çıktı, ama sadece mac için http://inagist.com/MacTrast/160449944711467008/
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.