Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ipad2 ler için jailbreak çıktı. USB kullanabilir miyiz artık Ipad2 mizle?
  • buğün ipad aldım şuan wifi açıyorum ağı görmüyor arada buluyor bağlan diyorum bağlamadı hatası veriyor yardımmmm
  • Üstat şu siteyi incele bi,

http://www.ttnet.com.tr/web/383-2705-1-1/tur/redesign_tr__navigation/diger/ipad_2_kampanyasi

Bak bakalım ipad2 nin fiyatı nasıl tavsiye eder misin birde beyaz renk ile siyah renk arasında renk haricinde bir fark varmı,

Bu ipad2 leri almak mantıklımı nede olsa yanında 1gb net paketide veriyor bana hesaplı gibi geldi ama birde uzmanına danışmak istedim,
  • Hocam ben bu kampanyadan aldım, ayda 92 lira 16gb beyaz ipad2. 4gb 3g paketi veriyorlar yanında TTnet mobile. gayet memnunum.
  • Bu ttnet kampanyası ile ipad almak mantıklı mı sizce arkadaşlar? Yoksa kredi kartı ile almak daha mı mantıklıdır?
  • Uzmanlardan açıklama bekliyoruz alalım mı ttnet ten yoksa başka bir yerden taksitlimi alalım,
  • Merhaba,
    Hangi ttnet bayiisinden ürünü aldınız acaba.Benim sorduğum birçok bayiide ürün yoktu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56818881/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56881491

asıl istediğim şeyi burda da belirttim tekrar yazayım

amacım yüksek boyutlu pdfleri okumak ve slaytları okumak. 150 sf resimli slaytlar okuyacağım.

Slaytların üzerine not alabilmeliyim. Önemli sayfaları işaretleyip sonradan hızlıca geçiş yapabilmeliyim. yada sayfalarda önemli yerlerin altını çizip sonradan hızlıca ulaşabilmeliyim

tüm bunları sağlayabilcek uygulama ile maksimum hızda çalışamalı. yani sayfa değiştirirken not alırken takılma minimum olmalı. birden 100. sayfadan 20. sayfaya geçebilmeliyim. aldıgım notlara ulaşabilmeliyim

İPad2 alırsam jailbreak yapacagım. performans düşürmesini hesaba katın.

Bu şartlar altında ipad2 yeterli olur mu? galaxy tab 10.1 inçten daha mı iyi daha mı kötüdür?

• İpad2 için Ekran koruması var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

http://forum.donanimhaber.com/m_56818881/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56881491

asıl istediğim şeyi burda da belirttim tekrar yazayım

amacım yüksek boyutlu pdfleri okumak ve slaytları okumak. 150 sf resimli slaytlar okuyacağım.

Slaytların üzerine not alabilmeliyim. Önemli sayfaları işaretleyip sonradan hızlıca geçiş yapabilmeliyim. yada sayfalarda önemli yerlerin altını çizip sonradan hızlıca ulaşabilmeliyim

tüm bunları sağlayabilcek uygulama ile maksimum hızda çalışamalı. yani sayfa değiştirirken not alırken takılma minimum olmalı. birden 100. sayfadan 20. sayfaya geçebilmeliyim. aldıgım notlara ulaşabilmeliyim

İPad2 alırsam jailbreak yapacagım. performans düşürmesini hesaba katın.

Bu şartlar altında ipad2 yeterli olur mu? galaxy tab 10.1 inçten daha mı iyi daha mı kötüdür?

Bence iPad 2cunku daha hızlı ve rahat kolay kullanımı var

• Arkadaşlar çok temiz, çiziksiz, pil ömrüne dikkat edilmiş özenli kullanılmış 16 gb wifi siyah ipad2 satılıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Arkadaşlar çok temiz, çiziksiz, pil ömrüne dikkat edilmiş özenli kullanılmış 16 gb wifi siyah ipad2 satılıktır.

Benim ipad'im var ama "pil ömrüne dikkat edilmiş" demişsiniz.
    Bunu tam anlayamadım. Acaba yeniden şarj etmek için pilin şarjının bitmesini mi beklemek gerekiyor? Bunu mu kastettiniz?
    Eğer böyle bir gereklilik varsa ben yerine göre %20'nin altına düştüğü durumda yeniden şarj ediyorum ve bir çok zamanda %30-40 ikende şarj etmişimdir. Bunun sakıncası var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Arkadaşlar çok temiz, çiziksiz, pil ömrüne dikkat edilmiş özenli kullanılmış 16 gb wifi siyah ipad2 satılıktır.

pil ömrüne dikkat edilmiş derken?
  • Pil sıfıra inip kapanana kadar hiç kullanılmadı, ayda bir olarak pil %10'a kadar düşürülüp kapalı olarak full şarz edildi, yazın sıcakta arabanın içinde veya güneşin altında bırakılmadı, biliyorsunuz bunlar pil ömrüne etki ediyor, bildiklerim ve yaptıklarım bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Bu ttnet kampanyası ile ipad almak mantıklı mı sizce arkadaşlar? Yoksa kredi kartı ile almak daha mı mantıklıdır?

iPad imı Cumartesi aksamı ıhlamur kuyu ttnet poyraz iletişimden aldım salsun Mustafa bey elindeki son cihazı bana ayırdı ve diğer bayileri beklemek zorunda kalmadım ufak bir hesap ve 3 yıl taahhüt ile aldım aslında ttnet gayet mantıklı geldi
    3 yıl boyunca aylık 1 gb internet paketi veriliyor en ucuz Avea da oda 19 tl fiyata sahip 19x36 600 kusur lira ediyor
    36x59 a geldi iPad interneti düşelim 36x40 liraya geldi cihazım 1440 liraya geldi
    Bilkom da aynı model cihaz 1586 lira taahhüt de sıkıntı degil benim için
    İyi forumlar
  • arkadaşlar ipad 2 alacağım bazı sorularım olacak 16 gb yada 32gb olmasının ne gibi farkları olabilir. yani içine film yada müzik yüklemeyeceğim ama ipad uygulamalarının ne kadar yer kaplayacağını bilmiyorum . oyun+ programlar ortalama ne kadar yer kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar ipad 2 alacağım bazı sorularım olacak 16 gb yada 32gb olmasının ne gibi farkları olabilir. yani içine film yada müzik yüklemeyeceğim ama ipad uygulamalarının ne kadar yer kaplayacağını bilmiyorum . oyun+ programlar ortalama ne kadar yer kaplıyor.

Kapasite farkından başka size bir getirisi olmaz.
    Eğer film yüklemeyecekseniz 16 GB kapasite yeterli olacaktır. Yinede yüzlerce müzik ve fotoğrafta yüklemeniz vede bunun yanında onlarca uygulama yükleseniz dahi sorun olmaz. Ancak filmde yükleyim derseniz yetmeyebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Üstat şu siteyi incele bi,

http://www.ttnet.com.tr/web/383-2705-1-1/tur/redesign_tr__navigation/diger/ipad_2_kampanyasi

Bak bakalım ipad2 nin fiyatı nasıl tavsiye eder misin birde beyaz renk ile siyah renk arasında renk haricinde bir fark varmı,

Bu ipad2 leri almak mantıklımı nede olsa yanında 1gb net paketide veriyor bana hesaplı gibi geldi ama birde uzmanına danışmak istedim,

Güncel,

• Merhaba,
    Yeni ipad kullanicisiyim. Ilk olarak DH deki ipad2 tanitim videosunu izlemek istedim ama birturlu acamadim. Herhangi bir ayar mi yapmam gerekiyor? Tesekkurler simdiden..
  • Merhaba... iPad 2 için HDD ya da flash bağlanabilmesi için gerekli aparatı nerden temin edebilirim. Birde Toshiba nin 8gb lik flash diskini veya 320-500gb lik HDD kullanabilir miyim bu aparatı temin ettikten sonra...?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.