Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maknc

Ios 5.0.1 de jb de sorun yok yapin gonul rahatligiyla..

güvendiğim bir arkadaşım 4.3.3. ile 5.0.1 arasında pek fark yok hem 5.0.1. tam stabil çalışmıyor dedi de o yüzden ikilem de kaldım ?

5.0.1 geç diyorsunuz sanırım? kaynak önerebilir misiniz ? şunu yap diyebileceğiniz kadar basit mi olay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Ios 5.0.1 de jb de sorun yok yapin gonul rahatligiyla..

güvendiğim bir arkadaşım 4.3.3. ile 5.0.1 arasında pek fark yok hem 5.0.1. tam stabil çalışmıyor dedi de o yüzden ikilem de kaldım ?

5.0.1 geç diyorsunuz sanırım? kaynak önerebilir misiniz ? şunu yap diyebileceğiniz kadar basit mi olay ?

Hocam bakin ben 5.0.1 jb yaptim kisiler ve mail ayarlari acilmamaya basladi crash hasadim bi restore bi jb daha attim simdi mukemmel

Kaynak derken cydia source larimi soruyorsunuz?

• Arkadaşlar instalustan yüklediğim uygulamalar ipad ikimi bilgisayara bağlayıp itunes ile eşlediğim zaman siliniyor, bunun nedeni nedir acaba, nasil halledebilrim, uygulamalari yeniden yuklemekten gına eldi.

İpad 2 5.0.1 jailbreak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 31 Ocak 2012; 0:42:41 >
  • appsync yüklü olduğuna emin olun. bilgisayara bagladığınızda itunes da soldaki ipad yazısına sağ tıklayın ve transfer purchased diyin.
  • ..silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercury82 -- 31 Ocak 2012; 18:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

@İsPraNo
    Sanırım cihazın uygulama silme secenegini kapatmışsınız,
    Ayarlar->Genel ->Sınırlamalar->Uygulama silme->bu kısmı açık(mavi) konumuna getirmeyi deneyin.

Hocam ayarlar genel kisminin icinde sinirlamalri kaldir diye bir secenekte yok

Genel--Sınırlamalar
    Burda uygulama silme olması lazım,ilk önce şifre ister,birdaha bakın.

hocam tekrar ss ekliyorum malesef öle bi seçenek yok
     Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim ....

hocam sizin cihazda bir anormallik var? nerden aldınız ? bu durum normal değil cünkü

Ben telekom bayisiym hocam satis yapabilmemiz icin urunden satin almamiz gerekiyordu,aldik ama bu durum soz konusu

Hocam ttnet den aldım bende ancak sıkıntı yok cihazımda bir restore vs deneyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

quote:

quote:

@İsPraNo
    Sanırım cihazın uygulama silme secenegini kapatmışsınız,
    Ayarlar->Genel ->Sınırlamalar->Uygulama silme->bu kısmı açık(mavi) konumuna getirmeyi deneyin.

Hocam ayarlar genel kisminin icinde sinirlamalri kaldir diye bir secenekte yok

Genel--Sınırlamalar
    Burda uygulama silme olması lazım,ilk önce şifre ister,birdaha bakın.

hocam tekrar ss ekliyorum malesef öle bi seçenek yok

hocam sizin cihazda bir anormallik var? nerden aldınız ? bu durum normal değil cünkü

Ben telekom bayisiym hocam satis yapabilmemiz icin urunden satin almamiz gerekiyordu,aldik ama bu durum soz konusu

Hocam ttnet den aldım bende ancak sıkıntı yok cihazımda bir restore vs deneyin isterseniz

restorensl yapacaz hocam?Dün teknik servisle konustum ürünü gönderin bi bakalım dediler olmadı yarın kargolayacağım

• Hocam yanlış bilgi vermeyeyim foruma bir bak istersen teleservice garantili sanırım cihaz bence evde çözüm bulmaya bakın
  • hocam pc ye bağlayınca itunes da restore(geri yükle) çıkmıyor mu? güncelle nin yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

hocam pc ye bağlayınca itunes da restore(geri yükle) çıkmıyor mu? güncelle nin yanında?

walla hocam cihazı hiç pc ye bağlamadım zaten şuanda yanımdada değil...ama yarın denerim büyük ihtimal...
  • bu ipad 2 de arka planda çalışan uygulamaları kapatmanın bir yolu var mı ? sürüm 4.3.3.
  • quote:

bu ipad 2 de arka planda çalışan uygulamaları kapatmanın bir yolu var mı ? sürüm 4.3.3.

iki kere home tuşuna bas altta cıkan çubuktan uygulamalara uzun bas çarpı. işaretine basarak kapat

bir soru da benden

arkadaşım s.a nasılsınız

4.3.3 jb ipad2 den 5.0.1 e geçtim ama jb yaparken sürekli absinthe durduruldu hatası alıyorum ve jb işlemi yarım kalıyor internetteki bir kaç yöntemi denedim ama çözüm yok
    cmd yöntemini de denedim ama maalesef onda da hata verdi olmadı

tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

quote:

bu ipad 2 de arka planda çalışan uygulamaları kapatmanın bir yolu var mı ? sürüm 4.3.3.

iki kere home tuşuna bas altta cıkan çubuktan uygulamalara uzun bas çarpı. işaretine basarak kapat

bir soru da benden

arkadaşım s.a nasılsınız

4.3.3 jb ipad2 den 5.0.1 e geçtim ama jb yaparken sürekli absinthe durduruldu hatası alıyorum ve jb işlemi yarım kalıyor internetteki bir kaç yöntemi denedim ama çözüm yok

teşekkürler :) süpersin

bir de klasör oluşturma/şifreleme konusunda program ismi verirsen süper olacak :) (resimler ve videolar için)

sürüm 4.3.3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

quote:

bir soru da benden

arkadaşım s.a nasılsınız

teşekkürler :) süpersin

bir de klasör oluşturma/şifreleme konusunda program ismi verirsen süper olacak :) (resimler ve videolar için)

sürüm 4.3.3

klasör olmasını istediğin uygulamaya uzun basılı tut ve diğer uygulamanın üzerine sürükle klasör kendiliğinden oluşur şifreyi bilmiyorum

• ipad 2 ios 5 jealbreak te kullanabileceğim youtube downloader programı tavsiye edermisiniz. yourtube sanırım safe moda atıyor düzeltmedilerse... protube de çalışmadı?
  • Arkadaşlar 5.0.1 jailbreakli iPad kullanıyorum. Oyunlarda aletin sesi çıkmıyor nedenini anlamadım gitti, diğer uygulamalarda ses var oyunlarda yok, bunun nedeni nedir acaba.
  • Arkadaşlar 5.0.1 jailbreakli iPad kullanıyorum. Oyunlarda aletin sesi çıkmıyor nedenini anlamadım gitti, diğer uygulamalarda ses var oyunlarda yok, bunun nedeni nedir acaba.
  • arkadaşlar babamlara bir tane ipad2 aldık. ingilizce hiç bilmedikleri için appstore u gösteremedim onlara. appstore un türkçe menüsü olup olmadığını merak ettim, böyle birşey mümkün mü? yani ingilizce uygulamaların hepsini devre dışı bırakıp sadece türkçe olanları gösteren bir ayar var mı? çok az kurcaladım bulamadım. tableti türkçeye ayarladım ama appstore ingilizce. yardımlarınız için teşekkürler.
  • Merhaba, ipad2 jb.siz kullaniyorum sarja taktigimda once yildirim isareti yerine priz isareti cikiyor uzun sure bekledigimde yildirim isareti belirip sarj olmaya basliyor ama %30larda tekrar priz isareti cikarak sarj olmasi duruyor. Bu neden kaynaklaniyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neredennereye

arkadaşlar babamlara bir tane ipad2 aldık. ingilizce hiç bilmedikleri için appstore u gösteremedim onlara. appstore un türkçe menüsü olup olmadığını merak ettim, böyle birşey mümkün mü? yani ingilizce uygulamaların hepsini devre dışı bırakıp sadece türkçe olanları gösteren bir ayar var mı? çok az kurcaladım bulamadım. tableti türkçeye ayarladım ama appstore ingilizce. yardımlarınız için teşekkürler.

öyle bir ayar yok.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.