Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Yarın ipad2 16gb 3g li olan versiyonunu almayı düşünüyorumda , alırken şuna dikkat et dediğiniz birşey var mı ? (Ölü piksel gibi). PDF dosyasının üzerine kalem alırsam not alabilirmiyim ? , Cihazı 1400tl ye alıcam uygun mudur ? , ipad3 ü beklemelimiyim ne zaman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı ? Teşekkürler.

İpad3 bugün çıksa bile yazdan önce satin alamazsınız. En iyi ihtimal 2012 sonu gibi raflarda görebilirsiniz. Bence bir gün bile beklemeyin. Arkadaşların bahsettiginden farklı bir yenilik beklenmiyor ama Apple bu insanları yine şaşırtmadılar.

http://www.teknolojiankara.com/Products-URUN2080096-apple-304pad-2-16gb-w304f304-3g-siyah-a5-304350lemci-97-512mb-304phone-os-genpa-kvk-a1395.html , hocam bu sitenin mağazası var mı ? Necatibey hanımeli sokak diyor ama böyle bir mağaza hatırlamıyorum . Bilginiz var mı ?

Ankara'liyim ama o taraflara gitsem bile arabaya geçtiğim icin gözüme çarpmamış. Fiyat oldukca uygun gözüküyor. Genelde en ucuz urun Bilkom'da olur ama buradaki fiyat ile Bilkom'un fiyatı çok farklı. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

HDD kullanılıyor mu?

Sanmıyorum, ben IPad'de bu işi yapabilecek bir dosya yöneticisi yok mesajına yanıt olarak söylemiştim aslında. Öte yandan IPad ile kullanılacak kablosuz hdd'ler var, fiyatları tabii ki kablosuzların üzerinde ama, fiilen bu mümkün en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 9 Şubat 2012; 0:06:34 >
  • Ipad 3 beklenmeli. 2012 sonu gibi gelir diye bir olay yok. Ipad 2 yi bilkom 1-1,5 ay gibi bir surede getirdi. Ipad 3 mart basi tanitilacak deniyor. Sahsi fikrimde oyle olacagi yonunde. Bu saatten sonra 1000 lira ustu para verilip ipad 2 alinmaz
  • Arkadaslar çok basittir ama birturlu bulmadım. Film rulosu diye bişey eklemisim, ayarlardan kaldıramadım. Nerden kaldırılıyor bu Zimbirti, bı yardım.
    Teşekkürler.
  • Merhaba. Benim ipad'im 4.3.3 j.b'li. Fakat ios 5 yuklemek istiyorum. İtunes e baglanip ios5 e guncellersem cihazimin icindeki oyun uyguluma vs. silinir mi acaba? Yada silinmemesi icin ne yapabilirim. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuENO

Merhaba. Benim ipad'im 4.3.3 j.b'li. Fakat ios 5 yuklemek istiyorum. İtunes e baglanip ios5 e guncellersem cihazimin icindeki oyun uyguluma vs. silinir mi acaba? Yada silinmemesi icin ne yapabilirim. Tesekkurler

İos 5?e güncelerseniz herşey silinir,
    Ama ituneste yedeklerseniz tekrar ordan alabilirsiniz.
  • iPad OS 5.01 için dizimag ve direkizle. Belki haberiniz yoktur diye.

Aşağıdaki kodun tumunu secip, daha onceden eklemiş oldugunuz yerimlerinden birini duzenleyerek, adres kısmına yapıştırın. Yerimi adı olarak da herhangi bir isim verin işte.

Sonra dizimag ya da direkizleden bir film ya da dizi secin(sectiğiniz film ya da dizinin ismine tıkladıktan sonra sayfanın yuklenmesini bekleyin mutlaka) sonra da eklemiş oldugunuz yer imine tıklayın. Yeni bir sayfada izleme bağlantıları yazdırılcak tıklayın izleyin.

javascript:document.write(%22Sunucuya%20ba%C4%9Flan%C4%B1yor..%22)%3B(function(bm)%7Bif(!window.bmlet)window.bmlet%3D%7B%7D%3Bif(!window.bmlet%5Bbm%5D)%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dtrue%3Bs%3Ddocument.createElement(%27script%27)%3Bs.onerror%3Dfunction()%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dfalse%3B%7D%3Bs.src%3Dbm%3Bdocument.getElementsByTagName(%27head%27)%5B0%5D.appendChild(s)%3B%7D%7D(%27http%3A%2F%2Fhakanzn.comule.com%2Fhakan%2Fdizifilm.js%27))%3B

iPad denemeleri için @turuncum 'a tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 19 Şubat 2012; 14:54:40 >

• Merhaba

2 Gün önce Turkcell'den Ipad 2 3G+Wifi aldım, hemen IOS5'i yükledim ve sistemi update ettim, Itunes ve Apple Store'a bağlanırken ilk deneme'de 'Cannot connect to ITUNES yada Apple Store diye bir uyarı alıyorum sonra 2. yada 3. denemede sorunsuz Itunes ve Apple Store'a bağlanabiliyorum, bunun sebebi nedir? Kafamı kurcaladı bu hata acaba IPAD mi bozuk?
  • Arkadaslar ipad2 yi restore edersek tekrar yeni surumu kendimiz mi kuruyoruz itunes uzerinden.Nasil oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: tahaa43

arkadaşlar merhabalar..

çok önemli yardımınıza ihtiyacım var

ipad 2 aldım 3g siz.. blackberry cihazımı modem olarak kullanıp ipadimden internete girebilirmiyim. birçok araştırma yaptım ve sanırım sadece ibluever diye bir programdan oluyormuş.. bunun başka yolu yokmu?.. ipadimin versiyonu 5.0.1 olduğunda jailbreak de olmuyor. jailbreak olmadan başka yolunu bile varmı..

çok teşekkürler

blackberry iniz ile nasıl hotspot kuracagınızı bilmeniz lazım. yani sizin için yapılması gereken şey ipad de değil blackberry de.

Bende bu konuyu araştırıyorum. konununu sonuna kadar inceledim, detay bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

• Benim ipadde jbreaksiz guncel durumda ama app storedan puffin indirmek istiyorum , sadece ipad 2 ler icin mi bu puffin? Baska turlu internetten video izleyemezmiyim?
  • Merhabalar;

Şöyle bir konu var, 3g li ipad var. Ama 3g sini kullanmak istemiyorum. Yalnız budurumda içinde sim kart yokken ayarlardan hücresel verinin üzerine gidip 3g yi açınca, sim kart yok diyor ve ayarlardaki hücresel veri sekmesi pasif duruma düşüyor yani tıklanamıyor. Ancak sim kart yok yazısı sol üst köşede ve açıp kapayınca sim kart yok uyarısı kalmaya devam ediyor. Bu uayrıyı kaldırmak için hücresel veriye gelip 3g yi kapatmak lazım ama pasif duruma düştüğü için bu yapılamıyor ve uyarı kalmaya devam ediyor. Bundan kurtulmak için yeniden sim kart takmak ve yeniden hücresel veri sekmesinin aktif olup 3g yi kapatmak gerekiyor.

Biraz saçmamı, ama sanırım belkide bir bug, bilmiyorum.

Çözüm konusunda zeki arkadaşlar aranmaktadır :)

selamlar
  • Merhaba arkadaslar yazı yazarken kendiliğinden kelimeleri değiştirme özelliği nasıl kapatılır birde Youtube videolarını diğer sekmeye bakarken oynatmak mümkün değilmi ?
  • Bilmiyorum doğru yerde mi soruyorum ama , bir yarışmadan iPad 16 gb Wifi kazandım, ipad2 değil yalnız..
    elimde zaten ipad 2 olduğu için onu satmayı düşünüyorum.. bilkomdan alınma kutusunu bile açmadım daha.. ne kadara satılır sizce..
  • arkadaşlar hotmail vs ekledim. şirket mail adresimi eklemeye çalışıyorum bir türlü beceremedim. bir anlatan olursa sevinirim.

iş ile ilgili kullanacağım bu microsoft office en benzeyen uygulama hangisidir ne indirmeliyim word excell tablolarda düzenleme yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

arkadaşlar hotmail vs ekledim. şirket mail adresimi eklemeye çalışıyorum bir türlü beceremedim. bir anlatan olursa sevinirim.

iş ile ilgili kullanacağım bu microsoft office en benzeyen uygulama hangisidir ne indirmeliyim word excell tablolarda düzenleme yapmak için.

Şirket mail adresi derken exchange hesabını kastediyorsanız.

Ayarlar >>> mail, kisiler, takvimlerden >>> hesap ekleye girip Microsoft Exchange'ten şirket email hesabınızı ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 25 Şubat 2012; 0:26:45 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar hotmail vs ekledim. şirket mail adresimi eklemeye çalışıyorum bir türlü beceremedim. bir anlatan olursa sevinirim.

Ayarlar >>> mail, kisiler, takvimlerden >>> hesap ekleye girip Microsoft Exchange'ten şirket email hesabınızı ekleyebilirsiniz.

defalarca denedim dediğinizi. hesap doğrulanamıyor diyor her seferinde.
  • quote:

quote:

quote:

defalarca denedim dediğinizi. hesap doğrulanamıyor diyor her seferinde.

Hocam kısıtlı bilgime bildiklerim bu kadar ama bende exchange hesabımı bu sekilde ekledim. Şifreden emin olmak lazım. Varsa şirketin IT departmanına danışın. Buradaki sorun ipad'ten kaynaklanmıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Merhabalar;

Şöyle bir konu var, 3g li ipad var. Ama 3g sini kullanmak istemiyorum. Yalnız budurumda içinde sim kart yokken ayarlardan hücresel verinin üzerine gidip 3g yi açınca, sim kart yok diyor ve ayarlardaki hücresel veri sekmesi pasif duruma düşüyor yani tıklanamıyor. Ancak sim kart yok yazısı sol üst köşede ve açıp kapayınca sim kart yok uyarısı kalmaya devam ediyor. Bu uayrıyı kaldırmak için hücresel veriye gelip 3g yi kapatmak lazım ama pasif duruma düştüğü için bu yapılamıyor ve uyarı kalmaya devam ediyor. Bundan kurtulmak için yeniden sim kart takmak ve yeniden hücresel veri sekmesinin aktif olup 3g yi kapatmak gerekiyor.

Biraz saçmamı, ama sanırım belkide bir bug, bilmiyorum.

Çözüm konusunda zeki arkadaşlar aranmaktadır :)

selamlar

Ucak moduna alin. Sonrasinda wireless aga baglanin olsun bitsin

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.