Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ipad2 de sub uzantılı altyazıları goren bir player mevcut mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

arkadaslar ipad2 de sub uzantılı altyazıları goren bir player mevcut mu...

Avplayer
    Aceplayer
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Merhabalar;

Şöyle bir konu var, 3g li ipad var. Ama 3g sini kullanmak istemiyorum. Yalnız budurumda içinde sim kart yokken ayarlardan hücresel verinin üzerine gidip 3g yi açınca, sim kart yok diyor ve ayarlardaki hücresel veri sekmesi pasif duruma düşüyor yani tıklanamıyor. Ancak sim kart yok yazısı sol üst köşede ve açıp kapayınca sim kart yok uyarısı kalmaya devam ediyor. Bu uayrıyı kaldırmak için hücresel veriye gelip 3g yi kapatmak lazım ama pasif duruma düştüğü için bu yapılamıyor ve uyarı kalmaya devam ediyor. Bundan kurtulmak için yeniden sim kart takmak ve yeniden hücresel veri sekmesinin aktif olup 3g yi kapatmak gerekiyor.

Biraz saçmamı, ama sanırım belkide bir bug, bilmiyorum.

Çözüm konusunda zeki arkadaşlar aranmaktadır :)

selamlar

3G yi kullanmak istemiyorsanız, niçin açıp kapatmakla uğraşıyorsunuz anlamadım. Onun yerine hücresel veriyi kapatsanız ne açılışta, ne de sol üst köşede sim yok uyarısı almaz rahat edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Merhabalar;

Şöyle bir konu var, 3g li ipad var. Ama 3g sini kullanmak istemiyorum. Yalnız budurumda içinde sim kart yokken ayarlardan hücresel verinin üzerine gidip 3g yi açınca, sim kart yok diyor ve ayarlardaki hücresel veri sekmesi pasif duruma düşüyor yani tıklanamıyor. Ancak sim kart yok yazısı sol üst köşede ve açıp kapayınca sim kart yok uyarısı kalmaya devam ediyor. Bu uayrıyı kaldırmak için hücresel veriye gelip 3g yi kapatmak lazım ama pasif duruma düştüğü için bu yapılamıyor ve uyarı kalmaya devam ediyor. Bundan kurtulmak için yeniden sim kart takmak ve yeniden hücresel veri sekmesinin aktif olup 3g yi kapatmak gerekiyor.

Biraz saçmamı, ama sanırım belkide bir bug, bilmiyorum.

Çözüm konusunda zeki arkadaşlar aranmaktadır :)

selamlar

3G yi kullanmak istemiyorsanız, niçin açıp kapatmakla uğraşıyorsunuz anlamadım. Onun yerine hücresel veriyi kapatsanız ne açılışta, ne de sol üst köşede sim yok uyarısı almaz rahat edersiniz.

Aslında haklısın neden açalım ama farz et elimiz kaydı yada bilmeyen biri açtı, yada bir çocuk uğraştı filan.

Bu arada uçak moduna almak yada wireless ı açmak çözüm olmuyor hücresel veri sekmesi tekrar highlight olmuyor. Sim yok uyarısından kurtulamıyoruz.

Bence bu bug, sim kart yokken hücresel veriyi tekrar kapatabilmeliyiz.

neyse ufak böyle bir mesele merak benimki...

selamlar

• Simkart takın.
    Hücresel veriyi kapatın.
    Simkartı çıkartın.
    Bir kerelik "simkart yok" der, sonrasında hem açılışta sizi rahatsız etmez, hem de sol üst köşede de "Sim Yok" yerine "iPad" yazar.
    Ayarlarda hücresel veri pasife düşer. iPadi güç tuşundan kapatana kadar da bu durumun keyfini sürersiniz.

Keşke, yeniden başlatma sonrasında hücresel veriyi aktifleştirebilmek için sim kart takılı olması gerekseydi. Maalesef yeniden başlatınca hücresel veri otomatik olarak aktifleştirilebilir duruma geldiği için bahsettiğiniz sorun olabiliyor.
  • 3g li ipad2 li cihazinizi bendeki wifi li ipad2 li ile takaslarmisiniz
  • Neyse arkadaslar boşverin yedekte budurumu gidermek için eski sim kartımı tutarım, yada sürekli içinde onu takılı tutarım nasıl olsa ipta ettim. Teşekkürler fikirleriniz için.

Değişim için belkide ipad 3 ü bekliyim diyorum nasıl bir şey çıkıcak bunu satıp sırf wifi lıyı alırım belkide yada bunu tutarım ilerde lazım olur belki. Ama 3 g bence gereksiz çok gezmiyorsanız araziye dağa taşa. Arada lazım olursda cep telefonundan paylastırmak en iyi çözüm acil durumlarda Bir heves almış bulunduk zarar 400 kağat , neyse arkadaşlar, selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 25 Şubat 2012; 18:52:16 >
  • Arkadaşlar bende bugün anneme ipad2 wifi 16gb aldım. İlk sorumu sorayım izninizle. Bende Samsung galaxy s2 telefon var. Annem evde wireless İnternet'e bağlıyken beni aramak istediğinde hangi ortak uygulamada bu işi yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar bende bugün anneme ipad2 wifi 16gb aldım. İlk sorumu sorayım izninizle. Bende Samsung galaxy s2 telefon var. Annem evde wireless İnternet'e bağlıyken beni aramak istediğinde hangi ortak uygulamada bu işi yapabiliriz?

ipad de skype var sizin tel de android sanırım siz de skype kurarsınız olur biter.

http://shiftdelete.net/android-icin-skype-guncellendi-35060.html
  • Merhabalar,
    Arkadaşlar bir ricam olacak, Ipad ile pek alakam yok lakin bir denemek istiyorum, fakat biraz bilgiye ihtiyacım var .

Benim merakım şöyle; ilk merakım Ipad ile Ipad2 arasında ne farklar var ciddi manada bir fark söz konusumudur?
    İki cihazı ayırt etmenin en kolay şekli nedir.
    Her iki cihazda da ekran boyutu aynımıdır?
    Sizlerin ilave etmek istediği bilgilerde var ise memnun olurum.
    Paylaşımda bulunacak herkeze şimdiden Tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: ender

arkadaslar ipad2 de sub uzantılı altyazıları goren bir player mevcut mu...

Avplayer
    Aceplayer

malesef ıkısıde sub altyazıları gormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar bende bugün anneme ipad2 wifi 16gb aldım. İlk sorumu sorayım izninizle. Bende Samsung galaxy s2 telefon var. Annem evde wireless İnternet'e bağlıyken beni aramak istediğinde hangi ortak uygulamada bu işi yapabiliriz?

Arkadaslar cevap vermişler ama bizim evdede aynı durum soz konusu. Esim evde ipad2 kullanıyor, oğlanda okulda tabletle egitim alıyor. Ortak bulusma noktaları Skype.
  • Yeni ipad2 3gli aldim. Jb yaptim. Cydiayi acarken res atti sonra acarken elmada kaliyor 2 saat bekledim yine acilmadi. Simdiden sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Merhabalar,
    Arkadaşlar bir ricam olacak, Ipad ile pek alakam yok lakin bir denemek istiyorum, fakat biraz bilgiye ihtiyacım var .

Benim merakım şöyle; ilk merakım Ipad ile Ipad2 arasında ne farklar var ciddi manada bir fark söz konusumudur?

İPad 3'un eli kulagindayken İPad 1'i hiç düşünmeyin.
  • arkadaşlar, ipad 1 i bilmeyen biri, ipad 2 yi nasıl ayırt edebilir?

yani elimdeki aletin 1 mi 2 mi olduğunu nasıl anlayabilirim? neresinde yazar 1-2 olduğu ya da model sorgulaması mı yaptıracağım? nereden ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar, ipad 1 i bilmeyen biri, ipad 2 yi nasıl ayırt edebilir?

yani elimdeki aletin 1 mi 2 mi olduğunu nasıl anlayabilirim? neresinde yazar 1-2 olduğu ya da model sorgulaması mı yaptıracağım? nereden ?

teşekkürler.

En basitinden size bakan yüzde kamera görüyorsanız o ipad2'dir.
  • Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Merhabalar,

@celebic , Cevabınız için tşkler, Konuya pek hakim olmadığımı belirtmiştim mesajımda, Sizden ricam, Bir iki ayrıntıda ilave ederseniz bizlere Referans oluşturacak bilgi dağarcığımıza ilave olabilecek memnun olurum.

Zira 1-2 ve şimdi yeni beklenen 3 için kullanım şekli ve maksadına göre bir iki done olursa elimizde bizlerde ihtiyaca göre tercih yapabilme, Karar verebilme şansına sahip oluruz, Üstelikte bu bilgileri ileride bizlerde paylaşma şansı buluruz.Emek edecek her keze şimdiden tşkler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Merhabalar,

@celebic , Cevabınız için tşkler, Konuya pek hakim olmadığımı belirtmiştim mesajımda, Sizden ricam, Bir iki ayrıntıda ilave ederseniz bizlere Referans oluşturacak bilgi dağarcığımıza ilave olabilecek memnun olurum.

Zira 1-2 ve şimdi yeni beklenen 3 için kullanım şekli ve maksadına göre bir iki done olursa elimizde bizlerde ihtiyaca göre tercih yapabilme, Karar verebilme şansına sahip oluruz, Üstelikte bu bilgileri ileride bizlerde paylaşma şansı buluruz.Emek edecek her keze şimdiden tşkler.

Hocam, Ipad2 kullandığım için diğeri hakkında bilgim yok ama fark ve mukayese için aşağıdaki linklere bakabilirsiniz. Selamlar.

http://www.teknoblog.tv/mobil/tablet/ipad-2-vs-ipad-1.html

http://www.chip.com.tr/konu/ipad-ve-ipad-2-nin-farklari-neler_25605.html

http://forum.donanimhaber.com/m_48742732/tm.htm

• Cevabınız için tşkler, Hemen bakıyorum. Bilgi ilavesi yapacak arkadaşlarında paylaşımlarını bekliyorum. Selamlar..
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.