Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH linki faydalı oldu, Aradığım bir çok cevabı buldum tşkler.

link:http://forum.donanimhaber.com/m_48742732/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

arkadaşlar hotmail vs ekledim. şirket mail adresimi eklemeye çalışıyorum bir türlü beceremedim. bir anlatan olursa sevinirim.

iş ile ilgili kullanacağım bu microsoft office en benzeyen uygulama hangisidir ne indirmeliyim word excell tablolarda düzenleme yapmak için.

Exchange hesabı eklemek için sunucu (mail.sirketadresi.com.tr) ve "alan" bilgilerini şirket bilgi işlem sorumlusundan öğrenmeniz gerekiyor. Bunları girmeden olmuyor. Ben de baya uğraştım sonunda zar zor yapabildim.
  • hocam jb yaptıktan sonra installaustan indirdiğim dosyaları kendisi otomatik yüklüyor ama artık dosya ipad te kalıyor peki o artık dosyaları nasıl silebiliriz.itunes te diğer dosyalar olarak sarı renkte görülüyor.
  • SMTP gibi aklımızda tutamayacagimiz adreslere gerek kalmadan sirket email adresimi ve şifremi girerek sirket mail hesabımı ekledim. Ayrıca SMTP adresini gireceğimiz bir yer göremedim.
  • Dünden beri DH Forumda bir baskasının mesajına alıntı yapmaya kalktığımda aşağıdaki gibi bir mesaj almaya başladım. Bu sorun sizde de oluyor mü? Acaba tablet surum kullandığımızdan kaynaklanıyor olabilir mı? Çünkü bildigim kadarıyla tablet surum halen beta. Karşıma çıkan mesaj aynen aşağıdaki gibidir.

" Mesaj atmaya çalıştığınız konu yeni cevap kabul etmemekte. "
  • @celebic
    Bende de bu sorun var,
    +konuya cevap yazmak istedigimde "böyle bir konu bulunmamakta" uyarısı da alıyorum,
    Tablet sürümden demişsiniz,aynı fikirdeyim.
  • herkese selam

ipad 2 ile kullanabileceğimiz eax movie catalog tarzında arşiv listesi programı var mı?
  • Merhaba,
    size bir sorum olacak,
    turkcell in kampanyasından aldığım ipad 2 de home tuşu aşağıda kalacak şekilde tutulup bakıldığında; sağ yan alt köşede (görünen ekran kısımda değil, cihazın içinde, iç kısımda) 4-5 santim uzunluğunda --gerçek ışık-- ışık görülüyor, başka bir ipad e baktım ve öyle bir sorun görmedim.
    Yanlış anlaşılma olmasın backlight tan bahsetmiyorum.
    Ekranın sağ alt yan tarafında ekrana 70-80 derece yandan açıyla baktığımda ipadin içinde lcd panelin bittiği yerde parlak ışıklar mevcut. Ekranın o bölümünde herhangi bir backlight yada karanlık ortamda ışık sızması olacak şekilde bir rahatsızlık vermese de çok ilginç bir şekilde ışık sızması var. Bu nedir acaba.
    beni sadece aydınlatmanızı istiyorum, kullanımda hiç bir sıkıntı vermese de mekanik, teknik olarak bir açıklamada bulunabilir misiniz. bir çok telefona lcd ekrana farklı tablet pc lere baktım o şekilde bir ışık görmedim :)
    Teşekkürler.

• Diğer sayfaya kayanları diğer sayfaya almanın yolu var mı?
    3.sayfadan 2.sayfaya...

Edit : Artı başıma api error çıktı installous da yandım ben :/

Edit 2 : ******************************** I pad lanet olsun tüm programlarım silindi yedekleme almadım geri getirme şansım varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 28 Şubat 2012; 21:57:02 >
  • iPod touchdaki bir playlisti olduğu gibi itunes ile iPad'e aktarmanın bir yolu yok mU?
  • şuan 4.3.3 sürümünü kullanıyorum ; burdaki arkadaşlar 5.0.1 e geç sorun olmaz dese de yakın bir arkadaşım 5.0.1 tam çözülemedi geçme diyorlar bu bağlamda 4.3.3 ile 5.0.1 arasındaki farkları ortaya koyabilecek arkadaş var mı ?
  • merhaba kısa bir araştırma yaptım ama sizede sorayım

ipad 2 almayı düşünüyorum 16 gb ama 3g olanımı 3g siz olanımı alayım 3g li olanı alırsam nasıl kullanabilirim sim kart hangi operatör vs..

edit:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 29 Şubat 2012; 19:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K2Co3

merhaba kısa bir araştırma yaptım ama sizede sorayım

ipad 2 almayı düşünüyorum 16 gb ama 3g olanımı 3g siz olanımı alayım 3g li olanı alırsam nasıl kullanabilirim sim kart hangi operatör vs..

Hocam bende sizin gibi çok tereddütte kalmıştım ama 3G olanı almadım.

Kendim için konuşuyorum daha hiç eksikliğini hissetmedim. Evde zaten wireless internet var. Gittiğim yerlerde de genelde wireless bağlantı oluyor. 3G'li alıp birde durduk yere aylık 30 lira internet parası ödemek istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Kendim için konuşuyorum daha hiç eksikliğini hissetmedim. Evde zaten wireless internet var. Gittiğim yerlerde de genelde wireless bağlantı oluyor. 3G'li alıp birde durduk yere aylık 30 lira internet parası ödemek istemedim.

wi-fi olmadığı durumlarda kullanmak için tercih edilebilir ama genelde ev ortamında kullanılacak. o yüzden 200 tl fark vermeye deymez. koruyucu kılıf alınabilir. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

şuan 4.3.3 sürümünü kullanıyorum ; burdaki arkadaşlar 5.0.1 e geç sorun olmaz dese de yakın bir arkadaşım 5.0.1 tam çözülemedi geçme diyorlar bu bağlamda 4.3.3 ile 5.0.1 arasındaki farkları ortaya koyabilecek arkadaş var mı ?

5.0.1 de güzel 4.3.3'e jb yaptıysan geçmene gerek yok pek bir özellik gelmedi.
    http://www.iphoneturkey.biz/2011/11/iphone-ve-ipad-icin-ios-5-0-1-yazilim-guncellemesi-yayinlandi.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

wi-fi olmadığı durumlarda kullanmak için tercih edilebilir ama genelde ev ortamında kullanılacak. o yüzden 200 tl fark vermeye deymez. koruyucu kılıf alınabilir. teşekkürler

Oğlum, Boston Celtics hayranı olduğu içinwww.skin-it.com 'dan sipariş vermiştim.

• quote:

Kullandığın telefon İPHONE 4 veya 4s ise 3g Almana gerek yok fakat yoksa 3gli al her yerde İnternet'e gir karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kory

Merhaba,
    size bir sorum olacak,
    turkcell in kampanyasından aldığım ipad 2 de home tuşu aşağıda kalacak şekilde tutulup bakıldığında; sağ yan alt köşede (görünen ekran kısımda değil, cihazın içinde, iç kısımda) 4-5 santim uzunluğunda --gerçek ışık-- ışık görülüyor, başka bir ipad e baktım ve öyle bir sorun görmedim.
    Ekranın sağ alt yan tarafında ekrana 70-80 derece yandan açıyla baktığımda ipadin içinde lcd panelin bittiği yerde parlak ışıklar mevcut. Ekranın o bölümünde herhangi bir backlight yada karanlık ortamda ışık sızması olacak şekilde bir rahatsızlık vermese de çok ilginç bir şekilde ışık sızması var. Bu nedir acaba.
    beni sadece aydınlatmanızı istiyorum, kullanımda hiç bir sıkıntı vermese de mekanik, teknik olarak bir açıklamada bulunabilir misiniz. bir çok telefona lcd ekrana farklı tablet pc lere baktım o şekilde bir ışık görmedim :)
    Teşekkürler.

Led TV lerde sıkça yaşanan bir durum bu. Panel etrafındaki ledler iyi yerleştirilmediğinden vs ortaya çıkar ışık sızması. Sizin İpad de de bariz ışık sızması var demekki. Hemen servisine götür değişim isteyin bence. Tabi bir yere çarpmadıysanız. Değiştireceklerdir tahmin ediyorum.

• iPad 2'de installousun indirdiği klasöre (var/.......) bilgisayar olmadan nasıl ulaşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: kory

Merhaba,
    size bir sorum olacak,
    Teşekkürler.

Led TV lerde sıkça yaşanan bir durum bu. Panel etrafındaki ledler iyi yerleştirilmediğinden vs ortaya çıkar ışık sızması. Sizin İpad de de bariz ışık sızması var demekki. Hemen servisine götür değişim isteyin bence. Tabi bir yere çarpmadıysanız. Değiştireceklerdir tahmin ediyorum.

hocam cevap için teşekkürler, ancak herkes yanlış anlıyor beni :)
    ben backlighttan bahsetmiyorum. bu dediğim let tv lerdeki yada normal lcd lerde olan siyah renkte olan parlamalar değil ya.
    görünen ekranda değil bu dediğim görünen ekranın çerçevesinden 80-90 derece açıyla ipadin içine ekrandan yatay olarak baktığınızda dış camın içindeki gerçek lcd nin bittiği yerde olan gerçek ışık.
    böyle anlatması bi garip oldu da ne yapayım backlight sanıyor herkes.
    neyse resim yükledim okla gösterilen beyazla çizili yerde yatay bakılınca lcd den çıkan beyaz ışıklar görünüyor. sanırım lcd den kaçan ışıklar onlar, artık diyorum ki 2500 tl ye aldığım üründeki bu hatayı yapan pis Çinlinin kıçına o ışıklar kaçsın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kory -- 1 Mart 2012; 11:53:24 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.