Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine anlamadım play butonu kodu denedğinde mi yoksa ornek dizi linkinini denediğinde mi çıkıyor. ikisini de ayrı ayrı yazar mısın 7 sezon 3. bolum yazan yere tıkladıgında noluyor, normal dizi sayfasındayken koda tıkladıgında noluyor. kusura bakma aynı cihaz ya da sorun bende olmayınca anlamak zor
  • Yolladigin linke tikladigimda play butonu ve ustunde cizik var tiklayamiyorum. Kodla ilgili yer mine ekleyip edit yapip tikladigimda server not responding diyor, yardimci olmaya calisman yeter saol
  • rica ederim de ben ısrarla bunun çözülebilcek bişey oldugunu soyluyorum ama işte ilk başta biraz uğraşmamız lazım. farklı tarayıcıları bu yuzden denettirmek istedim şimdi bir mesaj daha yazıcam iyice anla diye eger biraz daha kafana yatarsa uğraşırız
  • mesela bahsettiğin diziden ornek verelim dizinin 7.sezon 1. bolumune tıkladıgımızda sayfanın kaynak kodlarında şöyle bir string var

<font size=2 color=yellow>
    Entourage <font style=color:silver>- 7. Sezon 1. Bölüm</font> <font style=color:gray>(79. Bölüm)</font> ile ilgili henüz yorum yok.<br>

<b>ilk yorumu siz yazabilirsiniz.</b></font>
    </center>

</div>

</div></table>

<script type='text/javascript'>
    son=1;mevcutkalite="yuksek";var dusuk="NkV3Nkh6NUl6NlBxOj5xNz5zNEFzJEJyPkByPkN2REd5MkF3Oz50Nj5zNEmBaX61c4WzZXemREFzOVB5NECBO1ByRFCleYO2b1B2O0NzPUF2O0Rx";var yuksek="PUl4NUV4OEhxPVBxOj5xNz5zNEFzJEJyPkByPkN2REd5MkF3Oz50Nj5zNEmBaX61c4WzZXemREFzOVByNUSBO1ByRFC6eXu0aXuBO0R3O0B0PUB2PR";
    var acc=yuksek;

oncelikle burada kırmızı olan yer alınıyor ve http://www.dizimag.com/_list.asp?dil=1&x= buradaki yerine eklenip (=den sonra) bu xml belgesinin içeriği okunuyor o da şöyle bir sonuc veriyor

<rss version="2.0" xmlns:media="http://search.yahoo.com/mrss/">
    <channel><title>Dizimag</title><item><title>1</title><media:content url="http://31.3.252.242/dizimag/e/entourage/dmd125 dms7 dme1 dmp.mp4?token=Nzc2NTkyNjkyODAxMzM3NzY1OTE2NTA2NTg3MjMqL2UvZW50b3VyYWdlL2RtZDEyNSBkbXM3IGRtZTEgZG1wLm1wNCoyMzQ2MTM3MTU1Njk0MTI5NQ==" type="video/x-flv" /><media:thumbnail url="http://i.dizimag.com/dizi/entourage.jpg" /></item><item><title>2</title><media:content url="http://31.3.252.242/dizimag/e/entourage/dmd125 dms7 dme1 dmp_(2).mp4?token=NzI4ODkyNjkyODAxMzM3Mjg4OTE2NTA2NTg3MjMqL2UvZW50b3VyYWdlL2RtZDEyNSBkbXM3IGRtZTEgZG1wXygyKS5tcDQqNDM5NTc1OTYyMzE0MjE3Mzg=" type="video/x-flv" /></item></channel></rss>

gordugun gibi son kodların içinde direkt indirme bağlantıları var(ipad ya da iphone direkt izletiyor tabi)

senin server not responding dediğin şey safarinin bir xml belgesini okuyamamasından ibaret. ben boş sayfa acılcak diyordum ya aslında safari hata vermese ya da baska bir tarayıcıda boş sayfa actırabilsen (ki aslında o sayfa boş olmıycak bu yukarıdaki baglantıları içeren ama boş gorunen bir sayfa olcak) işte ondan sonra kodun yenisini yazmak kalıyor ki bu benim için cok basit. ben zorlamıyım ama eğer yardım istersen sen de bana yardım etmelisin daha çok bilgi vererek.

• örneğin server not responding hatası aldıgında safarinin adres barında(url girdiğin yerde) ne yazıyor, mesela su an gecersiz ama aynenhttp://www.dizimag.com/_list.asp?dil=2&x=NkV3Nkh6NUl6NlBxOj5xNz5zNEFzJEJyPkByPkN2REd5MkF3Oz50Nj5zNEmBaX61c4WzZXemREFzOVB5NECBO1ByRFCleYO2b1B2O0NzPUF2O0Rx bunun gibi bişey yazması lazım bu yazmıyorsa sen koda yanlış yerde tıkladın, bu yazıyor ama basında baska bişeyler de varsa safari hata veriyor demektir. yani server not responding yazıyor cumlesinden benim birşey anlamam mumkun değil

• Youtubeda bazen videolar cok yavas yukleniyor bunun cozumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exchange mail hesabini ne yaptiysak kuramadik. ne turkcell ne apple store derman olamadi derdimize. dunya paraya cihaz satiyorlar adam gibi isten anlayan muhatap olacak kimse yok. rezilligin daniskasi perde 2 yi yasadik yakinda 3 versiyonuda yasanir bu gidisle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Youtubeda bazen videolar cok yavas yukleniyor bunun cozumu nedir?

M.youtube.com kullan daha hızlı yükleniyor

• iPhone'u bul uygulaması ile iPad cihazımı bulamıyorum aygıtlar listesinde bile yok
  • Merhabalar,

Ipad 2'nin dokunmatik ekranı kırıldı uzun uğraşlar sonucunda söktüm ekranı fakat kenarında bulunan metal çerçeveyi istemeden de olsa parçaladım.İsmi Bezel Frame diye geçiyor, bunu piyasada bulabileceğim biryer varmıdır.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

O videolar 720p degil sanirim?

• quote:

quote:

quote:

Ama baya hızlı yükleniyor videolar karar senin

• quote:

quote:

quote:

quote:

720p izleyemedikten sonra kesinlikle bir anlami yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

720p izleyemedikten sonra kesinlikle bir anlami yok.

Sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

örneğin server not responding hatası aldıgında safarinin adres barında(url girdiğin yerde) ne yazıyor, mesela su an gecersiz ama aynenhttp://www.dizimag.com/_list.asp?dil=2&x=NkV3Nkh6NUl6NlBxOj5xNz5zNEFzJEJyPkByPkN2REd5MkF3Oz50Nj5zNEmBaX61c4WzZXemREFzOVB5NECBO1ByRFCleYO2b1B2O0NzPUF2O0Rx bunun gibi bişey yazması lazım bu yazmıyorsa sen koda yanlış yerde tıkladın, bu yazıyor ama basında baska bişeyler de varsa safari hata veriyor demektir. yani server not responding yazıyor cumlesinden benim birşey anlamam mumkun değil

kusura bakma geç yazabildim, not responding dediğinde yukarıda başında macreader gibi bişeyler yazıyor şu an evde değilim ondan tam hatırlamıyorum

• iste bunu kodu verdigim mesajda yazmistim. orda bos sayfa acacak dedigim sey bir rss feed gibi algilaniyor ve safari bunu mac reader sitesinde acmaya calisiyor o yuzden baska tarayicilarda denemek gerek. ama puffin ya da mini opera gibi ara sunucu kullanmayan, tamamen cihazda islem yapan tarayici olmali cunki dizimag ip engellemesi yapiyor dokayisiyla istedigimiz linki bulsak bile o link karsi sunucunun o anki ip sine gore hazirlandigi icin olmuyor yani.

baska bir tarayicida bos sayfa actirabilirsen gerisi kolay

• JB'li iPad2 de 5.1 denemek istiyorum. "transfer purchases" ve "backup" aldim. Shsh blob nedir ve yedeklemem gerekiyor mu? Amacim Sifirdan 5.1 kurup gerekirse JB'li 5.0.1'e aynen su anki hali ile geri donebilmek. Bunun icin gerekli adimlari paylasabilir misiniz lutfen?
  • quote:

iste bunu kodu verdigim mesajda yazmistim. orda bos sayfa acacak dedigim sey bir rss feed gibi algilaniyor ve safari bunu mac reader sitesinde acmaya calisiyor o yuzden baska tarayicilarda denemek gerek. ama puffin ya da mini opera gibi ara sunucu kullanmayan, tamamen cihazda islem yapan tarayici olmali cunki dizimag ip engellemesi yapiyor dokayisiyla istedigimiz linki bulsak bile o link karsi sunucunun o anki ip sine gore hazirlandigi icin olmuyor yani.

baska bir tarayicida bos sayfa actirabilirsen gerisi kolay

Baska bir tarayici onerin var mi? Yada bos sayfa acmak derken soylemek istedigin tam oalarak ne anlayamadim
  • istersen şöyle yapalım ben biraz daha anlayan birini arıyım bulursam ve halledersek sana mesaj atarım zaten. ipad ya da iphone um olmadığı için başka birinin yardımı olmadan bu işi çözmem zor yani. anladığım kadarıyla sen çok kurcalamayı seven biri değilsin;) görüşmek üzere

• quote:

istersen şöyle yapalım ben biraz daha anlayan birini arıyım bulursam ve halledersek sana mesaj atarım zaten. ipad ya da iphone um olmadığı için başka birinin yardımı olmadan bu işi çözmem zor yani. anladığım kadarıyla sen çok kurcalamayı seven biri değilsin;) görüşmek üzere

Yok aksine ben kurcalamyi cok seven birisiyim seninle konusmdan once sabaha kadar nternette arastirip kurcaladim, son gunlerde internete pek giremedigim icin seninle senkron problemimiz oldu. Baska bir cozum veya yapabilicek bisey varsa vaktin de varsa yapabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.