Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki. o zaman dediklerimi birebir yapıp sonuçları da aynen yazman gerekiyor. bir mesajda birden fazla konuya dalabilirim sen hepsine cevap ver mümkünse. önce boş sayfa olayını bi anlamak için şunu yap.

javascript:url%3Ddocument.URL%3Bif%28url.search%28%22_list.asp%22%29%3C0%29%7Ba%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3Bkaynak%3Da.split%28%27dusuk%3D%22%27%29%5B1%5D%3Bkaynak%3Dkaynak.split%28%27%22%27%29%5B0%5D%3Bwindow.location.href%3D%28%22http%3A//www.dizimag.com/_list.asp%3Fdil%3D1%26x%3D%22+kaynak%29%3B%7Delse%7Ba%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3Bxml%3Da.split%28%27%22%27%29%3Bb%3D0%3Bfor%28i%3D0%3Bi%3Cxml.length%3Bi++%29%7Bif%28xml%5Bi%5D.search%28%22.flv%22%29%3E0%26%26xml%5Bi%5D.search%28%22cdn%22%29%3E0%29%7Bb++%3Bdocument.write%28%22%3Ca%20href%3D%22+xml%5Bi%5D+%22%3EPart%20%22+b+%22%3C/a%3E%20%22%29%3B%7D%7D%7D

bu yukarıda verdiğim kodu bilgisayarda internet explorer ya da chrome u açarak yer imi olarak ekle.
    sonra atıyorum chrome da dizimagtan bir dizi aç sayfa yüklensin,(dizi sayfasında olduğundan emin ol) daha sonda yer imine bi kez tıkla. işte burada hiç bir hata vermeyen ama bomboş açılan bir sayfa göreceksin. bu boş sayfa aslında boş değildir. bu sayfadayken aynı yer imine bir kez daha tıkla partların yazdırıldığını görceksin. buraya kadar anlattıklarım bahsettiğin dizi için geçerli değil. onun için ayrı düzenleme yapıcam. sen buraya kadar olanı en üstteki 3-4 dizi için dene. firefoxta deneme. bunu yaptığın zaman artık kendi kendine bişeyler yapmaya başlıycaksın zaten

• Arkadaşlar ios 5.1 i yükledim video kayıt sırasında ses kaydedilmiyor sadece uğultu var sanki rüzgar esiyomuş gibi. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Yeniden nasıl kurabilirim 5.1 i?
  • Selamlar

Benim sorunum oyunlar ile ilgili. iPhone'daki oyunları ipadde açınca bazı oyunların kayıtları görünmüyor. Yani mesela Tlny Tower oyunundaki 44 katlı kulemi görmem gerekirken oyun beni sıfırdan başlatıyor. Fakat aynı şey Smurf's Village'de geçerli değil. Oyun save'imi görüyor. Fakat onda da 2 gün önceki halini görüyorum.

Bu sorunların sebebi nedir acaba?
  • Beyler, ipad'de gamyun apps'i çalışıyor mu lütfen biri cevap versin, kaç kişiye mesaj attım bir kişi bile dönüş yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawqeye

Beyler, ipad'de gamyun apps'i çalışıyor mu lütfen biri cevap versin, kaç kişiye mesaj attım bir kişi bile dönüş yapmadı.
    Evet.
    Siz niye denemiyorsunuz? İpad mi yok elinizde?
  • Dostum olsa sorarmıyım sizce, iphone da çalışıyor ama itunesda ipad uygulaması olarak gözükmüyor 10 sn zaman ayıracak birini arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawqeye -- 10 Mart 2012; 23:09:37 >
  • arkadaşlar dün bir ipad2 hediye geldi. Sizce hemen jailbreak yapmalı mıyım yoksa biraz böyle kullanim mi? Yaparsam artıları ne eksileri ne olur? Yapanlar en çok neyi arıyor? Jb yaptıktan sonra appstore kullanılıyor mu? Frash kullanan var mı tüm sitelerde çalışıyor mu? çok sordum ama cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Dostum olsa sorarmıyım sizce, iphone da çalışıyor ama itunesda ipad uygulaması olarak gözükmüyor 10 sn zaman ayıracak birini arıyorum.

iTunes'ta iPad uyumlu olduğu gözüküyor zaten. Bildiğim bütün iPhone uygulamaları böyle çalışır zaten. Sadece küçük boy açılır, isterseniz 2x modunda çok da kaliteli olmayan bir görüntüyle çalışırlar. Metin kısmıyla ilgili jb'li aletlerde çözüm vardır.

Yardımcı olmaya çalışırım, ne yapmamı istersiniz?
  • @turuncum bana bile yardim eder arkadaslar;)

ya cikmadiysan bisey geldi aklima da sunucuya bile attim seni kacirmamak icin. su an ipadinde calisan kod 2 kere xmlhttprequest kullaniyor, gecen verdiklerimden biri birkez kullaniyordu, bu alttaki basta kullanmiyor sadece macreadrein acmaya calistigi xml belgesi icin kullaniyor. alarmlar yok kesin film sayfasinda olman lazim. tikladiginda ise baska bir sayfa acilmiycak, direkt dizi sayfasinin en ust kismina rss icerigini yazdircak. zatenfyazdirirsa gormemen mumkun degil tabi ayni zamanda os 4 ya da 5 farketmiycek bundan sonra. son kez bunu dener misin diycem ama bu kacinci son:)

javascript:%28function%28bm%29%7Bif%28%21window.bmlet%29window.bmlet%3D%7B%7D%3Bif%28%21window.bmlet%5Bbm%5D%29%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dtrue%3Bvar%20s%3Ddocument.createElement%28%27script%27%29%3Bs.onerror%3Dfunction%28%29%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dfalse%3B%7D%3Bs.src%3Dbm%3Bdocument.getElementsByTagName%28%27head%27%29%5B0%5D.appendChild%28s%29%3B%7D%7D%28%27%20http%3A//hakanzn.comule.com/hakan/dizidene.js%27%29%29%3B

javascript: olması gerekiyordu duzelttim(%3a olmıycak yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 11 Mart 2012; 1:28:07 >

• arkadaşlar ipad i ilk aldım sürümüne baktım 5.0 yazıyor buna uygun jb hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

arkadaşlar ipad i ilk aldım sürümüne baktım 5.0 yazıyor buna uygun jb hangisi ?
    En son jb 5.0.1 için var. Apple o sürümü artık imzalamadığı için şu an 5.0.1 e yükseltemez, jb de yapamazsınız.
  • ipad i bulu etkinleştiriyorum iphone daki uygulamada(iphone u bul) bulamıyorum aygıtlarda sadece iphone çıkıyor bunu sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

En son jb 5.0.1 için var. Apple o sürümü artık imzalamadığı için şu an 5.0.1 e yükseltemez, jb de yapamazsınız.

peki jb yapmak için ne yapmam gerekiyor ?Hiçbir zaman mı yapamam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

peki jb yapmak için ne yapmam gerekiyor ?Hiçbir zaman mı yapamam?

Alıntıları Göster
    Olur mu öyle şey Her sağlıklı erkek, er geç jb yapar : )
    Şaka bir yana biraz sabretmeniz lazım. Daha ilk günden 5.1 için tethered jb çıktı bile. Ama sanırım iPad için değil daha. Bu konudan takip edebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_58494963/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

@turuncum bana bile yardim eder arkadaslar;)

ya cikmadiysan bisey geldi aklima da sunucuya bile attim seni kacirmamak icin. su an ipadinde calisan kod 2 kere xmlhttprequest kullaniyor, gecen verdiklerimden biri birkez kullaniyordu, bu alttaki basta kullanmiyor sadece macreadrein acmaya calistigi xml belgesi icin kullaniyor. alarmlar yok kesin film sayfasinda olman lazim. tikladiginda ise baska bir sayfa acilmiycak, direkt dizi sayfasinin en ust kismina rss icerigini yazdircak. zatenfyazdirirsa gormemen mumkun degil tabi ayni zamanda os 4 ya da 5 farketmiycek bundan sonra. son kez bunu dener misin diycem ama bu kacinci son:)

javascript:%28function%28bm%29%7Bif%28%21window.bmlet%29window.bmlet%3D%7B%7D%3Bif%28%21window.bmlet%5Bbm%5D%29%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dtrue%3Bvar%20s%3Ddocument.createElement%28%27script%27%29%3Bs.onerror%3Dfunction%28%29%7Bwindow.bmlet%5Bbm%5D%3Dfalse%3B%7D%3Bs.src%3Dbm%3Bdocument.getElementsByTagName%28%27head%27%29%5B0%5D.appendChild%28s%29%3B%7D%7D%28%27%20http%3A//hakanzn.comule.com/hakan/dizidene.js%27%29%29%3B

javascript: olması gerekiyordu duzelttim(%3a olmıycak yani)
    @rlxhkn: özlettin kendini : )

Ama sonuç gene maalesef. Dizi sayfasına girdiğimde senin koddan bağımsız bir js hatası alıyorum (sharethis ile ilgili, dizimag sayfasının kodunun sonunda. bu sorun yaratıyor ya da çözüm için ipicu olamaz di mi?)

Yer imine tıklayınca yine
    1-xmlhttprequest cannot load .....ve
    2-network_err: xmlhttprequest exception 101:....
    hataları geliyor. (edit: safaride böyleydi, operamini de aynı eskisi gibi)

Direkt sayfaya yazdırmak da güzel fikirmiş.

Argede son olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 11 Mart 2012; 14:51:27 >

• internet bağlantısı 3g'yken dns ayarlarını nasıl değiştiriyoruz? yani yasaklı sitelere nasıl girebiliriz?
    internetten biraz araşatırdım ama verilen bilgiler genelde wifi bağlantısında yapılan ayarlar ve aynı ayarlar 3g bağlantısında yapılamıyor.
    sanırım basit bi konu, ve mutlaka forumda vardır.
    aradım ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Dostum olsa sorarmıyım sizce, iphone da çalışıyor ama itunesda ipad uygulaması olarak gözükmüyor 10 sn zaman ayıracak birini arıyorum.

iTunes'ta iPad uyumlu olduğu gözüküyor zaten. Bildiğim bütün iPhone uygulamaları böyle çalışır zaten. Sadece küçük boy açılır, isterseniz 2x modunda çok da kaliteli olmayan bir görüntüyle çalışırlar. Metin kısmıyla ilgili jb'li aletlerde çözüm vardır.

Yardımcı olmaya çalışırım, ne yapmamı istersiniz?

Eyw sadece apps makinanizda denerseniz sevinirim suan qatardayim cevabınıza göre iPad alacağım yoksa almayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@rlxhkn: özlettin kendini : )

Ama sonuç gene maalesef. Dizi sayfasına girdiğimde senin koddan bağımsız bir js hatası alıyorum (sharethis ile ilgili, dizimag sayfasının kodunun sonunda. bu sorun yaratıyor ya da çözüm için ipicu olamaz di mi?)

Yer imine tıklayınca yine
    1-xmlhttprequest cannot load .....ve
    2-network_err: xmlhttprequest exception 101:....
    hataları geliyor. (edit: safaride böyleydi, operamini de aynı eskisi gibi)

Direkt sayfaya yazdırmak da güzel fikirmiş.

Argede son olmaz

son olmaz ama yeterli butce ayrılmıyor;)

şimdi son olmayan bişey denemeni istiyoruz bunu zaten en son sen çözeceksin de bakalım.

bu kodda neler yeni

-sunucu bağlantısı olmayacak(xmlhttp nin her turlusunu denedik ama bu hallere geldiğinden beri sunucusuz denemeiştik)

-ilk sayfa kaynagını tekrar okuyordu(şu an senin ipad te çalışan bile boyle) artık kaynak kodtan alıp sadece xml yi javascript okuyacak

-partlar için ayrı pencere acmıycak(sorun bundan da kaynaklanıyor olabilirdi hem şekil olsun hem de belki gercekten bundandır)

-daha once yukarıda bir arkadasın bahsettiği gibi farklı formatta eklenen diziler için işlem yapmıyordu şimdi yapıyor.

-çok daha hızlı bir şekilde bulacak

yani senin iphone da çalışmasa bile ipade bunu eklemeni tavsiye ederim

BURADAN

• quote:

...
    Eyw sadece apps makinanizda denerseniz sevinirim suan qatardayim cevabınıza göre iPad alacağım yoksa almayacağım

Programin acilmasinda bir sorun yok. Uye de oldum. Salonlar gibi yerlere de girip cikiyorum ama bir turlu bir oyuna dahil olamadim : (
    Tabi ki uygulama iphone uygulamasi oldugundan kucuk boyda aciliyor, 2x modunda calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 11 Mart 2012; 20:08:15 >
  • Arkadaşlar ipad2 için free bir pdf reader var mı üzerinde not alınabilecek ve cümlelerin üzeri çizilebilecek ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.