Şimdi Ara

iPad2 isik sizdirma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay oldu cihazi alali, onceden yoktu, son 10 gundur home tusunun oldugu tarafta belirgin sekilde olmaya basladi.
    Elektroworldden aldim cihazi, garanti kapsamina girer mi?
    Pesinden kosturmaya deger mi acaba? Yoksa takmasam mi?
    Fikir verebilirseniz sevinirim.

• forumda bu sorunla ilgili bir konu mevcuttu bayağı bilgi paylaşılmıştı ama unuttum şimdi.forumdanipad ışık sızdırması diye aratırsanız belki bulursunuz
  • Hocam Apple bunun normal birşey olduguna dair açıklama yaptı cihazı istersen değiştirebilirsin ama kırık pixel gelme şansı var ayrıca aldığının diğer iPad de 1-2 hafta sonra home tuşu ve ses tuşu kısmından sızma oluşacak bence uğraşmaya gerek yok benim iPad ımde de var
  • Diger konuyu da buldum okudum.
    Tesekkurler.
    Artik takmiyirum...
  • dostum bende e vardı o sorun cıhazı gonderdım gercı benım kamera sorunu da vardı goruntu berbat ıdı bılkom bakmıyor artık kendı cevresındekı servıslere baktırıyor benım cıhaz bıre bır degıstı ama sadece cıhazı degıstırıyorlar kutu ıcerık hepsı ılk aldıgın cıhaz sıfır bıre bır degısım dedıklerı bunların bu sadece cıhaz ıme numarası farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

dostum bende e vardı o sorun cıhazı gonderdım gercı benım kamera sorunu da vardı goruntu berbat ıdı bılkom bakmıyor artık kendı cevresındekı servıslere baktırıyor benım cıhaz bıre bır degıstı ama sadece cıhazı degıstırıyorlar kutu ıcerık hepsı ılk aldıgın cıhaz sıfır bıre bır degısım dedıklerı bunların bu sadece cıhaz ıme numarası farklı

ışık sızdırma olayı düzeldi mi değiştirince?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guneslik sarkmasi cozumu
    4 yıl önce açıldı
    psp'nin ekrani kirilmis
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.