Şimdi Ara

Mazot Kacagi , Gec Calisma Sorunu (Fotografli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam. Aracim 1.3 grande punto sabahlari ilk kontagi gec alma sorunu yasarken az bir arastirma sonucunda mazotun geri tepmesi hava alma sorunu ve pompanin mekanik arizasi gibi terimlerle karsilastim. Islak yeri peceteyle silip aldigimda mazot koktugunu farkettim. Sizce bu kadarlik bir kacak aracin gec calismasina neden olabilir mi? Ayrica pompada bosch yaziyor benden onceki sahibi bu pompayi daha onceden degistirmis mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kronik multijet pompa mazot kaçağı arızası. Dizel pompa servisine gidip keçe o_ring değişimi yaptırın. Maliyeti 500ü geçmez.

• Kaçaktan dolayı sorun olabilir ama daha çok hava almasından dolayı sorun yaşatır. Kısa süre içinde bir pompacıya göster aracını. Çünkü bozulursa pompa pahalı bir parça...

• Bu kacinci sorun artik sayamiyorum. Kesinlikle fiat mi birdaha tovbe

• Tamir takimi oluyor mi acaba daha ucuza maletmet acisindan

• quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

Tamir takimi oluyor mi acaba daha ucuza maletmet acisindan
    Bizdeki araç hilux'tü ve 2 sefer pompa yaptırdık ve her seferinde de 3 ay sonra bozuldu. Ben yurtdışındayım bana maliyeti 1800 1800 oldu, sonra gittik sıfır pompa aldık 3000 tuttu. Şimdi yaklaşık 6 ay oluyor sorun yok.

Ama Türkiye'de durum nedir onu bizzat senin aracını kullanan ve başına bu işler gelen birine sor, burda yap veya yapma demek kolay ama iyi niyetli biri bilmeden direktif veremez, vermemeli. O yüzden bu konuyu araştırın ve ona göre hareker edin, geçmiş olsun şimdiden...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Sorun enjektor cikti dostlar. Eger ayni sorunu yasayan varsa. Bu kadarlik terleme sorun olmazmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

Sorun enjektor cikti dostlar. Eger ayni sorunu yasayan varsa. Bu kadarlik terleme sorun olmazmis
    Sorun tam ne çıktı hocam bende de 320d bmw var sabahları zor marş basıyor.Bazen de çalışmıyor.En son 1 hafta önce arabayı çalıştıramadım mecbur enjektörün birini biraz gevşettim kontak basarken resmen köpüklü mazot püskürttü.Sonra bembeyaz duman ve çalıştı.Bir yerden hava alıyor tam sorun ne bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 23 Ocak 2019; 15:39:51 >
  • İğne ucu kadar kaçak olması bile problem yaratır. Benimde filtre kutusu hava yapıyordu hiç mazot kaçağı yoktu ama uzun süre gözlemlediğimde hava baloncuklarını takip ederek filtreden olduğunu anladım.

conta değiştirdim birdaha problem yaşamadım. Tamiri birşey tutmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassa kullanıcısına yanıt
    Normal ustama goturdum ama anlamadi. Pompaciya goturmek en dogrusu. Zaten tekleme sabah zor calisma performans farki yuzde 90 enjektor . Biraz deneme yanilma yoluyla buluyorlar ama ilk seferde cozuldu sorunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.