Şimdi Ara

ipad2 merak ettiklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir kaç merak ettiğim konu var yardımcı olabilirmisiniz?

1- wifi çekim mesafesi tatmin edici midir?(örnegin bir dizüstüne yakın mıdır?)

2-smart cover aldık diyelim,peki arka kısmını nasıl koruyacağız? çizilmelere karşı dayanıklı mıdır?

3- apple sitesindeki ipad 2 ibook tanıtımda gördugumuz özellikler,bizim internet üstünden indirdiğimiz pdf veya epub formatlı dosyalarada uygalanabiliyor mu?

4-ipad 2 için jailbreak çıkmama gibi bir durum olur mu?

5- son sorum bende iphone 3g var,hangi programla tethering özelliği kazandırabilirim?

şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: sefakucuk

merhaba arkadaşlar bir kaç merak ettiğim konu var yardımcı olabilirmisiniz?

1- wifi çekim mesafesi tatmin edici midir?(örnegin bir dizüstüne yakın mıdır?)

2-smart cover aldık diyelim,peki arka kısmını nasıl koruyacağız? çizilmelere karşı dayanıklı mıdır?

3- apple sitesindeki ipad 2 ibook tanıtımda gördugumuz özellikler,bizim internet üstünden indirdiğimiz pdf veya epub formatlı dosyalarada uygalanabiliyor mu?

4-ipad 2 için jailbreak çıkmama gibi bir durum olur mu?

5- son sorum bende iphone 3g var,hangi programla tethering özelliği kazandırabilirim?

şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

1 - Ipad2 kullaniyorum Laptop um ile neredeyse ayni mesafede ayni sinyal gucunde internete baglanabiliyorum. sadece komsularin internetini karsilastirdigimda bir iki eksik cikiyor.

2 - arka materyal aliminyum bir alasimdan yapilmis ve dokusu kolay kolay cizik gosterecek gibi durmuyor, tabi cizilmez demiyorum bunun icin invisible shield gibi alternatifler kullanilabilir. Zaten ekran cok kuvvetli bir materyalden yapilmaz cizmek zor.

3 - ibook veya 3 ncu parti programlar ile pdf ve epub okuyabiliyorsun, epub dosyalari sanki kitapmis gibi sayfa animasyonu ile okuyabilirken PDF icin bu mumkun degil PDF leri normal okuyabiliyorsun ama sayfa cevirme animasyonu yok sayfa kaydirma ile okuyorsun.

4 - Boyle bir sey soz konusu degil hatta bu sabah Dev-Team den MuscleNerd isimli kisinin yaptigi tweeter aciklamasi ile 4.3.1 update i icin cok cok kisa zamanda jailbreak i yayinlayacaklarini acikladi. Bu haftaici cikacaktir.

5 - 4.3.1 ile tethering ozelligi geliyor ama sadece iphone 4 icin diye biliyorum ama jailbreak li ise telefonun kucuk bir program ile o ozelligi acabiliyorsun ... iphone 3G ile de kullanabilirsin ..

• teşekkürler. siz arkası için invisible shield mi kullanıyorsunuz? peki şarj süresinden ve aldıysanız smart cover dan memnun musunuz ?
  • arkası için kesinlikle koruma şart. arkadaşımda var çizildi. smart cover la uyumlu arka kapaklar çıkacak biraz sabredelim.
  • 3g ile bluetooth üzerinden tethering yapılabiliyor diye biliyorum ama 4.2.1 versiyon olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefakucuk

teşekkürler. siz arkası için invisible shield mi kullanıyorsunuz? peki şarj süresinden ve aldıysanız smart cover dan memnun musunuz ?

ben ne smart cover nede invis. she. kullaniyorum cantasinda tasiyorum, kullanmadigimda cantada sakliyorum acikcasi...

Pil suresi olarak 10 saat Wifi gezinme yapabiliyorsunuz cihazi daha yeni almis olmama ragmen bu surelerde kullanabiliyorum pil bir sure sonra cok daha iyi bir performansa kavusacaktir eminimki...

Yalniz tek dezavantaji iphone4 sarjlari ile sarj etmeye kalkarsaniz cogu zaman ya yapamiyorsunuz yada orjinal ise sarj cihaziniz cok cok uzun surede gerceklesiyor ... Bilgisayardan sarj edebilmenizi icinde bilgisayariniza yeni USB suruculer yuklemelisiniz ki boyle bile yapsaniz sarj cok cok uzun surede tamamlaniyor...

• ewt smart coverla uyumlu bir kılıf güzel olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

3g ile bluetooth üzerinden tethering yapılabiliyor diye biliyorum ama 4.2.1 versiyon olması lazım.

dün biraz baktım mywi isimli bi kaç program var ama cydia da ücretliydi. rahat bir program bulsam güzel olurdu. kısmetse bende salı günü kavuşucam cihaza :)
  • zaten ipadi iphone şarjıyla şarj etmeyin. ipadin şarjı özeldir. 10w gücündedir.
  • iphone ile ipadi bluetooth ile eşleştirmeyi dene. ama genel ağ kısmında internet paylaşımını aç. ben hot spot özelliği yokken iphoneda. ipad ile eşleştiriyordum. öyle paylaşıyordum interneti. bu arada benim iphone 4, iphone 3g belki donanımsal olarak desteklemeyebilir. ama sen dene. mywi acayip şekilde pil sömürüyor. bence yükleme onu. benim ipad 2 de 2 mayısta gelecek inşallah kanadadan. smart cover alayım mı hala karasızım. ben speckin kılıfını daha çok beğendim. ama smartcover daki gibi coverı kapayınca cihaz sleepe geçiyor mu bilmiyorum.http://www.speckproducts.com/tablet-ipad-cases/ipad-2-cases/pixelskin-hd-wrap-ipad-case-black.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 9 Nisan 2011; 19:24:46 >

• quote:

iphone ile ipadi bluetooth ile eşleştirmeyi dene. ama genel ağ kısmında internet paylaşımını aç. ben hot spot özelliği yokken iphoneda. ipad ile eşleştiriyordum. öyle paylaşıyordum interneti. bu arada benim iphone 4, iphone 3g belki donanımsal olarak desteklemeyebilir. ama sen dene. mywi acayip şekilde pil sömürüyor. bence yükleme onu. benim ipad 2 de 2 mayısta gelecek inşallah kanadadan. smart cover alayım mı hala karasızım. ben speckin kılıfını daha çok beğendim. ama smartcover daki gibi coverı kapayınca cihaz sleepe geçiyor mu bilmiyorum.http://www.speckproducts.com/tablet-ipad-cases/ipad-2-cases/pixelskin-hd-wrap-ipad-case-black.html

bu kılıfta çok güzelmiş ama burda bulunmaz ki. bide şarj olayı için iphone şarjını ipad de kullanmayın demişşin. ben öyle kullanmayı dusunuyodum ,ingiltere'deki farklı uçlu bidaha apart almıyayım diye. fakat iphone 3g nin sarjı ipad'inkinin aynısı (en azından görünürde). acaba senin söledigin o ince iphone4 şarjı için mi geçerli?

• iphoneların şarjı birbirinin aynıdır. ipad 10 watttır. şarj olur yine fakat ipadin şarjı kadar hızlı şarj etmez.
  • quote:

iphoneların şarjı birbirinin aynıdır. ipad 10 watttır. şarj olur yine fakat ipadin şarjı kadar hızlı şarj etmez.

eyw kardeşim çok yardımcı oldun. artık smartcover sipariş vermiş bulundum en olmadı onu satıp daha güzel bir kılıf bulucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.