Şimdi Ara

ipad2 PC den şarj olmuyor? ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ipad2 aldım. eve geldim pc ye bağlayıp iTunes den senkronizasyon ve kurulum tamamladım. Ancak dikkatimi çeken PC ye kendi kablosundan bağlıyken şarj olmuyor.iphone 4 de kullanıyorum onda PC den bağlayınca da şarj oluyor. ipad 2 ise sadece kendi adaptörü ile prize bağlanınca şarj oluyor. Bu normal mi? Bir ayarı falan varsa da bulamadım. 16GB wi-fi modeli orjinal...

• Google'dan araştırılarak alınan bilgi :

"ipad1 yada ipad2 yi usb den şarj edemezsiniz.

sebebine gelirsek.

bilgisayarların tümünün usb portlarının standrtları gereği 0.5 amper güç üretirler.

ipad ler ise 2.0 amper güce ihtiyaç duymaktadır."

(ALINTIDIR)

Edit : Bir program vasitasi ile yapilabiliyormus ama denemedim.. Risk size ait.
    Link :http://www.mediafire.com/?jwbkwyl2c2841az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecureSpy -- 28 Aralık 2011; 18:25:35 >
  • iPad 2 kullandım. Şarj etmiyor yazmasına rağmen düşük akimla şarj eder.
  • düşük akımla şarj etmenizi önermiyorum ben, belki şarj edersiniz donanıma zarar vermeden ancak pili daha fazla yorarsınız ömrü kısalır.. prizden şarj edin.
  • anladım o zaman ios 5 yüklemek için tam dolduracaz sonra bağlıycaz demek pc ye.. güncellenirken şarjı bitip sekteye uğramasın. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

düşük akımla şarj etmenizi önermiyorum ben, belki şarj edersiniz donanıma zarar vermeden ancak pili daha fazla yorarsınız ömrü kısalır.. prizden şarj edin.

ilk aldigimda basima gelmisti yurt disi cihaz:) donusturucude yok ertesi gun ilk isim almak oldu..sonra iphone u da ipad sarj aleti ile sarj etmeye basladim..cok hizli sarj edior
  • http://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/

Aylarca bu program yardımı ile pc üzerinden ipad şarj ediyordum,herhangi bir sorun yaşamadım bu süreçte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.