Şimdi Ara

iPad2 vs iPad3 (Fiyat/Performans) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

birde asıl merak ettiğim şu..evdeki diğer PC de kablosuz modem(airties) şifremle ipad den internete bağlanıyorum.

başka bi mekana gibince internete nasıl giriliyor?
    Modem şifrelerini mi sormamız gerekiyor yada şifresiz paylaşıma açıksa mı giriliyor internete ancak. ?

ve PC mdeki interneti ipadimle paylaştım tamam. Peki PC deki dosyalarıma ipad den erişme imkanım yok mu ? wifi üzerinden

Başka bir mekanda internettin şifresini biliyosanız yada şifresizse ipad den internete girebilirsiniz.

İcould var PC üzerinden icoulda dosyalarınızı yüklerseniz ipadden otomatik erişirsiniz.

o dediğiniz bulut teknolojisi demi google drive gibi. yanlış anlamadıysam google drive gibi bişey. 5gb verilerinizi yedekliyosunuz galiba. itunes kurdum pc ye oradan nasıl yükleyeceğim. yada bildiğiniz ayrıntılı anlatan site var mı ?
    bir de şöyle büyük bi sorunum var...... flash desteklemiyo onun için programı ücretsiz nasıl aktarcam ipad e ? jailbreak mi ne varmış ücretsiz atabiliyomussun hepsini siz öyle mi yapıyosunuz? ayrıca film atamadım bi turlu i tunes ten. zaten atsada oynatmaz media player yok. o da ücretli. kısacası videoları izleyemiyorum ne internettekileri ne ötekileri. ÇOK SAÇMA DEĞİL Mİ ? o kadar teknolojik bişey alıyorsunuz flash desteklemiyo herşey ücretli oluyor. ayrıca en basitinden bi film atıp oynatacak player yok. bu nasıl bişeydir arkadaş ya

lütfen çaresi varsa bana söyleyin. yoksa iade edeceğim 1 hafta geçmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

1300 TL ye aldım geçen gün.
    ipad3 kullanmaya yeni başladım. arkadaşlar PC de oynadığımız oyunları vs ipad de oynamak için illa ücretli uygulama olarak mı indiriyoruz anlamadım bu işi.16 kapasiteli. film indiremiyormuyuz bunda bişey anlamadım açıkça söylemek gerekirse.2 gün oldu alalı.tombraider yada NFS yada crysis vs oynamak için ne yapmak gerekiyor bunda.

appstore chrome eklenti merkezindeki gibi. uygulamalar vs. o konuda bilgiliyim sorun yok da
    benim asıl anlamadığım PC dekii gibi harddisk bölümü yokmu bunun. film müzik vs indirmek için illa apple ürünlerie mi muhtacız bilgilendirin lütfen. Dokunmatik ekran olayını ilk defa kullanıyorum.
    Angry Birds gibi salak bir oyun bile ücretli uygulama arasında bu kamera şakası falan mı ?
    google chrome da bu appstoredaki herşeyi zaten ücretsiz indiriyoruz biz

yeni bir kullanıcı olarak ilk bilmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim.ve mutlaka kurulu olması gereken en iyi uygulamalar ne olabilir?

İŞİN ÖZETİ PC de ne yapıyorsam bu ipad de de yapılabiliyorsun diyen arkadaşa kandık aldık.
    sanırım tablet olayı başka bi olay kısıtlı

PC de yaptığınız herşeyi ipadle de yaparsınız diyenler yanlış bilgi vermişler,
    Tabletin yeri ayrı,pc ninki ayrıdır,ipad biraz zevk,biraz da mobil kulllanım kolaylığıdır,
    Bazı oyun ve uygulamalar ücretlidir,JB yapmakla bu prangadan kurtulursunuz,
    JB yapmadan da gayet kullanışlı uygulama ve oyunlar var,
    İOS ta yenisiniz,forumda zamanla bu tecrübeye sahip olabilirsiniz..

İOS ta yeniyim evet. JB dediğiniz olay herkes tarafından yapılıyor mu ? sakıncaları yok mu. Ve ipad vs kullananların % kaçı bunu yapıyor ? IOS a bi zararı etkisi yok mu? sonuçta apple para kazanmak istiyor biz bir nevi hack yöntemi kullanıyoruz.

• AVplayerHD ve adobe flash mutlaka ipad de kurulu olmalı değil mi ? ücretsiz JB dışında bunları ipad e kurmanın bi yolu yok sanırım? Yeni olduğum için çok acemiyim. PC deki filmleri şu anda itunesle atsam bile kablo takıp oynatamıcam galiba filmi.

Peki bu ev paylaşıımı olayı tam olarak ne. yaptım ama tam anlamadım. veri aktarmak işi değil mi kabloyla pc ye bağlayıp? kablosuz internet üstünden PC ye bağlamadan veri atılamıyo galiba wifi ile.

şu anda bikaç Televizyon bi kaç ücretsiz oyun yukledim. en iyi uygulamalar nelerdir nasl yüklenir fikrim yok.
    çoğu ücretli. yüklediğim ücretsizlerde kullanışsız malesef
  • quote:

o dediğiniz bulut teknolojisi demi google drive gibi. yanlış anlamadıysam google drive gibi bişey. 5gb verilerinizi yedekliyosunuz galiba. itunes kurdum pc ye oradan nasıl yükleyeceğim. yada bildiğiniz ayrıntılı anlatan site var mı ?
    bir de şöyle büyük bi sorunum var...... flash desteklemiyo onun için programı ücretsiz nasıl aktarcam ipad e ? jailbreak mi ne varmış ücretsiz atabiliyomussun hepsini siz öyle mi yapıyosunuz? ayrıca film atamadım bi turlu i tunes ten. zaten atsada oynatmaz media player yok. o da ücretli. kısacası videoları izleyemiyorum ne internettekileri ne ötekileri. ÇOK SAÇMA DEĞİL Mİ ? o kadar teknolojik bişey alıyorsunuz flash desteklemiyo herşey ücretli oluyor. ayrıca en basitinden bi film atıp oynatacak player yok. bu nasıl bişeydir arkadaş ya

lütfen çaresi varsa bana söyleyin. yoksa iade edeceğim 1 hafta geçmeden

Google drive kullanmadım bilmiyorum ama sanırım onun gibi bir şey icould. Video atmak için icould ile uğraşmanıza gerek yok. Any video converter var ücretsiz internetten indirin videoyu mp4 e çevirip itunes ile atın ipade o zaman ekstra programa ihtiyaç duymadan çalışır. Gerçi flv, avi vs için vlc player var yada av player ipad uygulaması ama hiç kullanmadım nasıl kullanılır araştırmak lazım. Birde diziTV uygulaması ile internet üzerinden dizi film izleyebilirsin eski yeni yabancı yerli bütün diziler var.Video izlemek için appstoredan ücretsiz puff tarayıcısını indirebilirsin çoğu videoyu açıyor. JB yapmak çok basit özel programını indiriyosun ipadi bağlıyosun ileri ileri diyosun sonra eş zamanlı olarak ipadin home ve power tuşlarına uygun şekilde basıyosun kurulum başlıyo bittiğinde al sana JB ayrıntıları uygun konulardan bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

1300 TL ye aldım geçen gün.
    ipad3 kullanmaya yeni başladım. arkadaşlar PC de oynadığımız oyunları vs ipad de oynamak için illa ücretli uygulama olarak mı indiriyoruz anlamadım bu işi.16 kapasiteli. film indiremiyormuyuz bunda bişey anlamadım açıkça söylemek gerekirse.2 gün oldu alalı.tombraider yada NFS yada crysis vs oynamak için ne yapmak gerekiyor bunda.

appstore chrome eklenti merkezindeki gibi. uygulamalar vs. o konuda bilgiliyim sorun yok da
    benim asıl anlamadığım PC dekii gibi harddisk bölümü yokmu bunun. film müzik vs indirmek için illa apple ürünlerie mi muhtacız bilgilendirin lütfen. Dokunmatik ekran olayını ilk defa kullanıyorum.
    Angry Birds gibi salak bir oyun bile ücretli uygulama arasında bu kamera şakası falan mı ?
    google chrome da bu appstoredaki herşeyi zaten ücretsiz indiriyoruz biz

yeni bir kullanıcı olarak ilk bilmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim.ve mutlaka kurulu olması gereken en iyi uygulamalar ne olabilir?

İŞİN ÖZETİ PC de ne yapıyorsam bu ipad de de yapılabiliyorsun diyen arkadaşa kandık aldık.
    sanırım tablet olayı başka bi olay kısıtlı

PC de yaptığınız herşeyi ipadle de yaparsınız diyenler yanlış bilgi vermişler,
    Tabletin yeri ayrı,pc ninki ayrıdır,ipad biraz zevk,biraz da mobil kulllanım kolaylığıdır,
    Bazı oyun ve uygulamalar ücretlidir,JB yapmakla bu prangadan kurtulursunuz,
    JB yapmadan da gayet kullanışlı uygulama ve oyunlar var,
    İOS ta yenisiniz,forumda zamanla bu tecrübeye sahip olabilirsiniz..

İOS ta yeniyim evet. JB dediğiniz olay herkes tarafından yapılıyor mu ? sakıncaları yok mu. Ve ipad vs kullananların % kaçı bunu yapıyor ? IOS a bi zararı etkisi yok mu? sonuçta apple para kazanmak istiyor biz bir nevi hack yöntemi kullanıyoruz.

JB yapmak;
    ipadi ios un hegemonyasından çıkarıp kısmı bir özgürlüğe kavuşturmaktır,
    Jb li değil benim cihazım,aylar önce jb li kullandım ama snra gerek duymadım desem yeridir,
    Zamanınız ve ios konusunda azcık tecrübeniz varsa jb yapın,zevki ayrıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

AVplayerHD ve adobe flash mutlaka ipad de kurulu olmalı değil mi ? ücretsiz JB dışında bunları ipad e kurmanın bi yolu yok sanırım? Yeni olduğum için çok acemiyim. PC deki filmleri şu anda itunesle atsam bile kablo takıp oynatamıcam galiba filmi.

Peki bu ev paylaşıımı olayı tam olarak ne. yaptım ama tam anlamadım. veri aktarmak işi değil mi kabloyla pc ye bağlayıp? kablosuz internet üstünden PC ye bağlamadan veri atılamıyo galiba wifi ile.

şu anda bikaç Televizyon bi kaç ücretsiz oyun yukledim. en iyi uygulamalar nelerdir nasl yüklenir fikrim yok.

AirAv
    Bu uygulama şuanda ücretsiz,App Store den indirin,
    Wmv,avi,mp4,mpg...gibi videoları oynatıyor,
    Kablo ile pc de film atıp izleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

AVplayerHD ve adobe flash mutlaka ipad de kurulu olmalı değil mi ? ücretsiz JB dışında bunları ipad e kurmanın bi yolu yok sanırım? Yeni olduğum için çok acemiyim. PC deki filmleri şu anda itunesle atsam bile kablo takıp oynatamıcam galiba filmi.

AirAv

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Haziran 2012; 6:14:40 >

• Kutunun arkasında 4G yazıyorsa yenidir ayrıca oranı nasil kurdunuz ustteki kapat tuşu ile oranına bakarsak yeni gibi görünüyor. iPad 2 olmadan yanında karşılaştırmanız göz yanılgısına neden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GALDER

Kutunun arkasında 4G yazıyorsa yenidir ayrıca oranı nasil kurdunuz ustteki kapat tuşu ile oranına bakarsak yeni gibi görünüyor. iPad 2 olmadan yanında karşılaştırmanız göz yanılgısına neden olur.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Haziran 2012; 6:15:27 >
  • o değilde şimdi asıl problem.türkiye hesabından erişilemiyor vs durumu var bazı uygulamalara.
    itunes USA hesabı açtım google earth uygulaması indirmek içinben de. indirdim de.

fakat ipad i PC ye bağlayıp eşzamanla dediğimde diğer uygulamalar gitmeyecekmi?sonuçta bu USA hesabında eşzamanlama yapıyoruz.
    bu USA hesabına indirdiğim uygulamaları vs. öteki orijinal hesaba nasıl atıyoruz.ya da ipad e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 6 Haziran 2012; 7:09:07 >
  • quote:

quote:

Kutunun arkasında 4G yazıyorsa yenidir ayrıca oranı nasil kurdunuz ustteki kapat tuşu ile oranına bakarsak yeni gibi görünüyor. iPad 2 olmadan yanında karşılaştırmanız göz yanılgısına neden olur.

http://b1206.hizliresim.com/y/6/7jm4f.jpg
    http://b1206.hizliresim.com/y/6/7jm4j.jpg

4G yazısı falan göremiyorum ben. nerede yazması gerekiyor ? ayrıca türkiyede 4g desteği olmadığı için zaten kullanılmıyor diye biliyorum. tek dikkat ettiğim assemble in china diyor... montajı çinde yapıldı diyor.
    bu normal mi. artık çoğu firma montajı çinde yaptırıyor onu biliyorum. Ama sormak istedim. türkiyeden alanlar genelde çin montajı oluyor galiba

Sadece wifi olanı almissiniz +4G olsaydı dediğim olacakti. Ülkede 4g olsun olmasin o özellikte cikar dunyanın her yerinde standart ürün çünkü. Model numarasini kullanarak netten araştırın.
    Ayrıca bir hesaptan digerine aktarma yapılamaz. Guncelleme icin aldiginiz hesaptan bağlanmanız gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 6 Haziran 2012; 8:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

http://b1206.hizliresim.com/y/6/7jm4f.jpg
    http://b1206.hizliresim.com/y/6/7jm4j.jpg

4G yazısı falan göremiyorum ben. nerede yazması gerekiyor ? ayrıca türkiyede 4g desteği olmadığı için zaten kullanılmıyor diye biliyorum. tek dikkat ettiğim assemble in china diyor... montajı çinde yapıldı diyor.
    bu normal mi. artık çoğu firma montajı çinde yaptırıyor onu biliyorum. Ama sormak istedim. türkiyeden alanlar genelde çin montajı oluyor galiba

Sadece wifi olanı almissiniz +4G olsaydı dediğim olacakti. Ülkede 4g olsun olmasin o özellikte cikar dunyanın her yerinde standart ürün çünkü. Model numarasini kullanarak netten araştırın.
    Ayrıca bir hesaptan digerine aktarma yapılamaz. Guncelleme icin aldiginiz hesaptan bağlanmanız gerekli.

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Haziran 2012; 6:16:22 >

• quote:

teşekkürler cevap için. ipad3 diyorsunuz yani.
    diğer konu bir hesaptan diğerne aktarma olup olmadığından ziyade demek istediğim internette araştırdım ve çoğu kişi böyle yapıyormuş. Fakat yeni açtığım itunes da indirdim onu. nasıl atacağız onu ipad e.
    bi yolu var ki herkes yapıyor.Ben bulamadığım için size soruyorum zaten. Sizin dediğinizi anladım itunes hesapları arası veri transferi olmaz diyorsunuz.OK

iPad 3 demiyorum orada modeli var nette yazarsanız çıkar hangi jenerasyon olduğu.
    iTunes'dan iPad'e transfer için wifi eşzamanla özelliği açık değilse ilk kablo ile bağlantı yapın. Solda açılan iPad satırını seçin. En altta wifi ile eşzamanla ve uygulamaları elle yöneti seçin. Yukarıdan uygulamalar kısmına gelin. Orada otomatik eşzamanla gibi birşey olması lazım onu kaldırın. Artık bilgisayarınıza indirdiğiniz uygulamaları soldaki uygulamalar ekranından seçip gene sol taraftaki iPad satırına sürükleyerek cihazınıza atabilir, iPad'dekileri de bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz. Bunu wifi ile de anlattığım gibi özelliği aktif hale getirerek yapabilirsiniz.
    Eğer olmazsa google dan konuyla ilgili ayrıntılı resimli bilgiler de bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

teşekkürler cevap için. ipad3 diyorsunuz yani.
    diğer konu bir hesaptan diğerne aktarma olup olmadığından ziyade demek istediğim internette araştırdım ve çoğu kişi böyle yapıyormuş. Fakat yeni açtığım itunes da indirdim onu. nasıl atacağız onu ipad e.
    bi yolu var ki herkes yapıyor.Ben bulamadığım için size soruyorum zaten. Sizin dediğinizi anladım itunes hesapları arası veri transferi olmaz diyorsunuz.OK

iPad 3 demiyorum orada modeli var nette yazarsanız çıkar hangi jenerasyon olduğu.
    iTunes'dan iPad'e transfer için wifi eşzamanla özelliği açık değilse ilk kablo ile bağlantı yapın. Solda açılan iPad satırını seçin. En altta wifi ile eşzamanla ve uygulamaları elle yöneti seçin. Yukarıdan uygulamalar kısmına gelin. Orada otomatik eşzamanla gibi birşey olması lazım onu kaldırın. Artık bilgisayarınıza indirdiğiniz uygulamaları soldaki uygulamalar ekranından seçip gene sol taraftaki iPad satırına sürükleyerek cihazınıza atabilir, iPad'dekileri de bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz. Bunu wifi ile de anlattığım gibi özelliği aktif hale getirerek yapabilirsiniz.
    Eğer olmazsa google dan konuyla ilgili ayrıntılı resimli bilgiler de bulabilirsiniz.

teşekkürler sağol.zamanla kurcala kurcalaya öğrenicez artık. cevaplar için tşkler

• quote:

quote:

AirAv

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Haziran 2012; 6:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muyku

Simdi ukalalik yapmiyim ama garanti isi beni burdu ben daha once usa dan bir macbook aldim 2-3 ay sonra anakarti yandi hemde bir kere degil 3 defa alet her bilkoma gittiginde en az 1,5 ay kaliyordu hatta garanti suresini uzatmak zorunda kaldilar. Cunku parcalar usa dan gelmek zorunda buradakilerle yapmiyorlar. Sarj olayida hic bir sıkıntı yok full sarj ile 9 saat mi ne gidiyor ve ben wifi acik arkada 20 uygulama acik oyun oynuyorum. Pili degistiriliyor mu bilmiyorum ama muhtemelen degistirmen gerekmez.

bilkom serviste staj yaptım.apple anakartlarda işlemci ile heatsink arasındaki macun kuruyp kaldığından anakartlar hep yanıyordu.
    +alt kısmın %70 i pil sadece kalan %10 kadarı anakart fan falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 22 Haziran 2013; 14:24:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.