Bildirim
iPad4 ekran sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gidendalga
Ekranı kapattığımda veya açıkken dikkatli baktığımda dokunmatik panelin çizgileri görünüyor ızgara şeklinde bu normal bir olay mı alalı bir ay olmadı normal değilse garantiye vereyim ilk tablet kullanışım o yüzden bilemedim telefonumda böyle bir sorun olmadı hiç.
iPod Touch 4G 32GB kullanıyorum ben de, karanlık ekrandayken ben de baktığımda aynı çizgileri görüyorum ve çok dikkatli bakarsam. Ve sanırım dediğiniz gibi dokunmatik panelin çizgileri olabilir bunlar. Yani sonuçta bir sorun değil tüm Apple ürünlerinde vardır. -
quote:
Ekranı kapattığımda veya açıkken dikkatli baktığımda dokunmatik panelin çizgileri görünüyor ızgara şeklinde bu normal bir olay mı alalı bir ay olmadı normal değilse garantiye vereyim ilk tablet kullanışım o yüzden bilemedim telefonumda böyle bir sorun olmadı hiç.
bende de xperia ray var ekran filmini söküyorum ekranı iyice temizleyince o çizgiler belli oluyor nolmal yani panelin çizgileri .güneşe tutarsan ekranı temizleyip ,çok net belli olur -
evet arkadaşlar güneşte belli olduğunu farkettim normal kullanımda hiç problem olmuyor üstüne gitmemeye karar verdim. -
Normal bir durum paneli görüyorsunuz çok dikkatli bakmadıkca farkedilemez zatenquote:
Orijinalden alıntı: potansiyelfark
evet arkadaşlar güneşte belli olduğunu farkettim normal kullanımda hiç problem olmuyor üstüne gitmemeye karar verdim. -
quote:
evet arkadaşlar güneşte belli olduğunu farkettim normal kullanımda hiç problem olmuyor üstüne gitmemeye karar verdim.
önemsiz ama ilk görünce insan kafaya takıyor bende de oldu -
quote:
evet arkadaşlar güneşte belli olduğunu farkettim normal kullanımda hiç problem olmuyor üstüne gitmemeye karar verdim.
hiç ipad alınca yanına iphone da alıyım diye düşündün mü ?? -
telefonda note II , tablette ipad4quote:
Orijinalden alıntı: umut2300quote:
hiç ipad alınca yanına iphone da alıyım diye düşündün mü ??
Alıntıları Göster -
quote:
Her ekrana güneş ışığı altında bakacak olursanız aynı şeyi görebilirsiniz. Tasarımla alakalı olup önemli bir şey değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: coolpassenger
telefonda note II , tablette ipad4
resmen 2 tane tablet sende
-
kafaya takacak bir şey buluyor herkesquote:
Orijinalden alıntı: umut2300quote:
Orijinalden alıntı: coolpassenger
telefonda note II , tablette ipad4
resmen 2 tane tablet sende
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: dark-knight
kafaya takacak bir şey buluyor herkes
kardeş napalım dünyanın parasını veriyoruz , -
quote:
Orijinalden alıntı: umut2300
quote:
kardeş napalım dünyanın parasını veriyoruz ,
tamam da bir sorun değil ki bu ekranın yapısı öyle.
ekran açıkken zaten belli olmuyor ekran kapalıyken de hiç bir önemi yok ayna olarak kullanmıyorsanız iPadi -
quote:
quote:
quote:
ekran açıkken zaten belli olmuyor ekran kapalıyken de hiç bir önemi yok ayna olarak kullanmıyorsanız iPadi
ekran filmi takılıyken de belli olmuyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ekran açıkken zaten belli olmuyor ekran kapalıyken de hiç bir önemi yok ayna olarak kullanmıyorsanız iPadi
daha ne o zaman hiç problem yok
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
daha ne o zaman hiç problem yok
-
quote:
quote:
Alıntı uyarısı gelmedi eski konularıma bakarken gördüm kusura bakma biraz geç oldu ama
İlk aldığım gün dedim sonra vazgeçtim
-
quote:
quote:
quote:
Alıntı uyarısı gelmedi eski konularıma bakarken gördüm kusura bakma biraz geç oldu ama
İlk aldığım gün dedim sonra vazgeçtim
insallah benim de hevesim geçer iphoneden ,şeytan diyor al bir uçak bileti gitt apple store boşalt dükkanı ama anca uçak gidiş parası çıkıyor lanet ollsun öğrenciliğe
-
ipad 3 te ekran biraz bombelendi sanki böyle bir şikayeti olan var mı? -
Bende de ipad mini var ilk açılışta siyah ekranın orasında yada aşağısında bikaç beyaz küçük nokta oluyor ama açıldığında bi sıkıntı yok demekki çoğunda böyle bir sorun oluyormuş..quote:
Orijinalden alıntı: dyerel
ipad 3 te ekran biraz bombelendi sanki böyle bir şikayeti olan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X