Şimdi Ara

Oneplus Sistem ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle foruma yeni katıldım ve one plus 11 olarak oneplus ailesine katıldım ancak şöyle bir sorunum var cihazımın ana başlangıç ekranında bütün uygulamalarımı klasör klasör koyuyorum yalnız bir takım düzeltmeler yaptığımda bazı klasörler kayboluyor bazı klasörlerin içinde mi uygulamalar dışarı çıkmış olarak gözüküyor bu bir sorun mu cihazı formatlamam gerekiyor mu

• Merhaba,

Aynı telefonu kullanıyorum. Bahsettiğiniz çok enteresan bir sorun. Kullanım alışkanlıklarını bozuyor, şahsen ben format atardım
  • Öncelikle merhaba birkaç sorum olacaktı size biraz bilgilisiniz gibime geldi çünkü daha önce hiç one plus kullanmadım sürüm olarak bunun Avrupa link için veya Çin aralarında çok büyük fark var mı özellikle Avrupa ile Hint sürümünün arasında
  • egemenism E kullanıcısına yanıt
    Bir de gerçekten çok saçma bir şey bütün klasörleri oluşturuyorum sonra ikonları değiştirmek için ana ekran sayfa düzenine giriyorum ikonu Bir tık büyüttüğümde bazı klasörler kayboluyor bazı klasörler otomatikman kendini dışarı atıyor siz de bir deneyebilirsiniz
  • Beyazz41 B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Denedim fakat sizinki gibi bir sorun ile karşılaşmadım.

Çin için ColorOs diğerleri için OxygenOs işletim sistemi yüklü olarak geliyor cihaz. Konu hakkında çok bilgili değilim açıkçası. Aralarındaki farkı bilmiyorum

• Merhaba. Bence farklı bir ana ekran uygulaması deneyebilirsiniz nova launcher gibi. Bu kendi kendine kısayol silen klasörden çıkaran ana ekran uygulamaları başka telefonlarda da mevcut ve henüz çözebilen duymadım.
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Anladım sadece bana özel bir şey değil çok teşekkür ederim diğer cihazlarda da mevcut öyle bir sıkıntı
    Peki bir şey sorabilir miyim acaba telefonu fabrika ayarlarına döndürsem bu sorun düzelme ihtimali var mıdır ben hiçbir yerde bu sorunla karşılaşana denk gelmedim veya arama yaparken sorunun tam olarak ne olduğunu arama motoruna aktaramadım çünkü sorun çok absürt
  • Beyazz41 B kullanıcısına yanıt

Sorabilirsiniz tabi ama düzeleceğini sanmam. Bakın burada da kısayolları kaybolan insanlar var. İlla kendi launcher'ını kullanmak istemenizin nedeni nedir acaba?

oneplus community
    Apps Shortcuts Disappeared from Home screen
    https://community.oneplus.com/wap/thread/1411746
    Aslında herhangi bir nedeni yok 2 taraf yazılımlarından muzdarip olabilirim diye korkuyorum . Ama şuan zaten ana uygulamadan muzdarip olduğum için denemekte fayda var oxygen OS güzeldir dedik direk böyle birşeyle karşılaştırdık. Umarım MIUI aramaz gözlerim
    Hocam bir de birkaç sorum olacaktı şimdi Hint sürümü ile Avrupa sürümü arasında veya global sürüm arasında çok büyük farklar oluyor mu mesela çim sürünü çok farklıdır ancak xiaomi'deki gibi diğer sürümler arasında çok afaki bir fark oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazz41

Hocam bir de birkaç sorum olacaktı şimdi Hint sürümü ile Avrupa sürümü arasında veya global sürüm arasında çok büyük farklar oluyor mu mesela çim sürünü çok farklıdır ancak xiaomi'deki gibi diğer sürümler arasında çok afaki bir fark oluyor mu

Benim için en önemli olan arama kaydı var galiba hint romunda, başka da bir fark yok ve aramam ben :). Oneplus 5t'yi aldığım romla kullandığımdan pek de bilgim yok aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.